papene, děkuji za přání, připojuji se k vám a všem přeji klidné a radostné velikonoce, hodně sluníčk, rodinné pohody a dobrého papání. Dala bych vám sem obrázek krásného beránka, ale neumím ho sem vtěsnat. Tak vám napíši, že je krajkový, bílý, nadýchaný, prostě úžasný ... karina
doplněno 02.04.10 09:21:
doplněno 02.04.10 09:22:
tak nic nebude , já ho vidím, vy ne. Hezký den. karina
Taky pěkný Velikonoce, ale obrázek, který přišel mailem sem vkládat nebudu
papene*
A po 22 hodině by to nešlo?
kytka*
Krásné velikonoce všem ,kdo rádi chodí na tyto stránky. Děvčatům -ať je sedínka nebolí, a chlapům - ať je nebolí hlava druhý den. Sluníčko přišlo mezi nás ,tak si to náležitě užívejme
Přidávám se k přání kráááásných Velikonoc, mokrou pomlázku, krásná vykoledovaná vajíčka. Já vajíčka nebarvím, nemám pro koho, tak všem posílám hrst perníčků
Sviatky jari sú tu zas, oslávte ten krásny čas. Korbáč, vodu, kraslíc moc, nech prinesie Veľká noc. Veľa vône koláčikov, pritom mnoho korbáčikov, dobré vínko do skleničky, veľa vody zo studničky. Dobrej šunky, veľa vajec, k tomu i ten chleba krajec. Do pohára vínečka a vám veľa zdravíčka. Tým čo nosia sukničky, prajem veľa vodičky. Tým čo nosia nohavice, veľa dobrej slivovice.
Šťastie, zdravie, smiechu veľa, úprimne priateľom zo Slovenska i Česka želá
I já přeji všem užití si tohoto svátku a ...blablabla,...bla bla... .
papene*
To je odvážné.Kdopak asi sní tu čokoládku?
lidka*
A že by se nám slonbonjohn v téhle zimě takhle pěkně odhalil? No to je paráda! :D
I já přeji všem na poradně krásné jarní svátky se vším všudy, jak to má být! Jenom to jaro nám jaksi stávkuje - snad příjde k rozumu a ukáže se nám ve své plné kráse (stejně jako kolega na horním snímku)! Lidka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.