Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je tu nějaký policista?

Od: lolypa* odpovědí: 7 změna:
Nejste někdo policistou? Byla bych vděčná, kdyby mi někdo s něčím pomohl, napsala bych třeba na e-mail. Děkuji O:)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stano12345
hodnocení

0x

Nevěřte tomu, že vám nějaký policajt s něčím pomůže. Jejich právní názor není nijak zaručený, jako od každého jiného. Běžte za právníkem. Lehce se dostanete pak do maléru.

Nevěřte všemu, co zde píše třeba Stano...
"Běžte za právníkem. Lehce se dostanete pak do maléru"
Mě právní kancelář zastupuje, abych se nedostal do maléru.
A pár rad od policajtů zde na poradně mělo a má vyšší hodnotu než některé "rady" multinickerů...
Jejich názor není také nijak zaručený.
Moje rada: souhlasím s danys. Když napíšete otázku, jistě vám někdo poradí-zdarma.
buss

Žádný názor není ..., je to na tom, kdo věc řeší.

iz*
hodnocení

0x

Potřebujete-li s něčím poradit,

ptejte se zde

a nelákejte z nikoho e-mail.

danys*
hodnocení

0x
Policistů je zde několik, lidí s právním vědomím zde taky pár je. Když napíšete otázku, jistě vám někdo poradí-zdarma.
Nebo se obraťte na pravníka a nezapomeňte s sebou vzít ty krásné modré papírky.:)

ju*
hodnocení

0x

Policista je nebezpečný kvůli nečinnosti a právník kvůli hrabivosti, někteří zdejší účastnící to zase přehánějí s matláním medu a účastí na problému a povzbuzováním do budoucna typu bude líp a zajisté se ti to podaří vyřešit... takže si nevyberete.

A jinak policista vám nemůže s něčím pomoct, jestli máte problém a nechcete se o něm šířit ,tak hupky dupky na služebnu pomahačů a chráničů - tam učiniti oznámení či jiný požadavek, zcela jistě vám bude vyjito vstříc, zahájeno šetření a problém nebude odložen jak se tomu děje podle policejních statistik, protože i chrániči jsou lidé a nejlepší jak se zbaviti problému jest jeho odpálkování hodně daleko. / naposledy tuším jsem se nasmál při problému s nalezenou peněženkou - která zhadně nenašla svého majitele ale skončila někde ůplně jinde /.

Asi jsem vás nepovzbudil,ale přeji vám hezký zbytek dne.

lidus*
hodnocení

0x

Policistů ve služebním poměru je tu několik. Máte-li problém, napište ho, možná vám poradím i já, ne že bych něco věděla ale vytěžím manžela nebo kamarády. Jednodušší než email je registrace a vnitřní pošta. L

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]