Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak ten čas letí!

Od: strejc® odpovědí: 17 změna:

Zítra slaví maverick® ! Na zdraví!

Jak ten čas letí!

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kytka*
hodnocení

0x

tak také vše nej...*pivo*hlavně zdravíčko

papene*

:) Hodně štěstí, zdraví a pevné nervy.Občas to s námi není snadné.*placni*

Jak ten čas letí! #2

lidka*
hodnocení

0x

Tak to se ráda připojím ke gratulaci! *placni* Mave - hodně zdraví, lásky, pohody, trochu štěstí také neškodí - no prostě zůstaň v pohodě a ať Ti tu pohodu nic nekazí! *pivo* Lidka

hodnocení

0x

zítra maverick, blahopřeji!

Ale DNES, DNES slaví strejc 4. výročí registrace!

Takže oběma ještě jednou...

kytka*

STREJC ať tu s námi hodně dlouho rozdáváte své odborné rady. Člověka potěší mít kolem sebe moudré a chytré lidi. *srdce**palec*

lidka*

Hejkale, ty jsi teda pozorný *palec*! Takže ještě díky strejci za věrnost *hej*! Je to fakt třída a obdivuji, co všechno ví! *tuc*

nejvíc by mě vytočil, kdyby napsal, že má okolo 27 let...

marenka*
27.03.10 21:44
hodnocení

0x

;)

Jak ten čas letí! #3
marenka*
27.03.10 21:45

*pusa*

Jak ten čas letí! #4
pt®

Tak si to kluci pěkně užijte a oslavte, to vám ze srdce přeju. PT /stařenka/ *slunce*

hodnocení

0x

Přidávám se k řadě gratulantů a oběma pánům přeju pevné zdraví a pevné nervy a pevný smysl pro srandu *pusa*

Jak ten čas letí! #5
lidka*

Babko, pěkně na tělo po Ostravsku. *palec* Ale fakt mne to rozesmálo. *vtip*

hodnocení

0x

Jeeeha, díky všem. Netušim jak na to Strejc přišel :)

Slavilo se od včerejšího večera a dnes jsem ještě nestíhal takže jsem se sem dostal až teď večer z práce :)

a vida ho ptáčka, zpěváčka *placni*

malvinka*

Přeji oběma vše nej. Škoda, že tu není smajlík s kytičkou gratulant, prosím nešlo by rozšířit meníčko? M

lidus*
hodnocení

0x

Připojuji se k blahopřání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]