Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám pana Dragouna - kontakt

Od: csa odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, prosím pokud někdo zná kontakt na pana Dragouna z Olomoucka nar. 30.7.1974 mohl by poradit. Jméno bohužel uniklo Je vyšší, robustnější postavy, má vlnité vlasy, hnědé očí, zvláštní znamení na čele jizva z pohledu dívajícího v pravém koutu tvar jizvy oblouček. Zřejmě podniká, asi se i vzdělává a měl počátkem loňského roku autonehodu naštěstí se mu nic nestalo. S tou tato výzva nemá nic společného. Poměrně dost cestuje.Více indicíii mě momentálně nenapadá. V Áresu ani OR nenalezen.

Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

awe
hodnocení

0x

Dejte si výzvu do olomouckého inzertního týdeníku Profit a taky napište, proč ho sháníte, aby se vám nebál ozvat.

csa
hodnocení

Je svobodný žádné závazky to nejsou :). Možná by byl potěšen starým přátelstvím.

Díky za tip.

ludek*

Dobrý den,

jsem překvapen kdo se o mne zajímá. csa mi nic neříká.

můj email je ludek.dragoun@seznam.cz

zazaza
hodnocení

0x

Zadejte si do vašeho vyhledávače www.justice.cz jestliže je podnikatel, musí být zapsán v obchodním rejstříku. Je tam i adresa, často i telefon. Pokud by tam nebyl , musí být v živnostenském rejstříku. Najdete to googlem. Je tam i historie podnikání, pokud by s tím skončil. Nebo zkuste normálně zadat googlem jméno.

zazaza

Přehlídla jsem ten rejstřík, ale v tom živnostenském musí být.

hodnocení

0x

spoluzaci.cz/...

Zkuste mrknout na Spolužáky - podle mě by to mohl být nejspíš Luděk Dragoun, který maturoval v roce1991.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]