Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Mám jeden malinkej problém. Když najedu na MOJE STRÁNKA a potom na MOJE OTÁZKY tak se mi u některých otázek zobrazuje že jsou NOVÉ. I když si je znovu přečtu tak se mi znovu zobrazuje že jsou NOVÉ.
Vím že je to banalita. Děkuji
To se mi také stává, a někdy se "nové" objevuje i tehdy, kdy u otázky žádný nový příspěvek není. Už jsem admina otravovala dost, tak jsem to ani nechtěla zmiňovat, ale snad se to vyřeší tou novou rubrikou
Jenže mě se to objevuje i u těch, kde žádná aktualizace neproběhla - a i když se na ně podívám a dám refresh, tak je tam pořád ono "nové". Zkrátka nemizí. Je to provázané s mým dotazem na změnu řazení otázek - v tomto se nedá moc dobře vyznat. I tam, kde svítí "nové", nic nového není. Takže je to trochu nepřehledné. Snad bude nová rubrika v osobním účtu, už se těším
Někdy je to ale s některými odpověďmi opravdu hrůza...
Možná by měla být možnost u otázky dát poznámku o počítačové gramotnosti tazatele!
Co je nn, jen F5 v prohlížeči? A co je cache?
Nešlo by to psát srozumitelně česky i pro lidi kteří nejsou žádný ajťáci?
Díky...
nn- nene (a nemá to nic společného s pc)
F5- klávesa na klávesnici a pokud ji zmáčneš v zapnutém prohlížeči interneti tak se obnoví stránka
cache- v originálu vyrovnávací paměť, v prohlížeči je to adresář na disku ve kterém jsou uložené již navštívené webové stránky pro jejich rychlejší načtení. Pokud máme internet explorer tak vymažene cache nahoře v nemu- nástroje, možnosti internetu, historie procházení (odstranit)
Nečerti se. Ono z otázky ne vždy je nutno pochopitelné jaký má tazatel znalosti a pokud mu to rozepíšeme tak se pro změnu čertí že to umí. Tak si pak vyber...
A co se vyhnout této informaci, a nastavit si VZDY nacist stránku znovu? Nikdy nebudete muset řešit zda se stránka změnila?
To je sice moc pěkný ale o Google Chrome jsem tam nenašel nic...
Explorer jsem kvůli potížím které jsem popisoval v jiných otázkách radši zrušil...
Mluvim pořád dokola o tom co jsi řikal ty. Prostě sem napiš jednotlivé položky když nesedí pořadí. Popřípadě sem vlož obrázek maverick.pise.cz/...
Já mám tenhle problém (malinkej, jak píše lujs) taky. U jediné otázky, ale tam se ho ne a ne zbavit. Objevuje se to jen když jdu cestou, kterou zmiňuje Lujs, když jdu přímo do rubriky, tam ta otázka podobné oznaření nemá. Naproti tomu na té mé stránce ho má stále, ať mačkám F5, nebo dám z prohlížeče načíst znovu, a je tam, i když dto otevřu v Safari nebo v IE Tabs.
Ne že by na tom moc záleželo, ale prostě to tak je. A pro úplnost: užívám Firefox 3.6.
Jo ještě to zkusím na druhém počítači.
doplněno 27.02.10 12:17:Tk na druhém počítači je to totéž. A z hlediska poradny je to panenský počítač.
Ale on je to, aspoň pro mne, opravdu jen pseudoproblém, já jen když už se to tu řeší...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.