Nejste přihlášen/a.
Muzete prosim ukazovat u neregistrovanych radcu nejakou identifikace, napriklad IP adresu?
Několikrát jsem viděl, že se u anonymních příspěvků ukazovala na jiných webech část IP adresy (napr. vynechani poslednich 3 cisel).
Zavedl bych to i zde, bylo by na prvni pohled zrejme kdyz si nekdo dela legraci.
Jak podle IP adresy poznám, jestli si někdo dělá legraci ? Podle prvních pár čísel poznám nejvýš ze které země je dotyčný připojený. Takže třeba jako že když jsem třeba z Rakouska, myslím to vážně, ale když jsem z Polska, dělám si srandu
? A když jsem registrovaný, v žádném případě si legraci dělat nemůžu, bez ohledu na to odkud jsem?
Spatne sem se vyjadril. Bylo by videt, kdyz si uzivatel meni nick a PC zustava, syslove ji podle me vidi celou, tak proc nnezpristupnitprvnich par cisel i ostatnim?
Nemám nic proti zveřejňování části IP adresy. Bude tady větší legrace.
Na Ifauně dříve zveřejňovali posledních 5 čísel z adresy a to tedy bylo tóčo. Uživatelé byli bezdůvodně napadáni jinými, že napsali některý příspěvek o kterém ani nevěděli. To byste se divil, kolik stejných čísel se najde. Možná i to vaše číslo bude stejné jako jako číslo některého trolla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.