Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Objednaná mikina - chyba?

Od: krulis* odpovědí: 6 změna:

Hezký večer,teď jsem si všiml že u dárků mám u mikiny napsáno,že je objednánaná přitom jsem si ji vůbec neobjednal a ani nemám dostatek odpovědí abych si ji mohl objednat,že by chyba na poraďte?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak jsem koukla na svou stránku a mám tam taky u mikiny objednáno a objednala jsem jen tričko, to je asi nějaká chyba...Také nemám počet odpovědí, on to Admin dá do pořádku nebojte, má toho teď moc...s těmi dárky.*palec*

krulis*
hodnocení

Aha,jen jsem se chtěl ujistit že ji opravdu nemám obejdnanou:)

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Já mám taky objednanou mikinu, heč!;)

papene*

*nevi*I já.Asi nás bude více.

Třeba nechce admin, aby jsme v tomto počasí nastydli.;)Tak je pošle každýmu v rámci prevence.:D

hodnocení

0x

... také mi tu mikinu někdo objednal *sok**nevi**hi* , ... že by pozornost podniku? ... :D ... *nevi* ... *smich* ... ;)

hodnocení

0x

"objednáno" měli všichni, kdo dostali už první tričko :) drobná chybička, narychlo jsem tu položku otevřel a ve svém profilu bohužel tričko objednané nemám, takže jsem na to nepřišel :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]