Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samolepka Poradte.cz na auto

Od: admin® odpovědí: 100 změna:

Dlouho se po ní volalo a je to tady. Poslal jsem definitivní objednávku a už jen čekám na cenu, ale mezi námi ať to stojí, co to stojí... už jsem se pro to nadchnul. Moje díky patří od syslů (i ex-syslovi) až po všechny ostatní, kteří po ní dlouho volali. :)

Už teď je mi jasné, že její cena bude nad 50,-/kus což není zrovna málo, plus poštovné. Nechci, aby si objednal někdo, kdo se na ni podívá a hodí ji do šuplíku. Na to je příliš drahá. Stanovil jsem tedy, že získat ji může kdoliv, kdo už má první tričko Poradte.cz doma nebo o něj už požádal. Věřím, že tím zajistím, že tito lidé už jsou s Poradte.cz natolik sžití, že pokud chtějí samolepku vědí proč.

Pro ty, co znám osobně není počet omezen. Pro ostatní stanovíme limit, pokud se to začne vymykat kontrole. Ale nepředpokládám, že někdo jezdí ve více autech, aby ji potřeboval vícekrát.

Její účel není reklamní, i když i tak může v pár % fungovat. Chtěl bych, abychom se časem mohli vzájemně poznat na silnici, pokud kolem sebe náhodou pojedeme. Je to asi bláhové, ale já tomu celkem věřím. *palec* Druhá funkce je image, což v mém případě tak opravdu bude fungovat, ale je to velmi subjektivní a rozhodně ne každého to osloví.

Upustil jsem od původního tvaru i velikosti a představují Vám novou podobu samolepky. Velikost 145x80mm, pryskyřice. Je o 2 cm větší než byl plán, ale tím výsekem se opticky zmenšila. Časem vložím skutečnou fotku.

Samolepka Poradte.cz na auto

100 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pu®
hodnocení

0x

Mooooc hezké *hej* Já si "šetřím" na mikinu :D , na kterou dosáhnu počítám tak za pět let *smich* , takže si ji neobjednám, ale je to hezká práce, klobouk dolů. A vůbec děkujeme za dárky, je to opravdu milé *slunce*

hodnocení

to ti nikdo nevěří, to máš za chvíli ;) díky *slunce*

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Tak tohle se líbí i mě a nebudu se to stydět lípnout na páté dveře. Jen dvě doplňující otázečky si dovolím : a) První triko, ač již na něj nám ,,nárok,, delší dobu, ale díky nedostatečným velikostem jsem ho neobjednával, nemám a tudíž byla-li by samča? b) Barvy oné jsou černo-bílá? Tenkjů.

hodnocení

to je to 3XL, viď? Já teď jen čekám až přijde samolepka a hned začnu expedovat trička, co už mám doma. Mám takové tušení, že už se na všechny ani nedostane... ale konečně vím jaké velikosti doobjednat. Podle předešlé rychlosti pak budou do 14 dnů k dispozici . Dodělám večer nabídku na větší velikosti a pak už to bude ok, ne? ;) Jen to zatím nemůžu přeměřit.

b) jen černobílá - napadlo mě odlišit i něco barevně, ale byl by to moc drahý - je to malý tiskový objem

doplněno 05.02.10 12:02:

velké veilkosti budou jen černé, barevné je bohužel vyrábí málokdo...

slonbonjohn*

V pohodě, nikam nespěchám, XXXL je to pravý a s barvama naprostá spokojenost - budou ladit k autu i xichtu.*smich*

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Ta se opravdu povedla*palec* Už se těšííím*ua*

hodnocení

0x

mě odměna, když mě nikdo nevynadá a ostatní jsou spokojeni. Tímto se ale nevzdávám samolepky, jen se zeptám na které straně má lepidlo. Přesněji na okno zevnitř, nebo na zadní čelo zvenku.

Mám dvě Škodovky, jednu na víkend, a druhou na týden.

hodnocení

bude se lepit na karoserii, nikoliv na sklo. I tak by měla vydržet dlouhá léta skrze tu pryskyřici. Udělám pak pár fotek s doporučením kam ji lepit, abychom to měli všichni podobně v rámci možností... ale je to samozřejmě šumák, kde bude přesně.

mil®
hodnocení

0x

Povedená. Huž se těším. *palec*

hodnocení

tak už jde to výroby, obrys se malinko změnil, ale skoro k lepšímu. K dispozici budu mít 100ks, takže hned tak nedojdou. Jinak platí již dříve řečená pravidla :) Předpokládám, že je budu mít do týdne.

hodnocení

jen na doplnění: samolepka se již dnes vytiskla a snad i stihla polít pryskyřicí, do pondělí určitě vytvrdne a půjde k expedici.. tj max ve středu ji budu mít doma :)

tesyk*

Docela by mě zajímalo, co představují ty jednotlivé figury. Moje fantazie soudí, že to je kulturista, dítě, žena, pak něco jako těhule pohazující si s velkým kávovým zrnem, na ní nečinně koukající nezaměstnaný, hráč košíkové a pubescent vyluzující zvuky na elektronické kytaře, až mu vstávají vlasy hrůzou na hlavě. Strefij jsem se?:)

hodnocení

skoro... není to zrno a ten poslední je Spider osobně! :-D

Jinak by to mělo symbolizovat velkou rozmanitost zdejších rádců... :)

papene*

A když to není zrno tak co je to?;)

kolik bude poštovné?

papene*

*smich*Asi nečteš pořádně šéfa.Psal, že je pošle zároveň s mikinou, aby neplatil poštovné 2x.:D

pu®

babalů *slunce*

doplněno 12.02.10 21:04:

To je odpověď k Papene, skočilo to dolů, pardon *smich*

papene*

pu a co to je?*frajer*

pu®

Přece balón! :D

doplněno 12.02.10 21:10:

Ale mohl by to být taky bochník chleba *nevi*

doplněno 12.02.10 21:11:

Nebo čerstvá houska. Jdu jíst :-P

papene*
A jaké je to nářečí?(taky mě honí mlsná)
Kubinec zde je důkaz:
Autor: admin®
Datum: 01.02.10 15:22
Předmět: RE: Trička jsou pro Vás připravena
odpovědět
je tu pro někoho aktuální téma samolepka Poradte.cz na auto? Pokud ano, posunul bych poslání jeho trička na dobu, kdy samolepka bude (předpokládám do 14 dnů), abych nemusel 2x platit poštovné
doplněno 12.02.10 21:43:

pu myslela jsem si, že to bude něco takového.Dobrá paměť na dva roky.

pu®

To je tzv. nářečí Pů, když jí bylo dva *frajer*

doplněno 12.02.10 21:21:

Admin promine, už jsme úplně jinde *hi* Jen dodám, že samolepítko je žůžo, abych zase byla in *bezim* (Ne, fakt, omlouvám se, když mě to nedalo.. už jsem zticha a neruším diskuzi *jasne* )

hodnocení

páni já jsem nadšen, že nikdo z Vás nechodí k McDonalds :)

papene*

*zed*No jo.Je to hambáč!

Je to tak admine?

pu®

Jo hambáč... *sok* já bych adšejc zůstala u babalů... Pro dnešek přeji dobrou, neb to vypadá, že na můj počítač něco leze - takže honem z netu a kurýrovat :( , bůhví, kde sm k tomu zase přišla *bum*

arimas*

TO JE OBEZNI OSOBA drzici hamburger *haha*

jabraka*
hodnocení

0x

To bude ale nových návštěvníků.až těma samolepkama budeme zářit do dálnic Č.R.

JABRAKA

Pokud nálepka dojde i mně, budu zářit hlavně na východě Slovenska, sem tam i v Maďarsku a Polsku...

papene*

;)Aby Vám tam pak neukradli auto, kvůli samolepce.:D

tesyk*

Ba, ba a nebo, aby vás nehonili policajti, že vezete více osob, než je dovoleno...

a co kdyby se udělalo pár samolepek na nalepení zevnitř na sklo

půl na půl, mohlo by být admine?

je to velký problém?

díky

hodnocení

no, teď máme tyhle v nákladu 100ks, pak můžeme pořešit ;)

malvinka*

Rovněž se nabízí samolepka k nažehlení, jako další alternativa co říkáte?

admine, tak já si teda asi počkám na tu na nalepení na sklo zevnitř :)

hodnocení

zkusíme tedy přímočařeji: 100ks = zasoba určitě na nejméně 2 roky, pak se uvidí zda budeme opakovat nebo dáme jinou alternativu, bůh ví co bude za 2 roky...

16.02.10 14:25

admine *plac*

michalll*

Zdravím admine, nebyl jsem u žádných předchozích diskuzích na tohle téma jestli nějaké byly, ale na jakou číst vozu ta samolepka bude? Jak velká? Mě přijde totiž jako dobrý nápad výroba SPZ rámečku s tímto nápisem, cena cca 50kč taky...

Na karoserii (předpokládají se zadní 3/5 dveře/kufr), velikost je v poslednćh řádcích otázky tuším cca 15x8 ale je to tam přesněji

hodnocení

SPZ rámeček je trošku těžší na instalaci, samolepku zvladnou i holky, rozmery psal Mav :)

A kdyby to nezvládly i holky tak se Mav obětuje *frajer*

hodnocení

tak už je mám, jsou vážně moc hezké. Nemám tu teď u sebe kvalitní foťák, takže alespoň nouzově přikládám fotku. Večer se všem ozvu, kdo mají objednané tričko jestli ji chtějí přiložit a můžu začít posílat.

Mám jen takové tušení, že mám málo triček, ale rychle do-objednám!

doplněno 17.02.10 12:12:

urazíte se někdo, když k tomu dám i pokyny? :) Dávají vůbec smysl?

Pokyny k nalepení samolepky:
- V žádném případě se PROSÍM nedotýkejte na lepící stranu _ u této plastické je to snadné, držte ji za boky. V opačném případě nemusí na autě držet celou plochou a dříve nebo později se odlepí.
- Pokud je venku méně než 10°C: Samolepku nechejte při pokojové teplotě alespoň 10 minut (aby ji bylo možné ohnout) a na auto ji nalepte při teplotě nad 10°C _ ideálně v zimě na sluníčku, v létě spíše ve stínu - ne na rozpálené auto.
- Povrch karoserie dobře očistěte od prachu a popř. mastnot
- Přiložte na povrch a přitiskněte _ nepokoušejte se jí znovu odlepovat, lepidlo vytvrdne za pár dnů a přilnavost vzroste.
- Samolepka je zamýšlena na nalepení na zadní část karoserie vedle SPZ jako se lepí znak CZ, ale kam ji dáte přesně je Vaše věc. Jen ji prosím nezahazujte ani nenechávejte v šuplíku. Její cena je 60Kč - pokud ji nedokážete využít pošlete mi ji prosím zpět, poštovné klidně uhradím? Díky

Samolepka Poradte.cz na auto #2
mil®
17.02.10 11:34

Je pěkná.

papene*

*cteni*Pokyny dávají smysl.I holky to nalepí.;)

pravdomluvny*

Pěkné, pěkné! Na bleklajnu se to bude vyjímat, ovšem jestli mi to majitelka vozu dovolí vylepit..:) Hele a už jste dořešili, co má ten pupkáč uprostřed v ruce? Já myslím, že dojíždí dvanáctku z tupláku. :)

to bypadá spíše na HAMBURGR *smich*

mil®

To je hambáč, admin tam dal moji fotku.

hodnocení

přidávám slíbenou fotku na autě :) rovnou otestuju jestli vydrží.

doplněno 18.02.10 07:31:

i po cestě do práce drží, tak to bude asi ok, trošku jsem se bál protože sluníčko nesvítilo a byla zima, ale čekat jsem nevydržel *smich* takže vylepovací pokyny budou jen inspirační *haha*

Samolepka Poradte.cz na auto #3
papene*

;)Musím podotknout, že na autě vypadá líp než jak byla prezentovaná.

Povedla se*palec*

papene, to dělá ten peugeot

malvinka*

Fešák Pažout;)

Na modrém už jezdí dobře měsíc, bílé už bude taky.

Samolepka Poradte.cz na auto #4
hodnocení

jééé, z těhle fotek mám fakt radost :)

pepyk93*
hodnocení

0x

Opravdu moooc pěkné...*palec**ua*:)

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Samolepka dorazila, díky*palec* Až se umoudří počasí bude se lepiiit*ua*

hodnocení

no to je teda fofr, dnes jsem posílal dalších 6 kousků co jsem měl z neděle nachystáno k poslání - obálky dnes dorazily. Doufám, že mi 200ks nějakou dobu vydrží :-D Večer nachystám dalších 10 kousků a tak dále.

U pár adres jsem chvilku přemýšlel o osobním doručení pač to mám za růžkem, ale konec jsem to radši poslal poštou *smich*

hop®

Admine, možná se to jen někde zatoulalo, ale objednal jsem tričko i samolepku, a zatím nic...*plac*

hodnocení

kdepak, trička jsou hotová a čekají na vyzvednutí... hnedle pak je další vlna odesílání :) Počítám, že se tam stavím v pondělí... ikdyž v pondělí mám "svůj velký den", takže možná v úterý :-D

hop®

V poho, díky za info!

...akorát šéf se už několikrát divil, že za poslední měsíc jsem toho služebního Transita umyl víckrát než za 6 let předtím...;)

hodnocení

0x

ještě hledám příspěvky s tričkem.

Samolepka Poradte.cz na auto #5
hodnocení

zrovna tuhle jsem měl dojem, že jsme se potkali na cestách, ale auto nemělo nálepku, tak jsem byl klidný *smich*

Pavle cože? kde?

kdy?

ještě nevím kde je debata o triku?

tesyk*

To byl asi jinej vrak... *smich*

tesyku, ale to není hezké... :)

ale pochlubím se. zaplatil jsem za täuto 4 500Kč, mám ho již 5,5 let, dvakrát jsem dával těsnění pod hlavu, jednu brrzdovou trubičku, přehodil, starter, doplnil centrál, jezdím za 7.2 litrů celoroční průměr, filtry, olej.

Jednou jsem musel nechat dotáhnout, páč se ucpalo nasávací sítko na olej, a letos při -22°C roztáhnout.

To je pro mě důležité, že si poradím s kombinačkami a drátkem na silnici bez servisu.

;)

tesyk*

To byl vtip, vždyť i já jsem na podobných autech vyrůstal a dlouho jezdil...

zrovna jsem zapisoval benzin z pátku. spotřeba 6,77litrů

tesyku, já to pochopil. přeji hezký víkend

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Tak manželka vypucovala naší skořápku před výjezdem na Řipskou pouť a já jí hned osadil samolepkou*palec*

Samolepka Poradte.cz na auto #6
ar*

Teda vosikači ,co ten zadní stěrač a ta hniloba kolem? Jsem to ale šťoura,že. *smich*

No jo jaro všechno kvete.

vosikac*

*jasne*To bych ti přál vidět zbytek... a navíc těch 20min. u vysavače na benzině taky stálo za to.Po 1,5 roce už se tomu nepořádku ani z auta nechtělo :D Ale lepší už to nebude noooo... V červenci na STK, musí dojet stavbu, tak mu k těm 200tis/km ještě nějaké přibudou *modla* když to zvládne*modla* ... a pak už jedině výhra ve sportce*smich*

ar*

Ty Astry na to trpěly, hlavně aby jinak sloužilo.*jasne*

alf*

super, že?

Nejlepší byly těsně pod úpatím 11° svijany, jinak snad monopol gambáče na celé pouti. A vietnamec u stanu měl skvělé nudle. Na kopec jsem letos rezignoval.

vosikac*

*jasne*Nemělo to chybu letos..i s počasím to vyšlo*slunce* Navíc už je malej větší, tak to zvládl bez nošení ... a i nealko chutnalo;)

doplněno 28.04.10 12:38:

Na příští rok si tam můžeme z poradny rezervovat jeden stan Gambrinus pod kopcem *pivo* a spojit to se srazeeeeem.Jezdím každý rok, jako dítě jsem tam trávil prázdniny u prarodičů.

mil®

Dobrej nápad se srazem pod Řípem! *placni**palec*

alf*

jo počasí super, jen kolem jedné už byla trochu kosa, to jsem vytáhl i mikinu protože většina zahřívacích stánků už měla zavřeno

hodnocení

neuvěřitelně příkladné *palec*

Koukám že nejenže bydlíme ve stejným kraji,ale máme i stejný auta(až na barvu)*smich*

vosikac*

*palec*Opel vládne :D Jen by to už chtělo novější *modla*

hop®
hodnocení

0x

Ahoj všichni!

Tak jsem mi poštou konečně přišla očekávaná zásilka s tričkem, samolepkou i dárkem (za vše moc a moc díky!), ale i jeden klasický problém - kam s ní. Tedy s tou samolepkou. Už jsem se rozhodl, že ji nalepím na firemního Transita, už proto, že s ním jezdím téměř denně.

Snad všichni si ji dávají na zadní část auta, ovšem v mém případě to není ideální řešení - zaprvé by pod firemní reklamou nevynikla, zadruhé zadní dveře jsou v dezolátním stavu takže je brzy nechám vyměnit a nechci tím o samolepku přijít. Pak mne napadlo umístění na dveřích řidiče, nebo ještě lépe na "čumáčku", oproti většině osobáků tady na ni je místo.

Takže očekávám vaš názory a nápady, předem díky! *hej*

Samolepka Poradte.cz na auto #7
kytka*

Hope vypadá to dobře.Nikde není psáno, že musí skončit na zádi.;)

hop®

Já vím, ale sám si nějak nejsem úplně jistý tím čumáčkem, a víc hlav víc ví!

ar*

Hope bez urážky , na ten zadek ,to jsi sám uznal že na tyhle dveře to je spíše antireklama. Na bočních dveřích, no taky nic moc je to jak Fy. a na tu kapotu je to dost malé. Já bych ještě počkal na výměnu zadních dveří a pak to nalepil tam , na novém laku se to bude krásně vyjímat *smich*. Na tu kapotu by to chtělo spíše něco většího nechat vyříznout s folie.

hop®

No, myslím, že když ty zadní dveře budou nové, a nebudou tam dokreslené černé pruhy ani rezavé čáry, že ta samolepka na té velké bílé ploše bude opticky podobně malá jako na tom čumáku. *nevi*

ar*

Tam na tom zadku tu velkou plochu "rozbijou" okna ,klika , SPZ a prolisy ta kapota je přeci jenom placka, ale je to můj názor je jasné ,že každý to vidí jinak.

lidka*

Ahoj hope! Já bych ji dala na dveře spolujezdce. Ty kontakt znáš, ale koho povezeš, toho jistě při nastupování samolepka upoutá. Hodíte třeba řeč a budeme mít další "dušičku". *placni*

hop®

Auto mám jako "montážní a zásahové vozidlo", vozím vyjímečně nějakého kolegu z práce, případně někoho z rodiny, tam je nějaká reklama buď "už zbytečná" nebo "navždy zbytečná".

hodnocení

0x

já mám nálepku kde chci, na jednom autě na předku nebo na zadku, zrovna tak na druhém...

nalepil jsem samolepku na středně silnou magnetickou fólii a dávám si ji kam potřebuji...

většina aut má karoserii plechovou... a ten ani ne milimetr, o který je samolepka vyšší, ani není poznat.

doplněno 01.05.10 15:44:

jinak si myslím, že více z ní mají šoféři, kterí jedou za mnou, než ti, kteří mně míjí v protisměru... než stačí zaostřit, jsem pryč.

hop®

Jj, podobná finta mne taky napadla, ale obávám se že když si někdo všimne, že ji na nějakém místě občas mám a občas nemám, brzy o ni přijdu. To bych ji musel sundavat vždy když jdu ad auta a to bych opravdu nestíhal.

S doplněním sice částečně souhlasím, ale na bílém podkladě je samolepka dost kontrastní, takže zaujme na větší vzdálenost. Další věci je, že se pohybyji převážně v městském provozu, tedy nižšími rychlostmi, a nakonec, z hlediska statistiky a pravděpodobnosti, za jednu cestu potkáte víc řidičů v protisměru (v podstatě polovinu řidičů na této silnici) než existuje řidičů, kteří jedou za vámi (může to být jeden či žádný).

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Tak já to sem taky fláknu, abyste neřekli, že jsem to hodil do šuplete! :)

Samolepka Poradte.cz na auto #8
hodnocení

hm, naleštěno... sedla krásně *palec*

Pavle naleštěno, správně, a odráží se tam další auta...

Taky se fotografující mohl sehnout, aby se odrazil i on!

alf*

to je pravdomluvný, ne pravdomluvná ;)

hodnocení

0x

Tak už mě poznáte :D

doplněno 06.05.10 13:36:

Milan: no věř že poznáš, zvláště ten kdo ví jakej to má čumák. A když nepoznáš podle vzhledu tak uslyšíš ;) SPZ je budějická ;)

Samolepka Poradte.cz na auto #9

nepoznám, páč tam není číslo...

mil®
hodnocení

0x

Na nové auto krásná samolepka.

Samolepka Poradte.cz na auto #10

Jetli je to nové auto, tak bych okamžitě reklamoval lak... ;)

mil®

8let nové, u mě tejden.

jabraka*
hodnocení

0x

Moc pěkná autíčka.Ta mikina také.Už se těším do lázní!

JABRAKA

tesyk*
hodnocení

0x

Jedna inspirace pro Terranisty:

Samolepka Poradte.cz na auto #11
mil®

Pořádný auto *palec*

hodnocení

0x

Lidičky jedna otázka trochu mimo,když je tady tolik Oplů-mám problém,neválí se někomu doma motor 1,6 8V (X16SZ)za rozumnou cenu?

hodnocení

0x

já mám ale dvě auta, nebyla by další samolepka?

Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]