Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Všem, kterým najednou nefunguje heslo!

Od: admin® odpovědí: 16 změna:

Důležité upozornění: pokud jste při registraci zadali heslo s diakritikou dosud Vám fungovalo přihlášení i bez ní. Po úpravě systému to již není možné a diakritika je nutná! Takže uvidíte :)

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fidonet*
hodnocení

0x

Pokud jste vložili do prádla prášek Ariel, neočekávejte výsledek jako s Tixem

Vaše otázka je uchvacující.

Ale proč píšu : žijeme v republice kde myslím Komenský ujednotil háčky čárky, Omlouvám se už jsme ze školy dlouho, tekže tato informace může být mylná.

Co ale jisté je, že počítače do světového bysnisu češi neuvedly a BASIC a další programy NIKDY s háčky nepočítaly.

Takže jedna rada : NIKDY NIKAM nedávejte Diakritiku ( pak se vyhnete nepříjemnostem )

Tím mám na mysli hesla, loginy atd atd.

Zda píšete s háčky a čárkama je dopisy a meily je úplně jedno. Dokonce to ani není nezdvořilé.

někdy je to naopak lepší, když protistrana může používat jiné systéme.

Tedy "háčky, čárky" nebo "hacky,carky" ano ale ne do hesel! ( ono to může fungovat,a le taky nemusí *hi* )

hop®

Za prvé: toto nebyla otázka, ale upozornění admina na případné problémy při loginu a na možný důvod!

Píšete-li bysnis, není to ani světově, ani anglicky, ani česky. :)

Jinak souhlasím, že používat v heslech diakritiku je velmi riskantní, sám se snažím vyhýbat i "y" a "z"...

doplněno 02.02.10 22:33:

P.S. spřežky zlikvidoval a hacky a carky zavedl už mistr Jan Hus. Hacky a carky nasledne zlikvidovali az programatori...

úplně přesně, Hus zavedl nabodeníčka.

hop®

Jj, nabodenicko kratke, nabodenicko dlouhe... *palec*

hodnocení

pravda, v loginu se háčky čárky odstraňují automaticky, do hesel nezasahuji... osobně by mě diakritika do hesla nenapadla, protože co bych dělal v zahraničí pokud bych neměl vlastní notebook a nemohl na veřejném PC doinstalovat českou klávesnici? :)

no šlo by to, ale ta otročina vyďobávat české znaky např. na iDnes a pak to slepovat *smich*

fidonet*
hodnocení

0x

Ouha, ja vůbec nějak nezaregistroval, že se jedná o admina, myslel jsem, že jde o běžný NICK :) im sorry

No ono už z textu je jasné že opravdu nejde o otázku, tvá reakce je minimálně velmi podivná

hodnocení

kdyby se tvuj avatar nesmal, skoro bych se bal...

*hi* máš důvod se bát? ;)

fidonet*

Zkus chat na seznam.cz, poradna a chatovací místnost mají větší rozdíly v charakteru zpráv, než by sis třeba mohl myslet :))

fidonet*

Tva odpověď na mou reakci je také podivna ( na nic jsem se neptal ) "vybíjení klínu klínem" "Na hloupeho ... hold pomalu"

Opravdu máš pocit, že to byla odpověď, ja daval radu těm kdo chtějí v rozumné větě se nechat poučit. A protože mi přišlo divné mit v sekci ( poraďte mi) vložený informační SPOT, tak jsem zareagoval a vložil jsem i svuj nazor a radu jak nezadavat hesla. Ono není každy "Z nebe spadlý" takový Chytrý jako Ty. Někteří si necháme poradit.

A přihazovat odpovědi typu té Tve je jen SPAM. Nelíbí-li se Ti ... poskoč o otázku dále ...

Myslím si že od tebe to moc nesedí. Podobnou reakci jsem už někde od tebe četl takže bacha na ten SPAM.

Tohle je sekce vzkazy, přání... a společně se sekcí volná diskuze to nejsou diskuze typu poradte mi o které píšeš.

O tvé radě na zadání hesel jsem nic nepsal, takže laskavě nebuď vztahovačný

fidonet*

Takže za prvé lžeš, nebo alespoń šíříš pomluvy, protože "podobné či shodné odpovědi" nepíši.

Za druhé, mě ignoruj, nepsal jsem reakci na Tvůj ... vzkaz

A te´d se dostávám, k tomu, proč sem opět píšu :)

Všiml jsem si, že je to rubrika VZKAZY, takže "Pardon"

Já reagoval na příspěvek v uvodním okně "Poslední příspěvky" ( nebo jak to tam přesně je )

že se jedná o vzkazy jsem přišel až nyní když hledám kam umístit svou otazku.

fidonet*

Také nebud´ vztahovačný, nebo raději napíši nebud´nedůtklivý.

Uvědomuji si, že má první věta nebyla ve Vzkazech moc "dobrá", ale většina odpovědi se jednala o radě.

O tom, že to byl VZKAZ jsem nevěděl až dodnes.

Omlouvám se tedy krom Admina i TOBĚ .

Promińte prosím pane uživateli Maverick

hodnocení

já jsem v pohodě, Maverick asi neměl svůj den, což? *smich*

Mě se neomlouvej, šlo mi opravdu jen o tvou reakci a netušil jsem kam až to povede. Teď máme jasno ;)
Pokud lezeš přes poslední reakce tak se jukej nahoru, je tam : nyní se nacházíte » hlavní strana / Vzkazy, přání a stížnosti / ...
to jen pro informaci
Mimochodem, nejsi taky beran?

to Admin? zdá se to tak. Už jsme si to určitě vyříkali :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]