Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárky pro rádce Poradte.cz

Od: admin® odpovědí: 26 změna:

Dárky pro rádce Poradte, to je věc kterou mám v hlavě od roku 2005. Tedy od druhého roku co vzniklo. Byl to takový můj strašák ve skříni. Když jsem nechával vyrobit první trička byl to vlastně první krok k tomu. Bohužel úplně se mi nelíbila, takže jsem nepřidělával další várku a na dárky tedy nezbylo. Navíc ani finančně to nebylo růžové, takže se to uspalo skoro samo.

Nyní se trička opravdu povedla skvěle - podle mě jsou krásná (samozřejmě je to silně subjektivní). Nechám je tedy přidělat jakmile dojdou a v podstatě tedy vždy budou. Jejich výroba je záležitostí max. měsíce.

Můj plán můžete vidět zde poradte.cz/.... Určitě se někomu líbit nebude, jiným snad ano a ostatním bude ukradený. Nevadí, plním si tím své plány a přání :)

Časem se pokusím nabídku rozšířit na více věcí.

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

papene*
30.01.10 16:53
hodnocení

0x

*palec*Zajímavé.

dejavu*
hodnocení

0x

Trička se povedla skvěle. Co si tak oblizuji mozek z těch levných věcí, co se líbily jako propagační předměty, kt. jsme dělali v práci nebo na útulku, tak oblíbené byly zejména hrnky, dají se sehnat velmi levně a mohly by se odlišit i oblasti, ve kt. je daný rádce doma (rodina, počítače, zvířata atd.) nebo by tam mohl být Brouk Pytlík, jednak je to roztomilá postavička a jednak člověku připomíná, aby sám sebe nebral tak smrtelně vážně. :-D A pak klasika, propisky, bločky s malými papírky, na útulku se líbily i háčkované myši, ty by se mi hodily ke triku, ale sem asi moc ne ;)

malvinka*
hodnocení

0x

Mě napadla telefonní karta sice asi výroba je nákladnější, ale zase je možno ji darovat a jako propagace,, poradte.cz ,, je to dobrý nápad.

lidka*
hodnocení

0x

Když už tedy nás chceš mermomocí obdarovávat *hej* tak si to hlavně vymysli tak, aby nám to udělalo radost, *ua*ale pro tebe to bylo co nejjednodušší. Nemusel jsi řešit velikosti (universální) a dalo se to posílat třeba jen v obálce. Napadlo mne třeba: pouzdro na mobil, na brýle, deštník (pánský - dámský), čelenka, kulich, kšiltovka a nápady došly. *uf* Jo a myslím, že ještě by nebylo špatné - nákupní tašky s logem - ne igelitky. ;) Za ten poslední nápad se musím pochválit sama. :D Já bych s ní sice chodila jenom do malého krámku, ale ti, co objíždějí markety - to by byla reklama.

malvinka*

Vyslovuji lidce souhlas v jednoduchosti je krása.

Universální jsou též klíčenky myslím tím textilní šňůry ta se hodí každému. Zásobu klíčů od vozu , chalupy, chaty, latyfundii, bytu, vlastní každý.

papene*

:)jj zase má lidka pravdu.Něco pro všechny.Samolepky každý nevyužije.Ale stejně se každému nejde zavděčit.

Lidko, nákupní plátěné tašky s logem - to by bylo něco.!

pu®

Mám bohužel dojem, že admin kdesi říkal, že od tohoto záměru upustil... *nevi*

lidka*

To bylo myslím něco na posílání triček, jestli si nevymýšlím. :D

hodnocení

takže všechny možnosti jsou otevřeny a pokud chcete můžete si objednávat druhá trička, samolepky atd. Ti kdo se mi ozvali na mail ohledně samolepky, tak už vyplňovat nemusí :)

Doplnil jsem i obrázky, abyste věděli do čeho jdete ještě než kliknete popř. než se Vám ta nabídka otevře skrze počty odpovědí.

Zjistil jsem, že mi zatím chybí pouze 3 trička, takže čekám smršť objednávek, abych věděl jaké velikosti a kolik mám přes-příští týden objednat! Prosím neotálejte! *palec*

takže všechny možnosti jsou otevřeny a pokud chcete můžete si objednávat...
Pavle, ...řízkové pochoutky taky?
hodnocení

řízky zatím ne, jen ze seznamu dárku :-D

dobrá, tušil jsem, ale jen jsem to zkusil. Přesto si navzájem poděkujme.

hodnocení

poslal jsem prvních 7 zásilek a došly mi obálky, no nic, zítra dorazí nových 200 obálek :-D jednomu z Vás jsem zapomněl poslat samolepku na auto, ozvěte se, kdo ji nedostane a pošlu ji zvlášť :)

Dnes dorazilo tričko i samolepka, děkuji moc! *palec*Tričko bude v létě na kolo, a jak bude lépe nalepíme samolepku. Je tu všude moc sněhu a po městě špína, tak až po jarní očistě auta...Budem hlásat reklamu po Vysočině. Přemýšlím, jak se adminovi odvděčit, poraďte milí rádcové...*jasne**hej**jasne* Ještě jednou, moc děkuji!

zuzee*

Dneska mi dorazilo tričko - děkuji moc. Je opravdu pěkné. :)

atramo, odvděčit? umístit fotky na papričku a posílat tam kámoše...

hodnocení

netřeba se odvděčovat, naopak já se odvděčoval *smich* Mě stačí, že se vám na Poradte líbí ;)

Jsem rád, že mi lidé napsali, že samolepku chtějí a hodně si vážím i toho, že někteří napsali, že by ji nevyužili *palec*

až přijde, nalepím a vyfotím obě auta. Triko už je obnošené, radost velká

paprička se plní.

papene*

;)Všichni povinně vyfotit v tričku.*smich*

hodnocení

právě jsem to dopytlíkoval a zítra posílám celý zbytek triček, co jste chtěli - vyjma velikostí 3XL a více, ty musím teprve objednat, stejně jako mikiny.

papene*

:)Admine děkuji.Dnes 24.2. přišlo i se samolepkou.Přesně po dvou měsících od Vánoc.Tak mám druhého ježíška.*palec*

Dárky pro rádce Poradte.cz

hodnocení

jestli se dívám správně, tak zítra máš Ježíška ještě jednou :-D

papene*

*nevi*

doplněno 24.02.10 10:49:

*sok*Tak teď už vůbec nechápu.Barva je červená a velikost je v mezích normy.Nosím volná trička.;)

To je jedno hlavně, že je doma a je hezké.*hej*

hodnocení

Monday, February 22, 2010 1:22 PM
tricko2, papene

všiml jsem si toho včera pozdě, takže posílám dnes. Předpokládám, že je pro muže, vzhledem k barvě a velikosti :)

rpt*
hodnocení

0x

No teda! takové pěkné věci! Už se taky těším na svoje první tričko a samolepku!

No jo, jeste si pockam jsem tady registrovan kratce ale zatím se mi tady moooc líbí!a urcite se mi libit bude!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]