Nejste přihlášen/a.
Dárky pro rádce Poradte, to je věc kterou mám v hlavě od roku 2005. Tedy od druhého roku co vzniklo. Byl to takový můj strašák ve skříni. Když jsem nechával vyrobit první trička byl to vlastně první krok k tomu. Bohužel úplně se mi nelíbila, takže jsem nepřidělával další várku a na dárky tedy nezbylo. Navíc ani finančně to nebylo růžové, takže se to uspalo skoro samo.
Nyní se trička opravdu povedla skvěle - podle mě jsou krásná (samozřejmě je to silně subjektivní). Nechám je tedy přidělat jakmile dojdou a v podstatě tedy vždy budou. Jejich výroba je záležitostí max. měsíce.
Můj plán můžete vidět zde poradte.cz/.... Určitě se někomu líbit nebude, jiným snad ano a ostatním bude ukradený. Nevadí, plním si tím své plány a přání ![]()
Časem se pokusím nabídku rozšířit na více věcí.
Trička se povedla skvěle. Co si tak oblizuji mozek z těch levných věcí, co se líbily jako propagační předměty, kt. jsme dělali v práci nebo na útulku, tak oblíbené byly zejména hrnky, dají se sehnat velmi levně a mohly by se odlišit i oblasti, ve kt. je daný rádce doma (rodina, počítače, zvířata atd.) nebo by tam mohl být Brouk Pytlík, jednak je to roztomilá postavička a jednak člověku připomíná, aby sám sebe nebral tak smrtelně vážně.
A pak klasika, propisky, bločky s malými papírky, na útulku se líbily i háčkované myši, ty by se mi hodily ke triku, ale sem asi moc ne ![]()
Když už tedy nás chceš mermomocí obdarovávat
tak si to hlavně vymysli tak, aby nám to udělalo radost,
ale pro tebe to bylo co nejjednodušší. Nemusel jsi řešit velikosti (universální) a dalo se to posílat třeba jen v obálce. Napadlo mne třeba: pouzdro na mobil, na brýle, deštník (pánský - dámský), čelenka, kulich, kšiltovka a nápady došly.
Jo a myslím, že ještě by nebylo špatné - nákupní tašky s logem - ne igelitky.
Za ten poslední nápad se musím pochválit sama. :D Já bych s ní sice chodila jenom do malého krámku, ale ti, co objíždějí markety - to by byla reklama.
Vyslovuji lidce souhlas v jednoduchosti je krása.
Universální jsou též klíčenky myslím tím textilní šňůry ta se hodí každému. Zásobu klíčů od vozu , chalupy, chaty, latyfundii, bytu, vlastní každý.
takže všechny možnosti jsou otevřeny a pokud chcete můžete si objednávat druhá trička, samolepky atd. Ti kdo se mi ozvali na mail ohledně samolepky, tak už vyplňovat nemusí ![]()
Doplnil jsem i obrázky, abyste věděli do čeho jdete ještě než kliknete popř. než se Vám ta nabídka otevře skrze počty odpovědí.
Zjistil jsem, že mi zatím chybí pouze 3 trička, takže čekám smršť objednávek, abych věděl jaké velikosti a kolik mám přes-příští týden objednat! Prosím neotálejte! ![]()
poslal jsem prvních 7 zásilek a došly mi obálky, no nic, zítra dorazí nových 200 obálek
jednomu z Vás jsem zapomněl poslat samolepku na auto, ozvěte se, kdo ji nedostane a pošlu ji zvlášť
Dnes dorazilo tričko i samolepka, děkuji moc!
Tričko bude v létě na kolo, a jak bude lépe nalepíme samolepku. Je tu všude moc sněhu a po městě špína, tak až po jarní očistě auta...Budem hlásat reklamu po Vysočině. Přemýšlím, jak se adminovi odvděčit, poraďte milí rádcové...![]()
![]()
Ještě jednou, moc děkuji!
netřeba se odvděčovat, naopak já se odvděčoval
Mě stačí, že se vám na Poradte líbí ![]()
Jsem rád, že mi lidé napsali, že samolepku chtějí a hodně si vážím i toho, že někteří napsali, že by ji nevyužili ![]()
právě jsem to dopytlíkoval a zítra posílám celý zbytek triček, co jste chtěli - vyjma velikostí 3XL a více, ty musím teprve objednat, stejně jako mikiny.
Admine děkuji.Dnes 24.2. přišlo i se samolepkou.Přesně po dvou měsících od Vánoc.Tak mám druhého ježíška.![]()
![]()
Tak teď už vůbec nechápu.Barva je červená a velikost je v mezích normy.Nosím volná trička.![]()
To je jedno hlavně, že je doma a je hezké.![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.