Nejste přihlášen/a.
Dárky pro rádce Poradte, to je věc kterou mám v hlavě od roku 2005. Tedy od druhého roku co vzniklo. Byl to takový můj strašák ve skříni. Když jsem nechával vyrobit první trička byl to vlastně první krok k tomu. Bohužel úplně se mi nelíbila, takže jsem nepřidělával další várku a na dárky tedy nezbylo. Navíc ani finančně to nebylo růžové, takže se to uspalo skoro samo.
Nyní se trička opravdu povedla skvěle - podle mě jsou krásná (samozřejmě je to silně subjektivní). Nechám je tedy přidělat jakmile dojdou a v podstatě tedy vždy budou. Jejich výroba je záležitostí max. měsíce.
Můj plán můžete vidět zde poradte.cz/.... Určitě se někomu líbit nebude, jiným snad ano a ostatním bude ukradený. Nevadí, plním si tím své plány a přání
Časem se pokusím nabídku rozšířit na více věcí.
Trička se povedla skvěle. Co si tak oblizuji mozek z těch levných věcí, co se líbily jako propagační předměty, kt. jsme dělali v práci nebo na útulku, tak oblíbené byly zejména hrnky, dají se sehnat velmi levně a mohly by se odlišit i oblasti, ve kt. je daný rádce doma (rodina, počítače, zvířata atd.) nebo by tam mohl být Brouk Pytlík, jednak je to roztomilá postavička a jednak člověku připomíná, aby sám sebe nebral tak smrtelně vážně. A pak klasika, propisky, bločky s malými papírky, na útulku se líbily i háčkované myši, ty by se mi hodily ke triku, ale sem asi moc ne
Když už tedy nás chceš mermomocí obdarovávat tak si to hlavně vymysli tak, aby nám to udělalo radost,
ale pro tebe to bylo co nejjednodušší. Nemusel jsi řešit velikosti (universální) a dalo se to posílat třeba jen v obálce. Napadlo mne třeba: pouzdro na mobil, na brýle, deštník (pánský - dámský), čelenka, kulich, kšiltovka a nápady došly.
Jo a myslím, že ještě by nebylo špatné - nákupní tašky s logem - ne igelitky.
Za ten poslední nápad se musím pochválit sama. :D Já bych s ní sice chodila jenom do malého krámku, ale ti, co objíždějí markety - to by byla reklama.
Vyslovuji lidce souhlas v jednoduchosti je krása.
Universální jsou též klíčenky myslím tím textilní šňůry ta se hodí každému. Zásobu klíčů od vozu , chalupy, chaty, latyfundii, bytu, vlastní každý.
takže všechny možnosti jsou otevřeny a pokud chcete můžete si objednávat druhá trička, samolepky atd. Ti kdo se mi ozvali na mail ohledně samolepky, tak už vyplňovat nemusí
Doplnil jsem i obrázky, abyste věděli do čeho jdete ještě než kliknete popř. než se Vám ta nabídka otevře skrze počty odpovědí.
Zjistil jsem, že mi zatím chybí pouze 3 trička, takže čekám smršť objednávek, abych věděl jaké velikosti a kolik mám přes-příští týden objednat! Prosím neotálejte!
poslal jsem prvních 7 zásilek a došly mi obálky, no nic, zítra dorazí nových 200 obálek jednomu z Vás jsem zapomněl poslat samolepku na auto, ozvěte se, kdo ji nedostane a pošlu ji zvlášť
Dnes dorazilo tričko i samolepka, děkuji moc! Tričko bude v létě na kolo, a jak bude lépe nalepíme samolepku. Je tu všude moc sněhu a po městě špína, tak až po jarní očistě auta...Budem hlásat reklamu po Vysočině. Přemýšlím, jak se adminovi odvděčit, poraďte milí rádcové...
Ještě jednou, moc děkuji!
netřeba se odvděčovat, naopak já se odvděčoval Mě stačí, že se vám na Poradte líbí
Jsem rád, že mi lidé napsali, že samolepku chtějí a hodně si vážím i toho, že někteří napsali, že by ji nevyužili
právě jsem to dopytlíkoval a zítra posílám celý zbytek triček, co jste chtěli - vyjma velikostí 3XL a více, ty musím teprve objednat, stejně jako mikiny.
Admine děkuji.Dnes 24.2. přišlo i se samolepkou.Přesně po dvou měsících od Vánoc.Tak mám druhého ježíška.
Tak teď už vůbec nechápu.Barva je červená a velikost je v mezích normy.Nosím volná trička.
To je jedno hlavně, že je doma a je hezké.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.