Nejste přihlášen/a.
Obávám se, že dejavu svým příspěvkem způsobí mnohým rádcům i návštěvníkům poradny nemálo starostí, i když příjemných... CO SI VYBRAT!?
Vzdal jsem prohlížení ikonek na uvedené adrese po prvních několika tisících... na to třeba více času a klidu... klid jsem ztratil dost brzo a vystřídaly ho myšlenky např. na to, či můj současný (a první) avatar nedožívá... zřejmě ne, nechci být k němu krutý. Určitě ale její ikonky budu používat jinde.
Skládám hold dejavu za nápad, za množství trpělivé práce při vytváření ikonek a vlastně i za to, že v Poradně budou stránky hezčí...
" Umííííííí "
No a co bys měl na mysli? Tak pošli nějaké obrázky, co se ti líbí a já ti z toho udělám ikonu nebo mi řekni, co si představuješ.
Nejprve bych chtěl smeknout,protože ty animace jsou opravdu moc pěkné...
Dlouho jsem se nemohl rozhodnout co si mám zvolit za avatar.V podstatě by se dal použít jakýkoliv obrázek a změnšit na požadovaných 50x60 pixelů v nějakém programu např. JPGResampler.Proto jsem až do těď žádný avatar neměl.
Při návštěvě těchto stránek mě zaujaly avatary zvířat.Do oka mi padla animace výra velkého a tak jsem si ho hned použil jako můj avatar.Děkuji,opravdu je to moc povedené.
Já Ti tedy dejavu asi žádnou "nevykradu", neb si nejraději dělám všechno sám. Ale smekám před Tebou. Pěkně sis s tím vyhrála a nenarazil jsem tam na žádnou nevkusnou.
Tobě se snad můj avatar nelíbí? Víš so mi to dalo práce proházet barvy na prezidentské standartě, nakreslit šaška a vůbec..?
No dík. Je to pěknej kýč. Ale je v tom zakódován můj nick, moje příjmení a pak ještě asi ta touha být šaškem, který může téměř beztrestně říkat svému králi pravdu do očí.
Se tak maximálně živím občas nad počítačem, proto to mám ušmudlaný. Pěkně jsi mi to vybílila. Že bych tedy přece jen použil něco od Tebe?
To záleží jen na tobě, jak by ses v ní cítil, nechci ti nic vnucovat. Je fakt, že hodně lidí si prostě na svou ikonu zvykne a neměnilo by.
Já bych prosila svojí upravit se šálou,nějak zimněji.Nešlo by to?
Ano a co ještě kulíšek?
Pravda.Moc děkuji.
Dejavu moc děkuji za super odkaz Bylo hodně těžké si z takového množství vybrat
, ale už jsem si vyměnila ikonku a budu přivolávat jaro plné kytiček a
Ještě jednou moc děkuji.
Ještě kdyby si vzal někdo ikonku sluníčka.Bez sluníčka nebudou kytičky.
Vodičku pustím z kohoutku.Ale sluníčko ne.Jedině horské.:D
To nemohu.Máme s obludkou dohodu.
Pláč je přece voda.
Třeba se někdo najde.Ani vlastně nevím, jestli dejavu má ve sbírce nějaké sluníčko.
doplněno 08.02.10 22:16:Jdu k očnímu.
Nemusíte chodit k očnímu Budeme se těšit, že sluníčko začne, co nejdříve svítit všude kolem nás
Kéž kdyby jste měla pravdu a už brzy vysvitlo
Je na horách.
Ale kdepak.To je jen ukázka, jak může velká fotka vypadat v ikonce.
Obludka se dnes vrátí.
zdaleka ne každá fotka se na ikonu hodí a i pak jsou třeba grafické úpravy, nabízela jsem vám to už dávno, však víte, ale neposlala jste fotku psíčka, asi vám obludka přirostla k srdci a nechcete měnit.
Ne,ne.Já poslala hromadu fotek,hned ten den.Já myslela, že nemáte čas.Tak kde jsou?
Obludka zůstává, ale fotku-y použila bych jinam.
doplněno 09.02.10 15:47:Pošlu a moc ráda.Já je posílala v albu picasa.Né ze všech,jen která půjde nejlíp.:D
Bohužel, nedošly ke mně, asi jich bylo moc na jeden mail a přesáhlo to možnost přílohy a server to proto nedoručil, někdy se to stává, tak zkuste ty větši posílat tak po dvou maximálně v jednom mailu, když jsem to nabídla, tak přece nebudu dělat fory, ne?
Mnohokrát děkuji dejavu, že nabídla svoje krásné ikonky. Mám teď totální maglajs v poradcích na poradně, neb každý druhý už má novou ikonu a někteří si je ještě každou chvíli vtipně mění. :D
No a tohle tě právě udržuje duševně čerstvým, aby ses uměl flexibilně přizpůsobovat novým situacím
Já tušil, že to není jem tak pro nic za nic! O přizpůsobování novým situacím skutečně nemám v životě nouzi, takže snad nezakrním...
Takový výběr, a já si nainstaloval teenagra, bo už nebylo moc z čeho vybrat. Dědek. No, dejavu je špica!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.