Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ikonka (avatár) pro tebe

Od: dejavu* odpovědí: 55 změna:
Kdysi jsem se učila zacházet s grafickými programy a vytvořila mraky ikonek, které by se vám mohly hodit, proto, jestli se vám některá líbí, jsou volně k použití a stažení zde www.ikonky.kvalit/... - vyberte si, jakou chcete, zde však používejte jen ty nepohyblivé, animované by vám zde nechodily.
Pokud chcete vytvořit ikonu sem z jiného obrázku, pošlete mi ho sem či do pošty a já vám ji vytvořím, případně napište svou představu a pokusím se vyhovět.
doplněno 29.01.10 21:55: Ještě dodatek pro začátečníky na PC - ikonku, která se vám líbí, si uložte do svého PC tak, že na ni klepnete pravým tlačítkem myši a dáte uložit. Pak si zde otevřete Moje stránka - Nastavení a tam Vložit vlastní avatar - procházet, zde najdete místo v PC, kde ji máte uloženou u sebe a kliknete na tlačítko pod tím uložit a je to! :)

55 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Obávám se, že dejavu svým příspěvkem způsobí mnohým rádcům i návštěvníkům poradny nemálo starostí, i když příjemných... CO SI VYBRAT!?

Vzdal jsem prohlížení ikonek na uvedené adrese po prvních několika tisících... na to třeba více času a klidu... klid jsem ztratil dost brzo a vystřídaly ho myšlenky např. na to, či můj současný (a první) avatar nedožívá... zřejmě ne, nechci být k němu krutý. Určitě ale její ikonky budu používat jinde.

Skládám hold dejavu za nápad, za množství trpělivé práce při vytváření ikonek a vlastně i za to, že v Poradně budou stránky hezčí...

" Umííííííí "

papene*

Hejkale tak to střídej.*nevi*

Dejavu už jsem dříve uloupila pár ikonek.Díky.

doplněno 30.01.10 11:30:

Mám je místo složek,klasických.

dejavu*
hodnocení

tak to jsem ráda, že se líbí a hodí. Těší mne potkávat ty ikony v oběhu, tady jsem ale zatím viděla jen jednu u fany08

mil®
hodnocení

0x

Já bych chtěl už nějakej novej. Můžu poprosit?

dejavu*
hodnocení

No jasně a vybral sis nějaký z toho www.ikonky.kvalit/...?

mil®

Právě že nevybral. Stvořila bys mi nějakýho? *andel*

dejavu*
hodnocení

No a co bys měl na mysli? Tak pošli nějaké obrázky, co se ti líbí a já ti z toho udělám ikonu nebo mi řekni, co si představuješ.

fidonet*

skvělý odkaz. A ja si je vždy vyraběl sám, protože ty nabízené v roznych chatech mi nevyhovovaly. tydle jsou ale už dost dobré. Bod pro vás.

doplněno 06.02.10 19:45:

Tak bohužel bez bodu, tady to nejde.

dejavu*
hodnocení

všem to chodí, akorát ty animované se zastaví, musíte si vybrat neanimovanou.

hodnocení

0x

směle do toho, jinak animované můžete taky zkusit, ale na Poradte.cz se budou zobrazovat staticky :)

Díky za odkaz za ostatní.

pepyk93*
hodnocení

0x

Nejprve bych chtěl smeknout,protože ty animace jsou opravdu moc pěkné...*palec*

Dlouho jsem se nemohl rozhodnout co si mám zvolit za avatar.V podstatě by se dal použít jakýkoliv obrázek a změnšit na požadovaných 50x60 pixelů v nějakém programu např. JPGResampler.Proto jsem až do těď žádný avatar neměl.

Při návštěvě těchto stránek mě zaujaly avatary zvířat.Do oka mi padla animace výra velkého a tak jsem si ho hned použil jako můj avatar.Děkuji,opravdu je to moc povedené. :)

dejavu*
hodnocení

díky, mám radost, výr je mé oblíbené zvíře. :)

pepyk93*

Výr také patří k mým nejoblíbenějším zvířatům...:D

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Já Ti tedy dejavu asi žádnou "nevykradu", neb si nejraději dělám všechno sám.*hi**smich* Ale smekám před Tebou. Pěkně sis s tím vyhrála a nenarazil jsem tam na žádnou nevkusnou.

dejavu*
hodnocení

nenarazil jsem tam na žádnou nevkusnou - málo jsi hledal :-D :-D

pravdomluvny*

Ale našplhal jsem si, že? *tanec*:D

dejavu*
hodnocení

nenašplhal, nemáš ode mne ikonku :-D *frajer*
pravdomluvny*

Tobě se snad můj avatar nelíbí? Víš so mi to dalo práce proházet barvy na prezidentské standartě, nakreslit šaška a vůbec..? :)

dejavu*
hodnocení

Aha, vida, konečně vím, co to je :) No tak to je jiná, to se mi samozřejmě pak líbí musí. :-D
pravdomluvny*

Aháá, je to mrňavý, chápu! Tak tedy větší ukázka:

Ikonka (avatár) pro tebe
papene*

pravdomluvny jsi šikula*palec*.A já celou dobu co mě to připomíná;)

pravdomluvny*

No dík. Je to pěknej kýč. Ale je v tom zakódován můj nick, moje příjmení a pak ještě asi ta touha být šaškem, který může téměř beztrestně říkat svému králi pravdu do očí. :)

dejavu*
hodnocení

je tam dokonce zakodovano to, že tě živí počítače :-D Jinej člověk by to udělal bílý *frajer*

Ikonka (avatár) pro tebe #2
pravdomluvny*

Se tak maximálně živím občas nad počítačem, proto to mám ušmudlaný. Pěkně jsi mi to vybílila. Že bych tedy přece jen použil něco od Tebe?

dejavu*
hodnocení

To záleží jen na tobě, jak by ses v ní cítil, nechci ti nic vnucovat. Je fakt, že hodně lidí si prostě na svou ikonu zvykne a neměnilo by.

papene*

Já bych prosila svojí upravit se šálou,nějak zimněji.Nešlo by to?;)

doplněno 02.02.10 13:12:

Ano a co ještě kulíšek?*hi*

doplněno 02.02.10 13:17:

*placni*Pravda.Moc děkuji.*palec*

dejavu*
hodnocení

takhle

doplněno 02.02.10 13:15:

kulíšek se tam už nevejde, bylo by to pak moc vysoké a hlava moc malá, navíc by zanikla barevná čupřina

Ikonka (avatár) pro tebe #3

hodnocení

0x

dejavu, nemůžu od 02 hod spát, tak sedím u Vincenta.*zed* Využila jsem vaší velkorysé nabídky a udělala si svou ikonku. A představte si to, povedlo se to se vším všudy. Mooooc děkuji*pusa* Ten bohovsky najedovaný tučňák se mi už vůbec nelíbil a ta panda červená na mě volala.*hi*

dejavu*
hodnocení

To mám radost :) Posílám do pošty ještě další 4 ikony pandy červené, abyste měla na vybranou :)

hodnocení

0x

Děkuji za ikonku - moje milované konvalinky...

dejavu*
hodnocení

Tak to mám opravdu velkou radost, taky miluji konvalinky a moc ráda je tu budu vídat. :)

Děkuji *slunce*Dejavu za ikonku, mám ráda macešky ve všech podobách, tak jsem si ji vybrala.Má nepřeberné množství barev, děkuji! Těším se na ně na jaře, až si je dám do truhlíků...

dejavu*
hodnocení

No jéje, macešky jsou úžasné, tak to jste mne potěšila, že jste si vybrala a budu tu tuhle krásnou kyti často vídat. :)

kytka*

Hned na mě kytičky dýchly jarem, to je dobře ,že se tu objevily. Díky!*palec**slunce*

karina*
hodnocení

0x

dejavu, smekám , tyhle ikonky znám, ale nevěděla jsem , že jsou vaše. Líbí se mě a už jsem si z nich často vybírala a vždy jsem vybrala. I tu konvalinku co je tady výše.Moc hezky jste je udělala, díky za všechny . karina

dejavu*
hodnocení

To jsem ráda, že se líbí, doufám, že se tu zaregistrujete a taky si nějakou vyberete. ;)

michala*
hodnocení

0x

Dejavu moc děkuji za super odkaz *palec* Bylo hodně těžké si z takového množství vybrat ;), ale už jsem si vyměnila ikonku a budu přivolávat jaro plné kytiček a *slunce* Ještě jednou moc děkuji.

papene*

*modla*Ještě kdyby si vzal někdo ikonku sluníčka.Bez sluníčka nebudou kytičky.*plac*

doplněno 08.02.10 21:55:

;)Vodičku pustím z kohoutku.Ale sluníčko ne.Jedině horské.:D

pravdomluvny*

A co deštíček, papene? Bez vodičky to taky nepůjde!:D

michala*

Tak si papene změňte ikonku na *slunce*Pláčem ničemu nepomůžete, ani těm kytičkám *nevi*

papene*

*stop*To nemohu.Máme s obludkou dohodu.;)Pláč je přece voda.*smich*

Třeba se někdo najde.Ani vlastně nevím, jestli dejavu má ve sbírce nějaké sluníčko.

doplněno 08.02.10 22:16:

Jdu k očnímu.*zed*

michala*

V několika ikonkách od Dejavu svítí krásně sluníčko *slunce*

michala*

Nemusíte chodit k očnímu ;) Budeme se těšit, že sluníčko začne, co nejdříve svítit všude kolem nás :)

papene*

*modla*Kéž kdyby jste měla pravdu a už brzy vysvitlo*slunce*

doplněno 09.02.10 14:29:

Je na horách.*smich*

*stop*Ale kdepak.To je jen ukázka, jak může velká fotka vypadat v ikonce.

*bum*;)Obludka se dnes vrátí.

dejavu*
hodnocení

zdaleka ne každá fotka se na ikonu hodí a i pak jsou třeba grafické úpravy, nabízela jsem vám to už dávno, však víte, ale neposlala jste fotku psíčka, asi vám obludka přirostla k srdci a nechcete měnit. :)

papene*

*stop*Ne,ne.Já poslala hromadu fotek,hned ten den.Já myslela, že nemáte čas.Tak kde jsou?*nevi*

Obludka zůstává, ale fotku-y použila bych jinam.

doplněno 09.02.10 15:47:

*hej*Pošlu a moc ráda.Já je posílala v albu picasa.Né ze všech,jen která půjde nejlíp.:D

dejavu*
hodnocení

Bohužel, nedošly ke mně, asi jich bylo moc na jeden mail a přesáhlo to možnost přílohy a server to proto nedoručil, někdy se to stává, tak zkuste ty větši posílat tak po dvou maximálně v jednom mailu, když jsem to nabídla, tak přece nebudu dělat fory, ne? :)

michala*

Koukám, že Vás obludka přestala nějak brzy bavit *ee*

dejavu*
hodnocení

Skvělé, jsem ráda, že se v ní dobře cítíte a budete tu pěkně svítit *slunce*

doplněno 09.02.10 15:05:

to bylo pro paní Michalu

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Mnohokrát děkuji dejavu, že nabídla svoje krásné ikonky. Mám teď totální maglajs v poradcích na poradně, neb každý druhý už má novou ikonu a někteří si je ještě každou chvíli vtipně mění. :D

dejavu*
hodnocení

No a tohle tě právě udržuje duševně čerstvým, aby ses uměl flexibilně přizpůsobovat novým situacím :-D

pravdomluvny*

Já tušil, že to není jem tak pro nic za nic! O přizpůsobování novým situacím skutečně nemám v životě nouzi, takže snad nezakrním...*smich*

stafan*

Takový výběr, a já si nainstaloval teenagra, bo už nebylo moc z čeho vybrat. Dědek. No, dejavu je špica!

papene*
papene*

;)Naprosto souhlasím.*bzum*I svojí jsem se lekla.

Teď už mám obludku tak je to v pořádku.*uf*

doplněno 09.02.10 18:23:

pravdomluvny tady to určitě nehrozí*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]