Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ahoj, kamarádi, odjíždím na Měsíc

Od: babajaga® odpovědí: 17 změna:

Ahoj, přátelé a rádci, zítra odjíždím na 4 týdny do lázní, kde budou přemlouvat mé kolínko, aby pracovalo znovu, jako zamlada.

Ten Měsíc - to je jistě krásná slovní hříčka. A já vám všem přeji, abyste si užili ve zdraví pěkný a voňavý máj a v červnu zase na shledanou. /možná tam někde internet objevím, ale raději na to nebudu předem spoléhat/.

Zdraví vás Jaga. *pusa**slunce*

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Přeji vám, abyste se vrátila v dokonalém stavu fyzickém i duševním a též s pěknými zážitky;)

hodnocení

0x

Jelikož mne často taky něco bolí, věřím, že Vám lázně pomůžou. Vrátíte se jako nová, čiperná, jako Drápalík.

Užijte si to, paní kolegyně.

hodnocení

0x

Paní Jaga,tak ať se vám pobyt v Jánských Lázních líbí a hlavně ať je pro vás po všech stránkách blahodárně účinný.;)

pohanka*
hodnocení

0x

Babčo, také přeji, ať získáte co nejvíce pozitivní energie, načerpáte síly, uzdravíte tělo a pěkné počasí na tůry.

hodnocení

0x

Marcelko, napsala jsem ti přání, ale pak jsem zjistila, že jsi napsala i ty. poradte.cz/...

Vůbec neva. Měj se moc dobře a moc hezky! Užij si ten měsíc, kdy budeš sama pro sebe, tou nejdůležitější. Nenechej si ničím a nikým pokazit ani vteřinu. *pusa*

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já jsem Vás chtěl jenom požádat, až se budete z Měsíce vracet, tak před odletem tam už konečně zhasněte. Ten, kdo tam byl naposledy, to neudělal a vidím to skoro každou noc, že se tam stále svítí. Jinak přeji klidný let, těsný skafandr a hladké přistání zpět (do moře=?). Zdravím!

hodnocení

0x

Jaguško,odpočívejte a užívejte si Ráje na Měsíci.

Vy si to zasloužíte,to je bez debat.Máj,lásky čas...Tak si dejte pozor na ty lázeňské šviháky.Jsou to z 80% lovci,kteří musí doma držet pusinku a krok a v jiných vodách se uvolňují a přeměňují se z Jekyllů na Hydy *smich*

Tak na sebe dávejte pozor.Budeme se těšit s jakou se vrátíte *slunce*

pt®
hodnocení

0x

Jaguš, ať je pobyt v lázních příjemný, hezky si to volno užij, ať ti procedury pomůžou a zase se ti líp běhá...*placni*

lidus*
hodnocení

0x

Marcelko, užijte si pobyt se vším všudy, poléčte koleno i duši. L

zwiki*
hodnocení

0x

Ahoj z Havířova.Pěkný let přeju.

sebod*

Jago, chovej se tam slušně, ať nám neděláš ostudu...;)

hodnocení

0x

Babuško Jaguško ať vám slouží zdravíčko.

Příjemný pobyt v lázních. ;)

mcgregor
hodnocení

0x

Vyřiďte prosím na Měsíci,

vyřiďte mezi hvězdami

Co chceme dneska všichni říci,

Že brzy přijdu za vámi.....

hodnocení

0x

Pěkně si to tam užijte a ať Vám vyjde pěkné počasí!

hodnocení

Děkuji všem kamarádům za jejich milá přání.

Sebodko, neboj, ostudu neudělám, na to jsem už příliš stará, abych si něčím podobným zatěžovala mysl.

Stačí mi dobré jídlo /bude diabetická dieta, tak kdo ví.../, akvapark, pěkné počasí, trekové hole a moci někam vyjít. Nebudu to přehánět, aby mě odněkud nevyprošťovala Horská služba vrtulníkem.:-D

Těším se na klid, prozkoumám tamnější knihovnu, co se tam pěkného čte, beru si s sebou 524 SUDOKU. A dokud tu knihu celou nevyluštím, domů se nevrátím.

Mějte se i vy všichni celý měsíc hezky a užívejte si máj! *slunce*Zdraví Jaga.

mecik*

Pozor na to. Byl jsem několikrát v lázních, ale jednou jsem se musel v pokoji zamykat, protože jedna pacientka si myslela , přes svůj poměrně vysoký věk, že mne zničí. Přeji ,klidný a prospěšný pobyt.

hodnocení

*ee*:-D*hej*

Díky, na zdivočelé pacientky si dám pozor! Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]