Nejste přihlášen/a.
Ahoj, přátelé a rádci, zítra odjíždím na 4 týdny do lázní, kde budou přemlouvat mé kolínko, aby pracovalo znovu, jako zamlada.
Ten Měsíc - to je jistě krásná slovní hříčka. A já vám všem přeji, abyste si užili ve zdraví pěkný a voňavý máj a v červnu zase na shledanou. /možná tam někde internet objevím, ale raději na to nebudu předem spoléhat/.
Zdraví vás Jaga. ![]()
![]()
Marcelko, napsala jsem ti přání, ale pak jsem zjistila, že jsi napsala i ty. poradte.cz/...
Vůbec neva. Měj se moc dobře a moc hezky! Užij si ten měsíc, kdy budeš sama pro sebe, tou nejdůležitější. Nenechej si ničím a nikým pokazit ani vteřinu. ![]()
Dobrý den, já jsem Vás chtěl jenom požádat, až se budete z Měsíce vracet, tak před odletem tam už konečně zhasněte. Ten, kdo tam byl naposledy, to neudělal a vidím to skoro každou noc, že se tam stále svítí. Jinak přeji klidný let, těsný skafandr a hladké přistání zpět (do moře=?). Zdravím!
![]()
Jaguško,odpočívejte a užívejte si Ráje na Měsíci.
Vy si to zasloužíte,to je bez debat.Máj,lásky čas...Tak si dejte pozor na ty lázeňské šviháky.Jsou to z 80% lovci,kteří musí doma držet pusinku a krok a v jiných vodách se uvolňují a přeměňují se z Jekyllů na Hydy ![]()
Tak na sebe dávejte pozor.Budeme se těšit s jakou se vrátíte ![]()
Jaguš, ať je pobyt v lázních příjemný, hezky si to volno užij, ať ti procedury pomůžou a zase se ti líp běhá...![]()
Děkuji všem kamarádům za jejich milá přání.
Sebodko, neboj, ostudu neudělám, na to jsem už příliš stará, abych si něčím podobným zatěžovala mysl.
Stačí mi dobré jídlo /bude diabetická dieta, tak kdo ví.../, akvapark, pěkné počasí, trekové hole a moci někam vyjít. Nebudu to přehánět, aby mě odněkud nevyprošťovala Horská služba vrtulníkem.![]()
Těším se na klid, prozkoumám tamnější knihovnu, co se tam pěkného čte, beru si s sebou 524 SUDOKU. A dokud tu knihu celou nevyluštím, domů se nevrátím.
Mějte se i vy všichni celý měsíc hezky a užívejte si máj!
Zdraví Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.