Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dotaz bez odpovědi na hlavní stránce

Od: perda* odpovědí: 8 změna:

Náhodou jsem si všiml, že v rubrice Počítače & spol. je otázka bez odpovědi stará 8 hodin, ale na hlavní stránce se nezobrazuje, viz. screeny. Že by bug? ;)

Dotaz bez odpovědi na hlavní stránce

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
14.01.10 20:32
hodnocení

2. screen

Dotaz bez odpovědi na hlavní stránce #2

perda*
14.01.10 20:33
hodnocení

3.screen

Dotaz bez odpovědi na hlavní stránce #3

hodnocení

0x

ani ne, v té otázce byly zcestné odpovědi, které jsem smazal. Probíhá automatická oprava času kdy bylo na otázku naposledy odpovězeno, ale jelikož jsme se rozrostli, tak interval už není dostatečný - taky moje vymazání bylo poměrně pozdě, po 14 dnech :)

doplněno 15.01.10 08:22:

je tam lehký problém s principem fungování tzv. aktualizace. Budu muset domyslet...

hodnocení

0x

Ahoj, ono se to neaktualizuje hned, má to určité prodlevy a mohl jsi chytnout někoho jak zrovna odpověděl a na hlavní stránce se to ještě neaktualizovalo :)

perda*
hodnocení

0x

Díky za vysvětlení. Stále aktualizace neproběhla, sorry, rejpu. ;)

ne to je právě tou aktualizací, musím doma v klidu popřemýšlet jak to změnit, aby to hrálo. Datum se změnil jen kvůli tomu, že jsem ji dal prohlásit jako aktualizovanou. Datum jejího vložení souhlasí, proto není mezi posledními ;)

perda*

Už chápu, díky. :)

opraveno, díky za upozornění :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]