Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vzkaz pro Dejavu

Od: camelot* odpovědí: 12 změna:

Zdravim

Tedy chtel bych verejne smeknout pred Dejavu, ponevadz tento raketovy vzestup a 46 procentni uzpesnost odpovedi je famozni. I kdyz mezi nami byly mensi rozepre na Zviratech, to tento muj postoj nijak neovlivnilo, pekne. *palec*

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

papene*
hodnocení

0x

*hej*Dejavu také blahopřeji.Jen tak dále.;) Hlavně pevné nervy a spolehlivý pc.*klik*

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Jo, jo, dejavu...Krásná a inteligentní...Mám pocit, že už jsem ji někde viděl...Taky gratulace!

hodnocení

0x

Když je někdo chytrý, tak je krásná Dejavu. B L A H O P Ř E J I

Já jsem zase ukecaný.

pt®

Ano, přidávám se. Je ochotná kdykoli poskytnout pomoc a to pomoc jak odbornou, tak i lidskou. A pomáhá zvířatům, která jsou na nás lidech závislá, PT /stařenka/

pu®
hodnocení

0x

I já se přidávám, zrovna včera jsem koukala, že někdo takto vysoko umístěný má pořád tak vysoké procento úspěšnosti. Je fajn, že si Dejavu nenechává své know-how pro sebe, i když by klidně mohla. Smekáme *hej*

guess*
hodnocení

0x

tak ta je vsude. vsechno zna, vsude byla a od vseho ma klice. spis bych rekl, ze ma rada google, ale jo, kazdymu preju jen to nejlepsi :)

kytka*

není to trochu závist, ví však jak má poradit a to se cení,nemám pravdu.:)

Nevím - google zkoušíme všichni, takže v tom to asi nebude... já si myslím, že dejavu si ty ovace zaslouží, její odpovědi mají hlavu a patu a je prostě dobrá. *jasne*

kytka*
17.01.10 21:04

Souhlas*palec**slunce*

pepyk93*
hodnocení

0x

Také se přidávám s gratulací...*palec*

Dejavu mi již také několikrát hodně pomohla...jen tak dál...*hej*

Je dobře,že jsou mezi námi i tak šikovní lidé...:)

hodnocení

0x

Ke gratulaci se přidávám a jsem plna obdivu, jaký úžasný fundovaný záběr dejavu má. Obdivuhodné! *palec*A ten sen, o kterém jsme spolu mluvily, se už nevrátil. Děkuji *ua*

hodnocení

0x

I já zdravím dejavu, ráda si čtu její odpovědi, ze kterých si každý může něco vzít i když se jej daný problém netýká.*slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]