Nejste přihlášen/a.
Zdravim
Tedy chtel bych verejne smeknout pred Dejavu, ponevadz tento raketovy vzestup a 46 procentni uzpesnost odpovedi je famozni. I kdyz mezi nami byly mensi rozepre na Zviratech, to tento muj postoj nijak neovlivnilo, pekne.
Ano, přidávám se. Je ochotná kdykoli poskytnout pomoc a to pomoc jak odbornou, tak i lidskou. A pomáhá zvířatům, která jsou na nás lidech závislá, PT /stařenka/
I já se přidávám, zrovna včera jsem koukala, že někdo takto vysoko umístěný má pořád tak vysoké procento úspěšnosti. Je fajn, že si Dejavu nenechává své know-how pro sebe, i když by klidně mohla. Smekáme
tak ta je vsude. vsechno zna, vsude byla a od vseho ma klice. spis bych rekl, ze ma rada google, ale jo, kazdymu preju jen to nejlepsi
I já zdravím dejavu, ráda si čtu její odpovědi, ze kterých si každý může něco vzít i když se jej daný problém netýká.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.