Nejste přihlášen/a.
Přeji stránkám Poradte.cz i všem jejim Poradcům a návštěvníkům vše nejlepší do Nového roku.
Spidr, za sebe děkuji za přání a rovněž se přidávám, ať se všem splní, co si budou přát v letošním roce 2010, PT /stařenka/![]()
Nevím proč ,ale je to malinké,o to víc upřímnější ![]()
Protože upřímných přání není nikdy dost, musím se přidat i ke spiderovi a ostatním milým rádcům.
Jsem ráda, že jsem tuto Poradnu našla a s tím i poznala spoustu moudrých a laskavých lidí.
Díky za to! A doufám, že pohoda vydrží i nadále.
A proto přeji všem pevné zdraví, lásku, vzájemnou toleranci k jiným názorům - ale ne k lumpárnám, trpělivost, trochu štěstí nezaškodí, ať si zase všichni můžeme příští rok popřát! ![]()
Všem jsem popřála, ale na samotné Poraďte jsem zapomněla. Přidávám se ke všem, kteří přejí laskavost, toleranci, pochopení, schopnost vcítit se do situace někoho, kdo je v problému. A taky trošku humoru by asi nezaškodilo :D
Páni, babko z Ostravy
- to jste uhodila hřebíček na hlavičku. Všichni jsme na humor zapomněli a je to přeci koření života. Díky! Bez srandy
by to nebylo na světě hezké, i kdyby měl člověk plný štrozok peněz. Ani by se z toho neuměl radovat. A tak se polepším i já a přeji, ať se člověk dokáže radovat i z maličkostí
a ať si každý den tu svou maličkost a důvod k úsměvu najde. I když mu zrovna do smíchu není. A nebo někoho, kdo mu pomůže se zase usmívat. ![]()
A koukám, že jabraka nezapomněl na dobrou náladu! ![]()
Akle humor přece máme, žejo rádci i kyně. ![]()
Přijde pán k holiči se ostříhat. Po dokončení mu podá holič zrcátko a ptá se jej: "Takhle si to budete přát?" - "Ne, o trochu delší!"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.