Nejste přihlášen/a.
Přeji stránkám Poradte.cz i všem jejim Poradcům a návštěvníkům vše nejlepší do Nového roku.
Spidr, za sebe děkuji za přání a rovněž se přidávám, ať se všem splní, co si budou přát v letošním roce 2010, PT /stařenka/
Nevím proč ,ale je to malinké,o to víc upřímnější
Protože upřímných přání není nikdy dost, musím se přidat i ke spiderovi a ostatním milým rádcům. Jsem ráda, že jsem tuto Poradnu našla a s tím i poznala spoustu moudrých a laskavých lidí.
Díky za to! A doufám, že pohoda vydrží i nadále.
A proto přeji všem pevné zdraví, lásku, vzájemnou toleranci k jiným názorům - ale ne k lumpárnám, trpělivost, trochu štěstí nezaškodí, ať si zase všichni můžeme příští rok popřát!
Všem jsem popřála, ale na samotné Poraďte jsem zapomněla. Přidávám se ke všem, kteří přejí laskavost, toleranci, pochopení, schopnost vcítit se do situace někoho, kdo je v problému. A taky trošku humoru by asi nezaškodilo :D
Páni, babko z Ostravy - to jste uhodila hřebíček na hlavičku. Všichni jsme na humor zapomněli a je to přeci koření života. Díky! Bez srandy
by to nebylo na světě hezké, i kdyby měl člověk plný štrozok peněz. Ani by se z toho neuměl radovat. A tak se polepším i já a přeji, ať se člověk dokáže radovat i z maličkostí
a ať si každý den tu svou maličkost a důvod k úsměvu najde. I když mu zrovna do smíchu není. A nebo někoho, kdo mu pomůže se zase usmívat.
A koukám, že jabraka nezapomněl na dobrou náladu!
Akle humor přece máme, žejo rádci i kyně.
Přijde pán k holiči se ostříhat. Po dokončení mu podá holič zrcátko a ptá se jej: "Takhle si to budete přát?" - "Ne, o trochu delší!"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.