Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

NOVÝ ROK 2010

Od: spider® odpovědí: 16 změna:

Přeji stránkám Poradte.cz i všem jejim Poradcům a návštěvníkům vše nejlepší do Nového roku.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

0x

Spidr, za sebe děkuji za přání a rovněž se přidávám, ať se všem splní, co si budou přát v letošním roce 2010, PT /stařenka/;)

hodnocení

0x

Tak ať se daří!

NOVÝ ROK 2010

jabraka*
hodnocení

0x

Tak ať nám elán pro Nový rok vydrží.

a také dobré počasí a dobrá nálada,

JABRAKA

hodnocení

0x

Přeji Vám všem hodně zdraví, lásky a tolerance*pivo*.

lm®
Oceán štěstí, moře lásky, potok zdraví, pramínek naděje a jen kapičku zklamání.
Šťastný nový rok 2010, spoustu přátel a žít život naplno přeje Vám všem Lenka
doplněno 01.01.10 00:58:

Nevím proč ,ale je to malinké,o to víc upřímnější *pusa*

NOVÝ ROK 2010 #2

lidka*
hodnocení

0x

Protože upřímných přání není nikdy dost, musím se přidat i ke spiderovi a ostatním milým rádcům. *tuc* Jsem ráda, že jsem tuto Poradnu našla a s tím i poznala spoustu moudrých a laskavých lidí. *tanec*Díky za to! A doufám, že pohoda vydrží i nadále. *placni* A proto přeji všem pevné zdraví, lásku, vzájemnou toleranci k jiným názorům - ale ne k lumpárnám, trpělivost, trochu štěstí nezaškodí, ať si zase všichni můžeme příští rok popřát! *pusa*

hodnocení

0x

Všem jsem popřála, ale na samotné Poraďte jsem zapomněla. Přidávám se ke všem, kteří přejí laskavost, toleranci, pochopení, schopnost vcítit se do situace někoho, kdo je v problému. A taky trošku humoru by asi nezaškodilo :D

lidka*

Páni, babko z Ostravy *palec* - to jste uhodila hřebíček na hlavičku. Všichni jsme na humor zapomněli a je to přeci koření života. Díky! Bez srandy *ua* by to nebylo na světě hezké, i kdyby měl člověk plný štrozok peněz. Ani by se z toho neuměl radovat. A tak se polepším i já a přeji, ať se člověk dokáže radovat i z maličkostí *vtip* a ať si každý den tu svou maličkost a důvod k úsměvu najde. I když mu zrovna do smíchu není. A nebo někoho, kdo mu pomůže se zase usmívat. *mala*

doplněno 01.01.10 11:18:

A koukám, že jabraka nezapomněl na dobrou náladu! ;)

mil®

Akle humor přece máme, žejo rádci i kyně. *vtip*

Přijde pán k holiči se ostříhat. Po dokončení mu podá holič zrcátko a ptá se jej: "Takhle si to budete přát?" - "Ne, o trochu delší!"

lidka*

No jasně mile, proto se nám také na Poradně líbí. A občas má s námi admin i trpělivost, když se trochu víc vykecáváme, než pravidla říkají. :D Takže díky admine, jak to na Poradně šéfuješ i se svými sysáky. Hodně zdaru! *klik*

hodnocení

0x

Krásný nový rok, štěstí, zdraví a úspěchy pro všechny obětavé rádce - vidím, že silnější nátuty čekaly jenom až polknou novoroční přípitek, slabší až teď vyvrávoraly z postelí... a tak to má být. *pivo*

claire*
hodnocení

0x

Já také přeji naší poradně a Vám, milí kolegové, všechno nejlepší a hodně zdraví, štěstí, lásky a legrace! PF 2010 :) A pozor - PF není (jen) pour felicitér, ale taky Pro Ftěftí ;)

hodnocení

0x

Taaak jsem se navrátil z Kramolína (Třebíč) a opožděně se připojuji a podepisuji.

Zdar a sílu, za rok si dáme repete ;)

hodnocení

0x

Upřímně se připoluji . miro

hodnocení

0x

najít všechna PF a přání do letošní roku dá práci... *bezim* *smich*

Všem všechno nej, méně hádek a více štěstí.. :)

hodnocení

0x

Přeji všem zde na poradně: To, co každý hodně potřebuje - ZDRAVÍ, to co každý hledá - ŠTĚSTÍ, to bez čeho se nedá žít - LÁSKU!

Vše dobré nejen zde na poradně, ale i v každodenním nelehkém životě,*slunce* všem rádcům ze srdce přeje Marta. *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]