Nejste přihlášen/a.
Když jsem hledala jednoho spolužáka na sraz po 50 letech,který nebyl na FCB ani v obchod. rejstříku, tak jsem napsala dopisy na lidi stejného příjmení v onom městě a jeden tip mi vyšel. Omluvila jsem se, že naléhavě hledám XY kvůli třídnímu srazu, jestli náhodou nevědí, když jsou stejného příjmení. Dala jsem tam kontakt na sebe. A do 10 dnů jsem ho našla. Sice 100km od předpokládané adresy, ale našla, coby švagra jedné oslovené osoby. Stejně tak na FCB on být nemusí, ale podle příjmení lze postupovat podobně.
Když jsem hledala jednoho spolužáka na sraz po 50 letech. Nebyl na FCB ani v obchod. rejstříku, tak jsem napsala dopisy/5/ na lidi stejného příjmení v onom městě a jeden tip mi vyšel. Omluvila jsem se, že naléhavě hledám XY kvůli třídnímu srazu, jestli náhodou nevědí, když jsou stejného příjmení. Dala jsem tam kontakt na sebe. A do 10 dnů jsem ho našla. Sice 100km od předpokládané adresy, ale našla, coby švagra jedné oslovené osoby. Stejně tak na FCB on být nemusí, ale podle příjmení lze postupovat podobně.
Vyhledávač Google //asi ho máte na PC, na stránce vpravo nahoře//...zadal jsem jméno Roman Pala, Karviná a naskočilo několik Palů z Ostravska, tento podnikatel přímo z Karviné:
Roman Pala
Karviná - Hranice, Einsteinova 2949, PSČ 733 01
A protože ukončil podnikání /jde o výpis z živnostenského rejstříku/ v roce 2004, mohl by to třeba být otec vašeho spolužáka. Nebo příbuzný, známý.
Zvykněte si hledat Googlem nebo Seznamem, najdete hodně informací. No, třeba vám to pomohlo, PĚKNÝ DEN !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.