Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mgr.Jiřina Vávrová

Od: zm odpovědí: 8 změna:

hledám kontakt na Mgr.Jiřinu Vávrovou roz. Skálová ročník 1972, jejím otcem byl prof.ing.Jaroslav Skála DrSc., její matka Jiřina roz. Jandová ročník 1945-matka zemřela v roce 1985, nebo na jejího bratra Vladimíra Skálu nar .v roce 1975 děkuji zm

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

0x

a čeho je magistrou?

dejavu*
hodnocení

0x

Pokud tohle není ona:
cs-cz.facebook.com/...Pak vložte její celé jméno bez titulu do uvozovek "Jiřina Vávrová"a dejte do google.com/... a prověřujte jednotlivé odkazy. Možná by vám taky pomohla diskuzní fóra genealogů zde xtree.cz/... si můžete vyhledat přijmení, ale další info o člověku je třeba se přihlásit. Diskuzní fóra:
genealogie.phorum.cz/...
http://www.genea.cz

zm
hodnocení

Zdravím -dejavu -, ale nejhorší na tom všem je, že já neznám její tvář, nevím čeho je Mgr, nevím kde by měla bydlet, a ani neznám pravidla facebooku, , než jsem dala tento inzerát, tak jsem si zadávala jméno do uvozovek ,ale zatím jsem nic nenašla ,ale nevzdávám se , budu hledat dál .díky zm

dejavu*

No, jestli chcete ,pošlete mi na email krátké sdělení pro ni s kontaktem na vás a proč ji sháníte a já jí to tam na facebook hodím

doplněno 06.12.09 15:27:

email mám coracos@seznam.cz

dejavu*
hodnocení

0x

Tak mám pocit, že jsem ji našla, podívejte, Jiřina Vávrová, rozena Skálová spoluzaci.cz/...=

Klikněte si na ni a pak napište vzkaz jejím spolužákům a poproste je o kontakt na ni.

zm
hodnocení

Vzkaz spolužákům jsem napsala a dnes mi přišla kontaktní adresa , tak jsem moc zvědavá -jak dopadnu,tak hned písnu -ale podle všech indicií , které mám k dispozici by to měla opravdu být ona,ještě jednou děkuji a jste fakt EXTRA TŘÍDA! zm

zm
hodnocení

DEJAVU, tak to je skuteně ona, už se mi ozvala díííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííky zm

dejavu*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]