Nejste přihlášen/a.
hledám Stanislava, Oldřicha, nebo Jaroslavu Dufkovi ze Znojma, údajné bydliště nám, republiky 13 -jejich rodiče byli Stanislav Dufek a Františka Dufková rodem Kameníková z Doupě u Telče- z důvodu doplnění rodokmenu. děkuji zuzama
hledám rodinu Šulovu také ze Znojma- paní Šulová rodem Nováková ze Zvolenovic z důvodu doplnění rodokmenu děkuji zuzama
Zdravím, jsem ze znojma a šulovi znám, jedni bydlí na havlíčkové a dufkovi to mi také něco říká, jestli to ještě sháníte tak se Vám mohu poptat.
Zdravím- zabicko-a děkuji , tak to bych byla opravdu moc a moc ráda, protože já už je sháním dost dlouho,ještě vodítko,paní Šulová rozená Nováková ze Zvolenovic a u Dufkových -jejich rodiče jsou otec Stanislav a matka Františka rozená Kameníková z Doupě a bydleli nám .Republiky 13 Znojmo ještě jednou dííky zm.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.