Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neznáte Dufkovi ,nebo Šulovi ze Znojma

Od: zuzama* odpovědí: 4 změna:

hledám Stanislava, Oldřicha, nebo Jaroslavu Dufkovi ze Znojma, údajné bydliště nám, republiky 13 -jejich rodiče byli Stanislav Dufek a Františka Dufková rodem Kameníková z Doupě u Telče- z důvodu doplnění rodokmenu. děkuji zuzama

hledám rodinu Šulovu také ze Znojma- paní Šulová rodem Nováková ze Zvolenovic z důvodu doplnění rodokmenu děkuji zuzama

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

0x
Zkuste postupně vkládat jednotlivě celé jméno každého z nich v uvozovkách do www.google.com , např. "Jaroslava Dufková"
Možná by vám taky pomohla diskuzní fóra genealogů
zde xtree.cz/... si můžete vyhledat přijmení, ale další info o člověku je třeba se přihlásit
Mimochodem nějací emigranti Dufkovi mají separé genealogické fórum zde genforum.genealogy.com/...
Diskuzní fóra
genealogie.phorum.cz/...
http://www.genea.cz
zuzama*
hodnocení

Zdravím dejavu a opravdu moc děkuji , jste pro mne fakt zlatej poklad, než já bych se dopracovala k nějaké takové webové stránce , tak to by byla hodně dlouhá doba .dííííííííííky zuzama

zabicka*
hodnocení

0x

Zdravím, jsem ze znojma a šulovi znám, jedni bydlí na havlíčkové a dufkovi to mi také něco říká, jestli to ještě sháníte tak se Vám mohu poptat.

zm
hodnocení

Zdravím- zabicko-a děkuji , tak to bych byla opravdu moc a moc ráda, protože já už je sháním dost dlouho,ještě vodítko,paní Šulová rozená Nováková ze Zvolenovic a u Dufkových -jejich rodiče jsou otec Stanislav a matka Františka rozená Kameníková z Doupě a bydleli nám .Republiky 13 Znojmo ještě jednou dííky zm.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]