Nejste přihlášen/a.
Nezobrazují se mi otázky bez odpovědi, je chyba na mé straně, nebo je nás víc? Nezobrazují se ani na hlavní straně, ani na jejich záložce. Díky
A hele, tahle se mi zobrazila Že by předtím žádné neexistovaly?
Ale to nehrozí kolego. Myslím si, že jsme stejná krevní skupina a ti si vždycky něco najdou, protože nedokáží lenošit ani fyzicky a ani duševně. A co vínko? Byl letos dobrý rok? Zeptala bych se přes VP, ale myslím si, že zasvěcené hodnocení si rádi přečtou i ostatní.
Určitě letoší rok je na ovoce a víno jeden z nejlepších za posledních deset let. Víno je vyzrálé a jeho přirozená cukernatost je téměř 100%, takže se nemuselo přislazovat. Podle chuti mladého vína to bude opravdu paráda. Stejně jako meruňkovice a slivovice. No a to stím lenošením - naše generace to snad ani neumí. Vím jak to dopadá, řeknu si dnes budu jenom odpočívat a nebudu nic dělat. Dopadne to jako vždy. Za chvíli jsem zase v jednom kole, protože je potřeba udělat to či ono. Nejlépe si odpočinu když si sednu k PC a projedu co je tu nového. Jenom tu poslední dobou nejsou otázky na které bych dokázal odpovědět a nebo jsou tak slušně řečeno divné, že kolikrát nevím co si mám myslet a tak si jenom brouzdám v odpovědích a sbírám spoustu informací a rad od našich kolegů.
To je divné, vždycky byly nějaké nezodpovězené otázky, třeba alespoň 14 dní staré - nebo se po určité době mažou?
Nesmysl, kysly tady různé i nesmyslné otázky pár dnů až týdnů staré, někdo je musel smazat. Nevím, možná se to tak dělá... Chcete říct, že tu prostě nezbyly žádné otázky třeba za 3 měsíce zpátky? Nebo po určité době nezodpovězené otázky mizí?
A ještě mě mate, že jsou pak zodpovězené otázky ve sloupečku pro nezodpovězené. Proto mi to celé připadalo jako chyba.
Také jsem neprve myslel,že je chyba u mě .Potom jsem se podíval na více PC a všude to samé...
Plně s vámi souhlasím,v rubrice ,,Bez odpovědi" bylo plno otázek,na které ještě nikdo neodpověděl.Když jsem měl čas,tak jsem je procházel a hledal jsem tazatelům odpověď na jejich otázku.Teď tam žádné otázky nejsou...
Že by tam opravdu žádné otázky nebyly...to už jsme bez práce...?
Od té doby,co jsem zde na poradně zaregistrovaný,se mi to také ještě nestalo,tak mě to trochu rozhodilo...
P.S. A také mě docela zblblo,že se sloupeček s posledními odpovědmi přesunul na místo,kam patří právě ty otázky bez odpovědi...
je to takové malé tajemství - otázky bez odpovědi se mažou automaticky po 30-ti dnech. Nemá smysl tyto otázky hromadit, když na ně nikdo nezná odpověď, často jsou to navíc velmi podivné otázky. Na to, že najednou nemáme žádné nezodpovězené otázky mě v pátek upozornil ALF... tak prostě nemáme... nic se nemazalo, vše odpovězeno
ale jak rychle zmizely, také mě nenapadlo nic jiného než to že je kdosi smazal. Teď jen aby někdo odpověděl na tu mateřskou, jestli se zase posunou zodpovězené pod nezodpovězené.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.