Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevhodná debata

Od: limetka* odpovědí: 8 změna:

Mám dotaz na admina - nebylo by možné trochu "propucovat" debatu na vláknu Čím otrávit psa? Už to překračuje hranici únosnosti, hemží se to tam vulgarismy a všeobecnou sprostotou a to snad není účel této poradny nechat tu jakékoliv výlevy nechutností. *zed*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

0x

Já se přimlouvám to smazat celé, je to navádění k trestnému činu a ani to by se dle zákona nemělo publikovat, když už to tedy někomu nevadí propagovat z morálních důvodů.

papene*
hodnocení

0x

Souhlasím.Kvůli jiným prkotinám se nadělá a tato již nechutná debata pokračuje.:(

hodnocení

0x

je to vyřešeno :)

dejavu*

ze srdce vám děkuji *srdce*

pt*

Budu taky ze srdce ráda. PT

limetka*
hodnocení

Děkuji a přeju krásný sluníčkový den *slunce*

malvinka*

Též děkánkuji.*slunce*

miljan*
hodnocení

0x

Jsem pro zavedení cenzury, ještě přísnější, než byla v dobách, kdy nebyly banány. *cteni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]