Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ohodnocené odpovědi

Od: sword® odpovědí: 5 změna:

Přátelé nevíte jak je to s ohodnocenýma odpověděmi už dvakrát jsem měl 11 ohodnocených odpovědí a dvakrát mám pouze po deseti, tak tomu nerozumím? Proč se odpovědí ohodnocené mažou? Děkuji za vysvětlení

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

0x

Je třeba číst:

poradte.cz/...

hodnocení

0x
Ztrací se mi ohodnocené odpovědi, je to možné?Ztrácet se mohou v případě, že se nějaká otázka přesune do Volné diskuze, která se nehodnotí. Pokud tedy někdo Vaši odpověď ohodnotil jako dobrou, ale administrátor nebo sys otázku přesunou do Volné diskuze, ohodnocená odpověď se "ztratí"při dalším přepočtu. Poslední přesunuté otázky lze nalézt zde: poradte.cz/... možností je, že se díváte do TOPu, kde jsou odpovědi jen za poslední rok (klouzavých 12 měsíců). Je to jen kvůli tomu, aby TOP byl aktuální a vycházel z aktuálních údajů. Na celkový počet, který je podstatný pro získání trička apd. nemá žádný vliv.Zdroj: poradte.cz/...

hodnocení

0x
XXX ohodnocených z XXX odpovědí/rokcelkem XXXX z XXXX odpovědíprvní řádek jsou ohodnocené odpovědi za posledních 365 dní, je řeč o těch?

hodnocení

0x
Teď jich máte 42... S tím jste určitě ani nepočítal *smich*
doplněno 02.11.15 18:39: Ale vážně jich máte 42, celkem :)
hodnocení

Joo srandičky, ale děkuji za vysvětlení Všem:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]