Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zakázané slovo Permoník

Od: babkazov® odpovědí: 12 změna:

Zdravím admina *pusa* Pročpak slovo p-e-r-m-o-n-í-k je zakázané? Nemohu přece napsat, že stařykovi chodili na šachtě upíjet kafe trpaslíci.*bum*Ti na šachtě nejsou a jsou navíc srandovní.:D

doplněno 21.11.09 17:34:

ADMINÉÉÉ *hej* Tak jak to jééééé?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

0x

Tak, tak kolegyně. Chtěla jsem něco o těchto skřítcích doplnit a také mě to nepustilo dál. To jsem tedy opravdu zvědavá, protože to Vaše vzpomínání se mi fakt líbilo. *palec*

dejavu*
hodnocení

0x

Buď je to v adminově kraji nářečné synonymum pro pohlavní orgán nebo je to systémová chyba a do zabannovaných výrazů se jim cosik připletlo navíc :) Další možnosti jsou natolik bizarní, že je nebudu ani rozvíjet. *frajer*

lidka*

Ale dejavu, klidně rozvíjejte, než to admin objasní. Třeba se před spaním ještě poveselíme. *tanec* Tak do toho, nebo snad jsou ty možnosti vhodné až po dvaadvacáté hodině? :D

dejavu*

Ani ne, ale já jsem fachidiot, tak si za tím začnu představovat diagnózy, např. fóbie z trpaslíků - přisadističtelou učitelku češtiny, nutící nebohé dítko čist stále dokola Sněhurku nebo bratra, který admina v mládí svázal a do bezvědomí mu pouštěl video o Šmoulech, až při slově p...n zděšeně zaječí a ovládne ho nekontrolovaný třes a další možnosti jsou nepublikovatelné na těchto stránkách i po 22 hodině. *smich*

hodnocení

A vidíte, skřítci! To je to slovíčko, které jsem si nemohla vzpomenout, abych nahradila p-y. *placni* Jasně, moje hlava zapomnětlivá! *jasne*

dejavu*
hodnocení

0x

Ale teď vážně, ono je to citlivé ne na slovo p...ík, ale na slovo p-e-r-m-o-n , což je název hotelu, možná tu někdo prudil nadmíru s reklamou na něj. :)

papene*

*stop*Můžete mě vysvětlit co stalo slovu per.oník, že tady o něm píšete?*nevi*

Nějak tápu.

Aha už vím,nepustí.Snad to někdo vysvětlí.

pearmonik*

to vim docela dobre uz podle mojeho nicku a taky jsem z ostravska a tu to je porad dost zname. Je to skritek ale tez se tak rikalo i havirum, protoze to je skritek ktery maka v dolech.

hodnocení

Zdravím všechny permoníky a pearmonika nejvíce! *placni* Jak to, že v tak nekřesťanskou dobu 04.59 nespíte? Všichni permoníčci spinkají a vy koukáte do pc.*bzum* Je to peklo, nespát! Znám to. *modla* Taky jsem si mnohokrát přeříkala všechno, po čem se prý spí. Fix! Stejně jsem nespala. *plac*S tím permoníkem se to má tak, že jsem napsala povídání jaké máme rádi polévky (snad v Nejen pro ženy?) jak naše teta dělala stařykovi česnečku a jak mu dala na šachtu špek a chleba a kafe a jak chlapi nechávali permoníkům drobky. Ale to bylo v době, kdy se nesmělo na šachtě mluvit sprostě, protože jinak permonici robili zavaly.*uspech*A ten skřítek, který to tady kontroluje, mě nechtěl pusti do Vložit, prý je "permoník" zakázaný. Tak jsem se tomu snažila přijít na kloub. Dokud to admin nevysvětlil *uf*

hodnocení

0x

Slovo permoník není špatné, špatné bylo PERMON co tu kdysi prodávala jedna bába a nedělala tu nic jiného než svou prodejní kampaň... takhle jsme ji vystrnadili :)

Ale už je to dlouho, tak BAN slova končí :)

papene*

*placni*Admine děkujeme za vysvětlení.

hodnocení

Děkuji, děkuji. Už neumřu hloupá *hi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]