Nejste přihlášen/a.
Zdravím admina
Pročpak slovo p-e-r-m-o-n-í-k je zakázané? Nemohu přece napsat, že stařykovi chodili na šachtě upíjet kafe trpaslíci.
Ti na šachtě nejsou a jsou navíc srandovní.:D
ADMINÉÉÉ
Tak jak to jééééé?
Buď je to v adminově kraji nářečné synonymum pro pohlavní orgán nebo je to systémová chyba a do zabannovaných výrazů se jim cosik připletlo navíc
Další možnosti jsou natolik bizarní, že je nebudu ani rozvíjet. ![]()
Ale dejavu, klidně rozvíjejte, než to admin objasní. Třeba se před spaním ještě poveselíme.
Tak do toho, nebo snad jsou ty možnosti vhodné až po dvaadvacáté hodině? :D
Ani ne, ale já jsem fachidiot, tak si za tím začnu představovat diagnózy, např. fóbie z trpaslíků - přisadističtelou učitelku češtiny, nutící nebohé dítko čist stále dokola Sněhurku nebo bratra, který admina v mládí svázal a do bezvědomí mu pouštěl video o Šmoulech, až při slově p...n zděšeně zaječí a ovládne ho nekontrolovaný třes a další možnosti jsou nepublikovatelné na těchto stránkách i po 22 hodině. ![]()
Ale teď vážně, ono je to citlivé ne na slovo p...ík, ale na slovo p-e-r-m-o-n , což je název hotelu, možná tu někdo prudil nadmíru s reklamou na něj. ![]()
Můžete mě vysvětlit co stalo slovu per.oník, že tady o něm píšete?![]()
Nějak tápu.
Aha už vím,nepustí.Snad to někdo vysvětlí.
to vim docela dobre uz podle mojeho nicku a taky jsem z ostravska a tu to je porad dost zname. Je to skritek ale tez se tak rikalo i havirum, protoze to je skritek ktery maka v dolech.
Zdravím všechny permoníky a pearmonika nejvíce!
Jak to, že v tak nekřesťanskou dobu 04.59 nespíte? Všichni permoníčci spinkají a vy koukáte do pc.
Je to peklo, nespát! Znám to.
Taky jsem si mnohokrát přeříkala všechno, po čem se prý spí. Fix! Stejně jsem nespala.
S tím permoníkem se to má tak, že jsem napsala povídání jaké máme rádi polévky (snad v Nejen pro ženy?) jak naše teta dělala stařykovi česnečku a jak mu dala na šachtu špek a chleba a kafe a jak chlapi nechávali permoníkům drobky. Ale to bylo v době, kdy se nesmělo na šachtě mluvit sprostě, protože jinak permonici robili zavaly.
A ten skřítek, který to tady kontroluje, mě nechtěl pusti do Vložit, prý je "permoník" zakázaný. Tak jsem se tomu snažila přijít na kloub. Dokud to admin nevysvětlil ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.