Nejste přihlášen/a.
Zdravím admina Pročpak slovo p-e-r-m-o-n-í-k je zakázané? Nemohu přece napsat, že stařykovi chodili na šachtě upíjet kafe trpaslíci.
Ti na šachtě nejsou a jsou navíc srandovní.:D
ADMINÉÉÉ Tak jak to jééééé?
Buď je to v adminově kraji nářečné synonymum pro pohlavní orgán nebo je to systémová chyba a do zabannovaných výrazů se jim cosik připletlo navíc Další možnosti jsou natolik bizarní, že je nebudu ani rozvíjet.
Ale dejavu, klidně rozvíjejte, než to admin objasní. Třeba se před spaním ještě poveselíme. Tak do toho, nebo snad jsou ty možnosti vhodné až po dvaadvacáté hodině? :D
Ani ne, ale já jsem fachidiot, tak si za tím začnu představovat diagnózy, např. fóbie z trpaslíků - přisadističtelou učitelku češtiny, nutící nebohé dítko čist stále dokola Sněhurku nebo bratra, který admina v mládí svázal a do bezvědomí mu pouštěl video o Šmoulech, až při slově p...n zděšeně zaječí a ovládne ho nekontrolovaný třes a další možnosti jsou nepublikovatelné na těchto stránkách i po 22 hodině.
Ale teď vážně, ono je to citlivé ne na slovo p...ík, ale na slovo p-e-r-m-o-n , což je název hotelu, možná tu někdo prudil nadmíru s reklamou na něj.
Můžete mě vysvětlit co stalo slovu per.oník, že tady o něm píšete?
Nějak tápu.
Aha už vím,nepustí.Snad to někdo vysvětlí.
to vim docela dobre uz podle mojeho nicku a taky jsem z ostravska a tu to je porad dost zname. Je to skritek ale tez se tak rikalo i havirum, protoze to je skritek ktery maka v dolech.
Zdravím všechny permoníky a pearmonika nejvíce! Jak to, že v tak nekřesťanskou dobu 04.59 nespíte? Všichni permoníčci spinkají a vy koukáte do pc.
Je to peklo, nespát! Znám to.
Taky jsem si mnohokrát přeříkala všechno, po čem se prý spí. Fix! Stejně jsem nespala.
S tím permoníkem se to má tak, že jsem napsala povídání jaké máme rádi polévky (snad v Nejen pro ženy?) jak naše teta dělala stařykovi česnečku a jak mu dala na šachtu špek a chleba a kafe a jak chlapi nechávali permoníkům drobky. Ale to bylo v době, kdy se nesmělo na šachtě mluvit sprostě, protože jinak permonici robili zavaly.
A ten skřítek, který to tady kontroluje, mě nechtěl pusti do Vložit, prý je "permoník" zakázaný. Tak jsem se tomu snažila přijít na kloub. Dokud to admin nevysvětlil
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.