Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zobrazování na hlavní stránce?

Od: rakave* odpovědí: 5 změna:

Proč se některé vložené otázky nezobrazují na hlavní stránce? Včera v 15.09 jsem vložila dotaz : Proč jsem byla za/... a dosud na hlaní stránce není.Jak to udělat aby tam byla? Vím,že se neptám na nic důležitého,ale v záhlaví poradny máte napsáno: Poradte.cz zná odpověď na každou otázku.Ale jak mi má někdo odpovědět,když můj dotaz je trošku schovaný? Díky za odpověď.V.

doplněno 25.05.15 19:04:

Vzhledem k tomu,že na hlavní stránce se zobrazují otázky až do 20.5. tak by tam má včerejší být měla.A není tam ani tahle má otázka stará pár hodin.Vždy se mi to hlavní stránce zobrazovalo,až tentokráte ne.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, protože dotaz není již bez odpovědi, resp. jste si tam něco napsala. Můžete si otázku aktualizovat. Chce to více trpělivosti a třeba někdo odpoví. Zdravím!

doplněno 25.05.15 19:17:

rakave - Vy tady přeci nejste nováček, tak už snad něco o chodu poradny víte. Ta Vaše otázka tam byla na hlavní stránce včera odpoledne normálně a stále viditelná. Jenže, bez odpovědi.

To jste neunesla a tak jste si do ní něco napsala - tím se dostala otázka do Poslední příspěvky a tam se propadala a propadala. Takže, nic zvláštního s Vaší otázkou nebylo, ale chtělo to více trpělivosti a nespěchat. Jo, já vím, že bez FCB je život prázdný, ale pokud nezná nikdo odpověď, tak co naděláte.

ctenar*
hodnocení

0x

Na hlavní stránce to pravěpodobně bylo, ale kvůli tomu, jak rychle nové otázky a odpovědi přibývají, se hlavní stránka rychle mění. Umím si představit, že kolem 15:00, kdy je velký provoz na Poradně, otázka bez odpovědi vypadne z hlavní stránky za pár minut. Na hlavní stránce s nejnovějšími otázkami může zůstat i pár hodin. Jeden den typicky zabere tak 7-10 stránek aktualizovaných otázek (tj. otázek, pod kterými přibyla nová odpověď).

Tvoje otázka je momentálně na 2.stránce nejnovějších otázek, na 1. stránce v rubrice Počítače atd. Není s ní tedy zacházeno jinak než s jinými otázkami.

dagmar35*
hodnocení

0x

Predpokladam, ze na hlavni strance se zobrazuji jenom novejsi otazky a otazky s vyssim rejtingem a proto nektere prispevky se na hlavni strance nezobrazuje *nevi*

hodnocení

0x
A jste ve správné záložce? Každý má možnost si třídit, zda chce na hlavní stránce řazení dle posledních příspěvků nebo otázek nebo otázek bez odpovědi či otázky nejoblíbenější (záložky horní lišta nad příspěvky).

hodnocení

0x

Na hlavní stránce určitě vaše otázka byla. Viděla jsem ji na vlastní oči několikrát. Byla tučným písmem, tedy bez odpovědi. Nakoukla jsem na ni a pak jsem ji potkávala ještě několikrát.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]