Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hleda se tata uz 11let

Od: jaruska1979 odpovědí: 28 změna:

ahoj prosim mam dceru uz 11 let a stale nemuzu dohledat jejiho otce,mel nejake problemy,naposledy jsem ho videla kdyz dceri bylo asi 6let.mam nektere udaje,ale nejak se mi nedari.prosim o radu ci jakoukoliv informaci.jmeno Vuong Quoc Hung nar.4.8.1970 vietnam.dale snad mel bydlet v zatci,okres louny-sedcice 45.-nove sedlo.vim ze i podnikal,dohledala jsem jeho ičo.ale to je tak vse.bohuzel soudy nedelaji nic.nevim áni zda nebyl treba vyhosten.prosim o pomooooc.dekuji

28 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

0x

Možná je to tenhle atila.cz/...

jaruska1979
hodnocení

no mel by to byt urcite on,to uz jsem taky dohledala,ale jak zjistim treba tel.nebo zda je to porad platne atd..dekuji za kazdou snahu

papene*

Zkuste napsat.*klik*

jaruska1979
hodnocení

co mam zkusit napsat?

papene*

To co byste říkala kdybyste měla telefoní číslo.

jaruska1979
hodnocení

jo takhle...aha..no myslim,ze by to byl roman a navic zbytecne psany,protoze tam jiste nebydli...

papene*

;)Ale třeba by Vám tam někdo poradil.Za to nic nedáte.Je to vaše zatím jediné vodítko.Alespoň něco jste našla.

Držím palce*palec*

jaruska1979
hodnocení

jenze ty lidi co tam s nim bydlely se tez odstehovaly do zatce.takze si myslim,ze staly najemnici mi reknou,ze se odstehovaly tam kam myslim-zatec.a v zatci na jeho bydlisti poslednim,uz nikdo nic nevi.ale dekuji

jaruska1979
hodnocení

ano rejstrik sem tez videla,ale to je rok 2000 a ja ho v roce 2004 videla,byl propusten pry z vezeni.takze si nemyslim,ze podnika na te adrese.na te bydlel asi v roce 1999,zalozil cinnost a pak bydlel nekde v zatci.takze myslim,ze tudy cesta nevede...chjoooo.soudy mi nedokazi pomoci,prej je to bezvysledne.nebyly schopny mi vzdelit aspon toto,co jsme spolu zjistily...tak jsem se pustila do hledani sama a cele ty roky verim,ze to dobre dopadne..

dejavu*

Jaruško, co si od toho slibujete?

jaruska1979
hodnocení

lepsi budocnost me dcery.vim ze by ji snesl modre z nebe.a zazemi!

dejavu*

Mne to přijde zvláštní, vy máte adresu a nejste ochotná tam zajet, poptat se tam, napsat, on vás neshání, byl trestaný, nechybíte mu a vy jste přesvědčená, že by holce snesl modré z nebe. Alimenty asi neplatí, že? Opravdu je tohle táta, kterého sháníte? Neděláte si spíš nějaké romantické představy?

papene*

Dejavu souhlasim s Vámi.Paní by si asi měla sundat růžové brýle mámení, aby nebyla zklamaná.

dejavu*

Já si myslím, že to paní podvědomě ví, že bude zklamaná, proto ho neshání doopravdy. *smich*

malvinka*

Dejavu, stříbrný podnos by nebyl*hi* -*cteni*.

dejavu*

No, telefon na něj neseženete, ale v rejstříku je stále, takže to asi platí

justice.cz/...=

malvinka*
hodnocení

0x

Tak mne napadá co kontaktovat obecní úřad v Sedčici a poté v Žatci evidenci obyvatelstva...

dejavu*
hodnocení

0x
Ptala jsem se na váš problém zkušenější osoby, která takové hledání absolvovala. Jediná možnost je podat na něj trestní oznámení pro neplacení alimentů a na základě záznamu cizinecké policie by ho měli vypátrat. Druhá možnost je poptat se na poště, jestli pro došlou korespondenci tam nezadal novou adresu, ev. sousedů na to samé, ale u něj je to málo pravděpodobné. Já bych se na to osobně vybodla. Možná si myslíte, že z nějaké trestné činnosti je třeba bohatý a mohl by děcku něco dopřát, ale pokud zažádáte o alimenty, musí je vyplatit zpětně 3 roky a z toho dceři pořídíte mnohem víc, navíc jí ušetříte bolesti, kdyby se s ním shledala, že opět někde zmizí v propadlišti.
jaruska1979
hodnocení

ahoj vsem,mela jsem nocni,takze se omlouvam za pozdejsi reagovani.vsichni co tady pisete o vysnene bezradne budoucnosti,tak se pletete.to nemyslim ve zlem.jen ho znam lepe.no a kontaktovat urady atd,to uz se stalo,nikdo nic nevi.a duvod?-)on se skryva,protoze by mu nejspise hrozilo vyhosteni.takze proto tady prosim,jak to vse zjistit.je mi jasne,ze pokud je zde na cerno,tak nebude mit nikde zadny pobyt,ci adresu.proto to veskere zjistovani.na te adrese sem dnes byla a nic a na te v zatci,tez..0 vysledek.dekuji vsem za snahu

jaruska1979
hodnocení

jeste k tem alimentum,u sodu je uz nahlasen.ale napsaly mi,ze ho nemuzou dohledat a ani ve vietnamu.a ze vetsinou takoveto pripady konci bezvysledne,at se s tim smirim.prijde mi divne me takto odbit a hodit to za hlavu.

dejavu*

Jaruško, jsem ráda, že to berete z téhle stránky a máte k tomu věcný přístup. Pak by bylo ještě řešení poprosit sociálku, jestli by nevypláceli alimenty nebo nějaký příspěvek oni. Vietnamci jsou vášniví hazardéři, nejspíše je najdete v hernách a Číňany a ty bohatší ostatní asiaty v kasínech. Bohužel, je to značně pospolitá komunita, která drží pospolu proti nám, z těch nic neodstanete vyptáváním, si myslím.

jaruska1979
hodnocení

soccialka me zamitla,vypocitavaji rocni prijem.a nezajima je ze nektery mesic beru 1Ot a jiny kdyz honim moc prescasy tak treba 14T.ale to jsem sedrena a duvod,abych mohla dcerce doprat.vsude me odbivaji.vim ze oni drzi hodne spolu,mam malo casu na osobni patrani po mestech,sem pracovne moc vytizena,delam ve fabrice trismenny provoz a tak pri zbytku casu o ranni,se venuji domacnosti.jinak odpoledni a nocni nestiham nic.tod vysvetleni pro jine,ze nemuzu vsude patrat osobne.tak patram aspon po netu.ten vi vic,nez bych casove projezdila a zjistila...ted zkousim na netu zjistovat evidence osob,ale nejak to si neumim spravne dohledat.zda vubec to takto lze.ale myslim,ze evidovanej neni.nemuzu nahlasit ani policii nic,protoze pak by se ukryval nejspise vic.jak zjistit zda neni nekde zavreny?nebo zda dostal opravneni zde k pobytu?to jsou ruzne otazky ktere si sama kladu..chci dat holce to co ji patri a o co vse byla osizena!nemam ani trvale bydliste,diky tomu ze je rasizmus,tak me nevlastni otec vyhodil s miminkem.a ja zacala zit a stavit se postupem casu na vlastni nohy.jen bydlim stale v pronajmech,coz neni zazemi a kazdoneni strach..vim ze ma moc bohate rodice,kteri vedi ze mame decko,vim,ze by mi pomohly,ale nemaji jak.nechci prepich,vse sem si zajistila sama k radnemu bydleni,jen potrebuji zazemi a nemit kazdodenni pocit strachu,kdy nas pronajemce rozhodne jinak.nechci aby tato odpoved znela zalostne,ale tod opravdu muj zivot...

dejavu*

Jaruško, napište mi na maila, pokusím se nějak pomoci, taky mám holku, už trochu odrostlou, ale třeba by se Vám pro tu Vaši hodilo něco, z čeho my už vyrostli. coracos@seznam.cz

jaruska1979
hodnocení

jste strasne moc laskava.jsem byla vymenit kamaradce autobaterii,jako zena si musim sama poradit s muzskymi zalozitostmi.muj email je Jaruska1979@seznam.cz.jinak strasne moc dekuji za to ze dobri lide jeste nevymrely.

jaruska1979
hodnocení

chtela jsem se zeptat,zda by bylo moc troufale sem dat c.u.?kdyby mi nekdo treba pomohl prispet aspon par kacek,abych si casem nasetrila na byt.a uz konecne mela sve trvale bydlisste a i dcerka.nechceme skoncit na ulici.nas pronajemce uz je star,nabydl mi odkup a vzhledem k tomu ze uz sem tu odvedla uz dost prace,tak bych z nej nechtela.dcerka ma vedle skolu.je tu moc hezky.a nerada bych se az tolik zadluzila bance a mela neco sveho.moc se omlouvam za tento dotaz,ale za optani nic nedam,tlaci me cas a kazdodenni strach.snad by me pak i socialka prispivala na bydleni,takto mi nedava nic,protoze je to bydliste jen prechodne.zde c.u.187514596 / 0600 .pokud se to nesmi,tak to prosim smazte.dekuji za kazdou koliv radu ci pomoc.kazdopadne sem dolozim odkup,pokud bude stranka jeste existovat.preji vsem prijemny vecer.nechci celou ruku,staci mi jen prst.jaruska

malvinka*

Zřejmě jste se ocitla na špatné adrese. Zde jsou vkládány pouze dotazy a poradci fungují zdarma ve svém volném čase.

kyticka*
hodnocení

0x

To je teda mazec ,on se skrývá ,nikdo o něm neví a vy víte ,že by Vaší dceři zajisti lepší budoucnost. Asi jste přišla z jiného světa, promiňte ,ale jste dost naivní, kdyby měl zájem -byť jen o dceru /nee o Vás / už by Vás jistě vyhledal . Vím ,že je to krutá prada ale smiřte se stím - takových jsou tisíce. Přeji Vám klidné svátky a hlavně zdraví .

qwert*
hodnocení

0x

Možná se to tu už objevilo, fakt jsem to celé nečetl. Co takhle se pozeptat ve Svazu Vietnamců v ČR, nebo Česko-vietnamské společnosti a podobných krajanských organizacích?

Různé odkazy najdete po KLIKNUTÍ SEM

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]