Nejste přihlášen/a.
Zítra, t.j. 14.11.2009 oslaví "sysel" Spider 5 let působení na Poraďte.cz. A aby toho nebylo málo, tak vyšoupnul paní Lidku z prvního místa na TOP 15 a pohodlně se tam uvelebil. Myslel jsem si, že jako "sysel" bere všechny otázky smrtelně vážně. O to více mě překvapil včera při odpovědích na dotaz "Teplota vody ve vaně". Opravdu skvělé odpovědi - hodně jsem se nasmál.
Přeji nám, aby Spiderovi humor vydržel ještě hodně dlouho.
P.S. Sysle, nedal by se tento příspěvek ohodnotit aspoň 10 body? Nedal, co.
To, že mne "vyšoupnul" Spider, to mně ale opravdu vůbec nevadí - on tam prostě patří. Stejně jako bych to přála dalším! Nechci jmenovat, to by nebylo spravedlivé. Jenom měl nějaký čas z osobních důvodů odmlčení a tak jsme se spolu vyměnili. Ale o to přeci opravdu nejde. Takže naší "jedničce" přeji hodně životní pohody a jen tak dál! A honem si jdu přečíst vodu ve vaně.
Také se přidávám ke gratulaci a přeji ještě spoustu dalších dobrých odpovědí.I mě jste hodně pomohl,Spidere.Jen tak dál.
Toni,že si chceš šplhnout,co?
Čau Pepyku, šplhat není kde a ani to neumím. V hodinách tělocviku jsem si při šplhání odřel záda. Ze všech cviků jsem nejlépe uměl "pohov".
Omlouvám se Toni.Takhle jsem to nemyslel.
Nezlobte se na mě.
Měl to být vtip,když jste psal...
,,P.S. Sysle, nedal by se tento příspěvek ohodnotit aspoň 10 body
? Nedal, co."
Ještě jednou promiňte...
P.S.Pardon,nějak mi blbne Mozilla...
Není proč se omlouvat. Pochopil jsem, že se jedná o vtip a jako na takový jsem na něj odpovídal. Na rozdíl od jiných "rádců", kteří humor nemusí se rád zasměju. Líbí se mě odpovědi paní Lidky na mé invektivy. Odpovídá vtipně a s nadhledem, zkrátka žena do "nepohody". Lidí, kteří nemají smysl pro humor je mě líto.
No je to opravdu tak. Teda, to je do doba. Jsem tu pomalu déle než Admin S takovou za chvíli dostanu DKP nebo spíše v tomto případě MAC adresu jako zdejší inventář
.
Děkuji vám všem za gratulaci, moc mě to potěšilo. Pokud to nebude vadit, rád bych tu ještě nějakou tu dobu zůstal a odpovídal, co mi síly a rozum bude stačit. Doufám, že i vy ostatní zůstanete na Poradte.cz co nejdéle a budeme tu spolu tvořit skvělý kolektiv poradců.
Přeji vám všem hodně štěstí do života.
Utíká to, že jo?
Klídek, nehodlám zase radit, jsem tu náhodou a jen jsem zahlídl, jak dlouho už to je a taky koukám, kolik "nicků" za ta léta zmizelo, kolik se jich naopak objevilo nových. A koukám, že můj starý nick ještě furt funguje.
Jo, a taky chci zjistit, jak dlouho už jsem tu registrovaný JÁ
Tak ať vám to Jirko, Marku a Pavle (modří vědí), funguje dál a hodně zdaru do další "pětiletky".
Al bundo a nestýská se Vám náhodou po těch dobrých modrých? Já když jsem se zaregistrovala a chtěla trochu poznat ty "zasloužilé", tak jsem si pročítala přípravu na sraz 2008 a potom ty hlášky po srazu. A najednou jsem koukala, že ten vtipný pán se někdy - tuším v únoru odmlčel. Nechtěla jsem se ptát, kdyby to náhodou byla nějaká nepříjemná událost - nemoc a nedejbóže něco horšího. Tak jsem raději mlčela. Ale teď koukám, že je to v pohodě a al bunda žije!
Tak co, nepřesvědčím Vás k návratu? Moc by mne to potěšilo.
Nazdaaar :D Tak to neskrývej a řekni že se ti po nás stýská Nicméně doufám že se brzy uvidíme, pozdravuj holky doma
No myslím, že podstatně důležitější je, že vám se nestýská po Alovi - za celou dobu po něm pes neštěkl.
A tak by to mohlo zůstat, můj styl dráždil příliš mnoho lidí na to, aby mi to bylo příjemné. Pachatel, který se vrátí na místo činu, bývá chycen a člověk nevstoupí dvakrát do téže řeky. No a starého psa novým kouskům nenaučíš. A já jsem s přibývajícími lety pořád stejnější a stejnější. Už se se mnou normálně nedá vydržet.
Dneska jste naprosto jinde, než za časů, kdy jsem tady "držel pohotovost", je tu takový fofr, že se to nedá sledovat a já docela rád přenechám prostor novým, služebně mladším, kteří mají čas a prostor. Koneckonců třeba paní Lidka je jednoznačně přínosem - doufám, že si ji Administrátor hýčká. (Pavle! Hýčkat! Víš, co to znamená?) Ty se Spiderem jste už pomalu inventář (už vám admin přidělil číslo?) a ostatní z TOP 100 jsou převážně pro mne, až na pár výjimek, neznámí.
Občas na vás možná očkem mrknu, ale už se vám do ničeho nebudu míchat. Jak jsem měl možnost si všimnout, beze mě vám to jde líp, návštěvnost je vyšší a Poraďte tím pádem úspěšnější. A to je to, oč tu běží, to je to, co je nejdůležitější.
Jak řekl svého času Julek Fučíků: "Lidé, měl jsem vás rád, bděte".
Bylo mi nesmírnou ctí a ohromným potěšením s vámi spolupracovat.
Hodně zdaru.
(Mave, Ty se chystáš k nám? Kdy?)
Vtipálku, jestli sis nevšiml tak návštěvnost poraďte šla nahoru pořád a jde stále, ale to víš sám, jen si hledáš důvod jak se od nás vyvléci Však tě známe moc dobře :P
Nu inventář, to musí řici Admin :D
Kdy se chystám na druhý konec republiky? Nu až se domluvíme A to už bych snad měl mít špica vozidlo
Ale jak jsem řikal, sežeň nějaký kočky a jsem tam vcukuletu
Pozdravuj ty holky doma, pokecáme více na icq
Pořád ještě nedokážeš sbalit ženskou? Zrovna teď si tady jedna stěžuje, jak je nesmělá a neumí si poradit - ber si ji pod patronát a jdi na to! Seš mladej, šikovnej, svobodnej, zazobanej - samá pozitiva a sociální jistoty.
Přece Ti já, člověk ve věku +/- Tvého otce, nebudu shánět někde baby?
Ještě jednou si dovolím nesouhlasit al bundo. Já jsem svědek, že štěkli, ale ne veřejně. A navíc si myslím, že to, co člověk dělal rád a s potěšením, to by neměl házet přes palubu. Ale to samozřejmě je Vaše rozhodnutí. Takže už Vás nebudu přemlouvat. Ale doufám, že když budete občas nakukovat, tak to nevydržíte a přidáte se. A musím potvrdit, že si mne opravdu hýčkají a nejen admin. Jinak já tady občas také někoho rozčílím, ale tak už to chodí. Třeba mi závidí důchod, volný čas - ale ten se snažím vyplnit tak, jak považuji za správné a snad i přínosné (díky za hodnocení al bundo), ale věk by asi k tomu nebrali. Ale to jsou opravdu jenom vyjímky, ty sice mrzí, ale jinak na ně kašlu. Protože mi to mnohokrát vynahradí to "hýčkání" od ostatních zde. Tak ještě popřemýšlejte - i ta současná, i když pro Vás neznámá parta - je moc fajn! Hezký den!
No vidíte, a já bych docela rád, kdyby se tenkrát někdo aspoň pokusil mě přemlouvat .
A nic. Al nikomu nechyběl, spíš naopak... To bolelo.
Dobrý večer Al Bundo. Zjistil jsem, že jste registrován 1822 dnů a za tuto dobu jste odpověděl na 4074 dotazů. Jako "maskot" těchto stránek by jste nám mohl sdělit co je u vás nového.
no já to zase prošvihnul, dodatečně velké gratulace. v pátek se ti podívám po mikině jako veleocenění , ale už si nevzpomínám na tvé požadavky, rozepínací nebo nebo ne? Kapuca nebo ne? Já už fakt nevím
Od pátku můžeme počítat dny do nových triček, ani neříkejte, že to trvalo mega dlouho, já to totiž vím sám a stydím se! Ale jako náhradu jsem vymyslel alespoň bonus navíc, určitě budete nadšeni!
moc drahá sranda držet preventivně zásoby několika verzí a ještě velikostí, kdyby je náhodou někdo chtěl, vyrobit na počkání 1ks nejde
Kdo mluví o jednom ks :D A stačí hodit do placu trika a mikiny a uvidíš že mezi prvníma bude i dotaz na bundu. A co třeba taky plavky :D Tedy pro holky, na ty kouká v létě hodně lidí, to by byla reklama
Ale plavky pro holky jenom do určité velikosti i věku - i když i negativní reklama je reklama, co? :D Já to ale vzdávám předem a dobrovolně.
A teď mně došlo, proč jenom pro holky? My se rádi také podíváme na pěkné chlapy a navíc kdyby měli na plavečkách vepředu nebo vzadu - poraďte.cz - co na to děvčata?
samozřejmě rády - pokud by se se zalíbením koukala pouze děvčata-nakonec ale třeba by se kouknul i nějaký chlapec a já se nemusela nachytat u hrubky a opravovat.
odpověď Adminovi:
Do 45 roku jsem kupoval jedničky slipy a v rozkroku č.4. Teď už je to bohužel naopak.
doplněno 19.11.09 22:34:Teď myslím po šedesátce.
Já, když se budu chtít podívat na pěkného chlapa, tak nebudu hledat ve své věkové kategorii - stačí mně pokoukat chvíli z okna, na televizi i na internet. Ve své věkové kategorie sáhnu po kamarádovi, příteli - se kterým je sranda, umí pohladit třeba i na dálku, je na něj spoleh a budu hodnotit úplně jiné kvality než vzhled, míry, bujnou kštici apod. Ale to nevylučuje, abych neměla i kamarády a kamarádky i daleko mladšího věku. A dobře si s nimi rozumím.
S mladými lidmi se stýkám ráda, protože i od nich se člověk dneska hodně naučí - je to vlastně vzájemné a myslím, že i užitečné pro pochopení generací. Starší člověk by si neměl hrát na to, že "sežral všechnu moudrost světa".
Ale na druhou stranu mě mrzí v mediích vyvolávání negativního pohledu na seniory, jako že jsme na obtíž a kolik je potřeba na důchody, no je toho hodně.
Ale to by bylo na dlouhou diskuzi.
Nejen ono Poradte.cz má rádo spidera, ale i my ho máme rádi! Šťastnou poradkyni znám z historie poradny a je dobře, že se sem vrací. Už jsem ji minimálně 2x zahlédla. Nebo jsem to popletla?
Naděje umírá poslední.
Opravdu jsem se vrátila, lidko, ale jen na chvilku, protože mě skolil nějaký moribundus a mám po sto letech nemocenskou. Zbývá mi tak trochu více času a doháním, co se vlastně dohnat ani nedá...
Ale maverick má pravdu! Občas sem nakouknu. Dva roky to trvalo, a potrvá asi ještě další tři, pak uvidíme... Kdo si někdy počte na mém blogu, ví proč. Spoustu aktivit jsem musela omezit ... rodina "trpí"
.
Čas je můj nepřítel, ale bojuji urputně
Spidera mám taky ráda, ale neméně i vás všechny ostatní!
Mějte se tak, jak si přejete!
I.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.