Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ZMĚNA HODNOSTÍ

Od: admin® odpovědí: 4 změna:

Upravil jsem pravidla pro hodnosti, tak aby nejvyšší hodnost byla opravdu vzácná až "prestižní"a nedrželo jí přiliš mnoho lidí. Věřím, že to není demotivační *placni*

Na nová pravidla se můžete podívat zde: poradte.cz/...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Pro mne osobně to demotivační není, přikládám této úpravě podobnou "důležitost" jako avataru ve vnitřní poště... ;)

Někdy mne zde "demotivují" záležitosti, kterým přikládám podstatně větší důležitost... *nevi*

hodnocení

0x

Ano, všimla jsem si, že jsem byla kapánek degradována. Ale nevadí mi to. Stejně, jako před rokem 1989, tak ani dnes se neženu za funkcemi a tituly.

Hlavně, že je tady konečně už jaro, na třešni mi sedí špaček, v kurníku jsou vlaštovky a zahrádka se začíná zelenat. To je pro mě důležitější. *slunce*Jaga.

praivo*
hodnocení

0x

Teď, když už nejsou TOPy, mi to už vůbec nevadí, protože hodnosti už skoro nevidím.

hodnocení

0x

Jasně. Taky mi to nevadí. Hlavně, že se máme rádi! ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]