Nejste přihlášen/a.
Ahoj, zdravím všechny uživatele. Včera se mi stalo, že jsem se během odpoledne vůbec nemohla dostat na Poradnu. Ani přes Google to nešlo, ani přes Seznam. Prostě to pořád hlásilo, že je stránka nenalezena a že došlo k chybě při načítání. Už jsem nevěděla co dělat a napsalal jsem email jedné naší rádkyni, jestli to má stejné jako já. A také jí to prý chvíli nešlo. Pak to zase naskočilo, ale trvalo to hodně dlouho. Skoro dvě hodiny. A nefungoval ani Slovenský server. Ví někdo co se dělo? nebo to bylo jenom u mne? Děkuji za případné vysvětlení. Suzy.
P.S. A i dnes, když se přihlašuji, tak mi tam naskočí "server nenalezen" a já musím klikat na "zkusit znovu", abych se sem dostala. Dělá Vám to také?
Dobrý den, včera asi okolo 11,40 jsem se také nemohl dostat náhle na poradnu. Kouslo se to a už nepřipojilo. Potom jsem to nezkoušel, ale odpoledne už to zase fungovalo. Dnes funguje poradna zase normálně. Zdravím!
doplněno 21.05.15 17:17:admin - muselo to být kolem poledne, že?
doplněno 21.05.15 20:19:admin - já jsem byl na poradně a okolo 11,40 jsem se už na žádnou stránku nedostal. Tak jsem koukal z okna . Ale, ten čas není podstatný - hlavně, že je zase nahozen řemen.
bylo to cca 13-14hod.
doplněno 21.05.15 21:01:jj, seknul jsem se o hodinu Technikům jsem volal 12:13, 13:11 mi volali, že už to funguje
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.