Nejste přihlášen/a.
Prosim poradtemi co mam udelat proto abych se stala spevackou(5 angelis jsou take spevacky a neni jim 15) uz jsem vihrala par soutezi ve spevu a ja se stttrasne chci stat spevackou sdad se da taky zaridit byt spevackou ve 12 prosim poradtemi moc dikuji
Jezis holka,kam chodis do skoly,musi z Tebe mit velkou radost.Nejdriv se nauc v cem mas tak hrozne mezery coz je pravopis a pak se starej o to,kde sezenes nejake kontakty.Takovych hrubek jsem opravdu jeste nevidela.Tohle me opravdu sebralo.Ma to vypadat aspon takto
Prosim poradte mi,co mam udelat proto,abych se stala zpevackou(5 Angelis jsou take zpevacky a neni jim 15).Uz jsem vyhrala par soutezi ve zpevu a ja se strasne chci stat zpevackou.Snad se to da taky zaridit byt zpevackou ve 12 .Prosim,poradte mi.Moc dekuji.
Jejda,to nam rostou chytre hlavicky.Kazdy by se dral na prkna,co znamenaji svet,ale co maji v makovici,na to nikdo nekouka.Nemusime chodit daleko v nasem Cesku..To je z toho,ze komunikuji pres Skype a psat to neumi.Tohle mi napsat ma dcera,tak ji prerazim vejpul.
Souhlasím, že začít musíš vypilováním gramatiky. Ale pokud opravdu zpíváš tak dobře jak říkáš jistě chodíš do nějaké hudební školy, pokud ne tak tím bych začala. Své dítě bych ve 12 letech do šoubyznysu nepustila ale hnala ho ke studiu, zaplatila hodiny zpěvu a po ukončení základního vzdělání vybrala některou z hudebních škol.Moje dcera také zpívala a hrála na piáno,vyhrávala školní kola soutěží a umístila se vždy do 5 místa v kole krajském ale jak dospěla stala se hudba pouze hezkým koníčkem. Pokud si tak věříš, zkus třeba Superstar.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.