Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cenzura na Novinkach

Od: vesnach* odpovědí: 6 změna:

Chtela bych vzkazat www.seznam.cz, ze tu zpravodajskou a cenzurskou hruzu v podobe www.novinky.cz jsem v zivote nevidela. Tolik dukazu o tom, ze porusuji vlastni pravidla mi nahani hruzu! Pry zijeme v demokraticke spolecnosti! Tak vazeni ani nahodou! Ono vyhodit nekoho za to, ze pozdravi a nechat tam jinyho, ktery urazi vsechny vcetne hlavy statu je skutecne vrchol!

Kdyby byl prispevek smazan, ale oni zablokuji ucet a pak musite ponizene zadat o amnestii. Fakt trapny!

Pane Dusanku, doufam, ze se Vam porad dobre spi!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Čéče pláčeš na špatným hrobě*smich*

vesnach*
hodnocení

Nevim, proc bych mela plakat na spatnym hrobe, copak tady to neni sekce Vzkazy, prani, stiznosti?

Tomu se rika neuprosna logika.

Mate pravdu. Jsou tu Vzkazy, prani, stiznosti. Ale nebylo by lepsi stezovat si na serveru, ktery ma s novinky.cz neco spolecneho?

Nebo chcete poradit, co s tim ted, kdyz vam dali ban?

Pokud ste se sem prisla akorat vypsat ze svych trapeni, tak uz mlcim. V tom pripade by se ale i tak zrejme nasli vhodnejsi zpusoby ci servery.

Ale je to namet pro admina. Muze zalozit webovou stranku vybulse.cz

vesnach*
hodnocení

axus

Ja mam banana uz dva mesice, takze vybulena jsem dost! Mam plnou postu korespondence, kde jsem psala Dusankovi /sef novinek/, redakci Pravua redakci iDnes, CPS, redakci Tyden. Nemohu si jen vzpomneout jak se jmenuje ta zenska co ma pod palcem Seznam, napsala bych i ji.

Mam svoje vlastni stranky, kde jsou vsechny clanky o tom, co se deje s cenzorem na Novinkach.

Staci?

petr123*

Protože nadávat na cenzuru na Novinkách tady bude mít stejnou účinnost, jako kdyby sis stěžovala na nejbližším nádraží.

Jinak je ale potřeba uvědomit si jednu důležitou věc. Novinky nejsou žádný státní úřad nebo organizace, je to soukromý web. A jako takový si může "doma" stanovovat podmínky jaké chce. Pokud se rozhodne, že bude nějaké příspěvky v debatě mazat tak mu v tom nikdo nemá právo bránit. Obrana proti tomu je jediná - nechodit na Novinky a nediskutovat tam. Ten časopis žije z reklamy a pokud tam nebudou chodit čtenáři, tak budou muset svá pravidla změnit aby se dostali zpět do zisku :)

vesnach*
hodnocení

No tak vidite, zbytecny to neni, pokud to nekdo cte a rozhoduje se jaky informacni server zvolit, tak treba bude vedet, ze Novinky teda ne...

Jsou tu zobrazena daleko hloupejsi temata..diky za pochopeni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]