Nejste přihlášen/a.
Jak už tu někdo před nedávnem psal, ztrácí se některé odpovědi k dotazům. Pak také se ztrácí některé obrázky k dotazům... třeba nedávno jsem vložil jednoduchéé schema ... nic sprostého ani urážlivého a obrázek je v čoudu... admine opatrně na cenzuru... ne každá čárka musí být vyobrazením genitálií...
Odpovědi se mážou málokdy, hlavně když jde o nesmysly netýkající se otázky a už je to moc vyčuhující, případně soukromé řešení sporů atd.
K tomu obrázku se zeptám- nedávno tu admin o tom psal- týkal se obrázek tématu nebo to bylo jen další polínko do nedávné diskuze o vkládání zcela zbytečných obrázků (vtipů, velkých smajlíků atd)?
Bohužel ted neumím najít přesně onu otázku které se to týkalo, ale odpověděl jsem věcně k tématu a druhý den tam odpověd nebyla. Kdybych ten dojem měll sám tak si řeknu, že jsem to asi neodeslal (někdy to tak prostě sprasím), ale už několikrát jsem narazil jen tak mezi řečí, že se odppovědi prostě ztratí... přemýšlím, zda to nemůže být třeba prohlížečem anebo nastavením zobrazování...
K -obrázkům. poradte.cz/... dal jsem tam png obrázek a ted jsem to chtěl ukázat kolegovi jak hezky jsem maloval a obrázek tam nevidíme... že by také nastavení prohlížeče?
Tak to potom mám ovšem asi něco se zobrazováním v prohlížeči... furt s tím krámem něco je...asi už si žije vlastním životem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.