Nejste přihlášen/a.
Hledám spolužáky ZDŠ 9C/1975 Brno Merhautova jmenovitě:
Vlasta Schallerová
Ilona Pernicová
Zuzana Kincelová
Marie Kratochvílová - Tomanová
Děkuji za info případě stopy.
tady někdo nebude?
doplněno 25.10.09 20:33:třeba ta Ilona Pernicová je ve vyhledávání na první stránce poslední v seznamu
dík to co jsi našel jsou naše třídní stránky kterých jsem správcem a nadepsal jsem i jména zatím nenalezených spolužáků.Např jméno Ilona Pernicová je za svobodna ...šance by byla matrika abych zjistil jak si změnila příjmení provdáním ale tam jsem se nedostal...
Nase trida je vedena pod nasima divcima jmenama, to je zaklad. Musi hlavne Vasi spoluzaci chtit svou tridu najit. Spoluzacka nas davala dohromady podle fotky a nakonec jsme tam napsani vsichni, ovsem se nas slezlo jen pet a pul
zkus jejich jména zadat ve vyhledáváni na facebooku.
doplněno 29.10.09 12:17:je tam stránka téhle školy facebook.com/...
jdi na Spoližáky.cz a zkus se optat ve třídách mladších a starších.také jsem to tak udělala když jsem po 30letech svolávala sraz spolužáků ze SŠ. pokud znáš jejich bývalá bydliště vznes dotaz na obecní úřady-také dobrá zkušenost. Tímto způsobem jsem našla 18spolužáků z 26.
Děkuji za dosavadní pomoc a rady skoro všechny jsem je už v minulosti vyzkoušel a začínal jsem s telefoním seznamem.Podařilo se mi takto dohledat půlku třídy.Základ je že i ti spolužáci musí chtít ale je tu možnost,že o stránkách neví nebo nemají internet a proto se snažím využít možnosti že by si někdo třeba známý nebo potomci přečetli tento vzkaz a ozvali se.Jsem ve fázi kdy mi schází pouze spolužačky které si fikaně změnily jména a ještě se odstěhovali z města aby mi to co nejvíce stížily.Nenašel jsem nic ani v sousedních třídách tak SŠ,VŠ,OÚ atd. a vyhledávače jsem použil všechny jen pro změnu jména jsou k ničemu.Přes potenciální děti se najít nedají protože neznám vyvdaná jména.S tím dotazem obecnímu úřadu je to dobrý nápad jen si nejsem jistý jestli bude evidovat změnu jmen.Vidím jako jedinou možnost matriku ale nevím jestli je možný k takovým informacem nějaký přístup.Nemáte s matrikou někdo zkušenost?Díky.
na matrice se platí. obecní úřady jsem obeslala E mailem , napsala původní jména a hledala vlastně rodiče spolužáků, podotýkám že ze SŠ po 30letech. Většina obcí ochotně odpovídala do týdne, zvláště na vesnici se lidé znají a poradí. A většinou když jsem někoho našla měl kontakt na dalšího.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.