Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jít na zmrzlinu

Od: michal* odpovědí: 8 změna:

Zdravím není tu někdo kdo by šel se mnou na zmrzlinu?Zvu Vás Pátek 19)kdykoliv) nebo 20.6. budu u světozoru(vodičkova) Praha ve 12h.Očekávám,že mě asi smaže admin.tak rychléé

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zveš, teda platíš!
Pražáci a okolní, hŕŕ na zmrzlinu.
Příště bude opatrnější. Nebo ho to přejde.

michall*
hodnocení

opatrnější nee,prostě jsem zoufalý..pár stovek mě nezabije..asi jsem zvolil špatnou fotografii..nejsem žadný úchyl..34let,

wanesa*
hodnocení

0x

Škoda,že to není ve Varech:)

pohanka*
19.06.15 12:50
hodnocení

0x

Je zima.

lidus*
hodnocení

0x

Michale já bych šla, zmrzlinu miluju ale z Brna to mám kus cesty. Nechcete napsat víc o svém "zoufalství", víc o tom co vás vede k takovému kroku? Jistě se tu najdou rady.

doplněno 19.06.15 14:28:

Je vám 34 let, život teprve začíná. Založit rodinu, mít děti to vás asi teprve všechno čeká tak jakápak samota a deprese.

michal*
hodnocení

Samota.Nemám koho pozvat nikdo nemá čas.Sejít se z někým bez předsudků.Ted jsem to chtěl zrušit,počasí je proti mne.Je to pořád to samé..ráno do práce večer s práce jít spát a dokola.

michal*
hodnocení

Tak hrozné to zas není)

majsterjoe*

Dneska je patek, je cas ozvat se znamym, nebo si udelat hezky vecer napriklad s dobrym filmem, vinem, popripade knihou. Podle sveho vkusu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]