Nejste přihlášen/a.
k těmto stránkám. V poslední době patří mezi mé oblíbené web stránky. ![]()
Díky moc!
Hodně to potěší. A za sebe slíbím, že se budu snažit, abyste naší poradně zachoval/a přízeň! ![]()
Tak u mne to je podobné, ale já to přičítala mému výběru internetu. A ono to asi bude vysokou návštěvností. :D Třeba nám to odborníci IT vysvětlí. ![]()
Jejda, omlouvám se a škrtám to /a zachoval/a. ![]()
Poradna super ,ale posledních pár měsíců špatná kontrola stránek.Před rokem to bylo samé upozornování a byl klid,ted si tu dělá každý co chce.![]()
Nikdo tady není za zlého.Jen jsem myslela ,taková volná zábava,ale letos je takovej zvláštní stresovej a počasí k tomu ,také nepřidá.![]()
no, snad ne. Většinou prolezu všechny otázky, ale zpětně. Mám vždy pár dnů zpoždění, ti potřební obvykle vědí jak moc stínám nebo ne
List zablokovaných IP adres pomalu roste..., ale jako u všeho - oni jsou rychlejší ![]()
V poslední době se výrazně zvedl počet uživatelů a tedy i počet příspěvků na těchto stránkách. Kontolu provádí několik lidí, ale ne všechno se dá postihnout. Tak jako ostatní chodíme do školy, do práce, chceme mít svoje volno a věnovat se svým koníčkům. Nemůžeme jen pořád sedět u počítače a kontrolovat. A taky doufáme, že sem chodí kultivovaní lidé, kteří ví co si mohou a nemohou dovolit.
Taky jsem ráda,že tyto stránky jsou,né jen,že mi tady hodně pomohli lidičky,ale taky si tady ráda počtu a dozvím hodně věcí.A je fajn se zeptat na cokoliv a vždy někdo odpoví.![]()
i ja prikladam 100% super stranku.uz jsem zde nasla strasne moc rad,ohledne auta,rodiny,kocicky atd atd.patri mezi me nej a chodim sem kazdy den.moc rada ctu vse mozne.je moc dobre,ze se na svete jeste najdou lidi,kteri se snazi pomoci druhym.i obcas dobra rada je vic nez cin!gratuluji k silnejsimu a silnejsimu pripojovani dalsich lidicek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.