Nejste přihlášen/a.
k těmto stránkám. V poslední době patří mezi mé oblíbené web stránky.
Díky moc! Hodně to potěší. A za sebe slíbím, že se budu snažit, abyste naší poradně zachoval/a přízeň!
Tak u mne to je podobné, ale já to přičítala mému výběru internetu. A ono to asi bude vysokou návštěvností. :D Třeba nám to odborníci IT vysvětlí.
Jejda, omlouvám se a škrtám to /a zachoval/a.
Poradna super ,ale posledních pár měsíců špatná kontrola stránek.Před rokem to bylo samé upozornování a byl klid,ted si tu dělá každý co chce.
Nikdo tady není za zlého.Jen jsem myslela ,taková volná zábava,ale letos je takovej zvláštní stresovej a počasí k tomu ,také nepřidá.
no, snad ne. Většinou prolezu všechny otázky, ale zpětně. Mám vždy pár dnů zpoždění, ti potřební obvykle vědí jak moc stínám nebo ne List zablokovaných IP adres pomalu roste..., ale jako u všeho - oni jsou rychlejší
V poslední době se výrazně zvedl počet uživatelů a tedy i počet příspěvků na těchto stránkách. Kontolu provádí několik lidí, ale ne všechno se dá postihnout. Tak jako ostatní chodíme do školy, do práce, chceme mít svoje volno a věnovat se svým koníčkům. Nemůžeme jen pořád sedět u počítače a kontrolovat. A taky doufáme, že sem chodí kultivovaní lidé, kteří ví co si mohou a nemohou dovolit.
Taky jsem ráda,že tyto stránky jsou,né jen,že mi tady hodně pomohli lidičky,ale taky si tady ráda počtu a dozvím hodně věcí.A je fajn se zeptat na cokoliv a vždy někdo odpoví.
i ja prikladam 100% super stranku.uz jsem zde nasla strasne moc rad,ohledne auta,rodiny,kocicky atd atd.patri mezi me nej a chodim sem kazdy den.moc rada ctu vse mozne.je moc dobre,ze se na svete jeste najdou lidi,kteri se snazi pomoci druhym.i obcas dobra rada je vic nez cin!gratuluji k silnejsimu a silnejsimu pripojovani dalsich lidicek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.