Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uznání pro Poradte.cz

Od: asa* odpovědí: 12 změna:

k těmto stránkám. V poslední době patří mezi mé oblíbené web stránky. *palec*

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kt8d5*
hodnocení

0x

Souhlas, ale občas se mi blbě (pomale) načítají.

lidka*
hodnocení

0x

Díky moc! *placni* Hodně to potěší. A za sebe slíbím, že se budu snažit, abyste naší poradně zachoval/a přízeň! :)

doplněno 21.10.09 20:37:

Tak u mne to je podobné, ale já to přičítala mému výběru internetu. A ono to asi bude vysokou návštěvností. :D Třeba nám to odborníci IT vysvětlí. *klik*

doplněno 21.10.09 20:42:

Jejda, omlouvám se a škrtám to /a zachoval/a. *hi*

hodnocení

0x

Baví nás to. Díky*palec*

limetka*
hodnocení

0x

No - můj šéf tyto stránky teda vůbec nemá rád, protože jsou první, které mi tu svítí, když začínám pracovní den kafíčkem a poradnou. A často si tu významně zlepším náladu. A zato jsem pak o to výkonnější, to je jasný! *smich**haha**tanec*

inulina*
hodnocení

0x

Také jsem za tyto stránky ráda. Jsou super *hej*

martina30*
hodnocení

0x

Poradna super ,ale posledních pár měsíců špatná kontrola stránek.Před rokem to bylo samé upozornování a byl klid,ted si tu dělá každý co chce.*jasne*

doplněno 26.10.09 08:17:

Nikdo tady není za zlého.Jen jsem myslela ,taková volná zábava,ale letos je takovej zvláštní stresovej a počasí k tomu ,také nepřidá.*slunce*

výtka
Upozornění od sys maverick 25. 10. 2009 13:15:36
Ten zlej jsem často já, ale teď moc nestíhám. I návodový blog který jsem udělal se teď nehýbe. Ale neboj, zase tak málo to nekontrolujem, často to nemusíš ani potřehnou když něco moc špatného promažem ;)

no, snad ne. Většinou prolezu všechny otázky, ale zpětně. Mám vždy pár dnů zpoždění, ti potřební obvykle vědí jak moc stínám nebo ne :) List zablokovaných IP adres pomalu roste..., ale jako u všeho - oni jsou rychlejší :-D

V poslední době se výrazně zvedl počet uživatelů a tedy i počet příspěvků na těchto stránkách. Kontolu provádí několik lidí, ale ne všechno se dá postihnout. Tak jako ostatní chodíme do školy, do práce, chceme mít svoje volno a věnovat se svým koníčkům. Nemůžeme jen pořád sedět u počítače a kontrolovat. A taky doufáme, že sem chodí kultivovaní lidé, kteří ví co si mohou a nemohou dovolit.

lidus*
hodnocení

0x

Super stránky!

refik*
hodnocení

0x

Taky jsem ráda,že tyto stránky jsou,né jen,že mi tady hodně pomohli lidičky,ale taky si tady ráda počtu a dozvím hodně věcí.A je fajn se zeptat na cokoliv a vždy někdo odpoví.*klik*

pepyk93*

Volného času mi moc nezbývá,ale na poradnu si vždy udělám čas.:)Jinak se přidávám k ostatním.Moc super.*palec*Zkušenější ,,kolegové" poradí i s otázkami,na které se člověk stydí zeptat.Také se mnoho přiučím pročítáním již odpovězených dotazů.A pokud náhodou něco vím,snažím se pomoci.

Jen tak dál...*slunce*

jaruska1979
hodnocení

0x

i ja prikladam 100% super stranku.uz jsem zde nasla strasne moc rad,ohledne auta,rodiny,kocicky atd atd.patri mezi me nej a chodim sem kazdy den.moc rada ctu vse mozne.je moc dobre,ze se na svete jeste najdou lidi,kteri se snazi pomoci druhym.i obcas dobra rada je vic nez cin!gratuluji k silnejsimu a silnejsimu pripojovani dalsich lidicek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]