Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedůstojné obrázky poradny Poradte.cz

Od: dracek* odpovědí: 46 změna:
46 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

papene*
hodnocení

0x

Hezké,nauč to i ostatní.

Nedůstojné obrázky poradny Poradte.cz
20.10.09 15:27

dracek*
hodnocení

budu se snažit o kouzla aby to šlo všem ,jde to jen v exploreru jinde mě to nejde

otevři si tyto stránky bestpage.cz/... klepni n obrázek pravou stranou myši otevře se tí výběr dej kopírovat ,a do textu na poraďte dej ctrl+v

V Opeře mě to funguje bez problémů.

papene*

A mě to nejde.Kde dělám chybu?*zed*

Vždy cestou zamrzne,ale na tapetě se hýbá.Tento je stažen celý v souboru.Tak je vyjímka.

Nedůstojné obrázky poradny Poradte.cz #2

jupí, funguje to! *placni*

papene*

*plac*Zase má někdo štěstí a já ne.*modla*

Nedůstojné obrázky poradny Poradte.cz #3
18.10.09 20:16
papene*
Tak poraďte

vybrat obrázek- klik pr. tl. myší dej kopírovat a pak sem na poradte do volného pole textového např. pr. tl. myší a vložit

doplněno 18.10.09 20:28:

doplněno 18.10.09 20:28:

velmi jednoduché

papene*

Tak to dělám ani se neobjeví.*nevi*Když to zkusím u textu tak to jde normálně.

tak potom fakt nevím co s tebou?

papene*
18.10.09 20:57

Odstřelit*zed*

papene*
18.10.09 21:20
pu®

Papene, nebuďte na sebe tak krutá! Mně to taky nejde. Mám Mozillu a svádím to na ni - ale tyhle jsem se přiučila od Vás!

papene*

Jéžiši PU já taky.Tak to bude asi ten zádrhel.*hej*Tak to by nám už někdo mohl pomoci.*ua*

Ž e by svítalo na lepší časy?

Nedůstojné obrázky poradny Poradte.cz #4

pepazdepa*
18.10.09 21:30
hodnocení

0x

že by

papene*
hodnocení

0x

Tak to funguje

hodnocení

0x

Vážení,
obrázky se vkládají kvůli vyřešení nějakého problému... ukázka pračky, zádrhelu v PC apd.

Podobné obrázky jako jsou výše nejsou na místě. Animované obrázky už vůbec ne... vlastně vše mimo téma otázky. Pokračujte takhle dál a zamyslím se nad tím, jak jednotlivým registracím neumožnit vložení obrázku vůbec... ;)
Chceme se udržet jako poradna, ne diskuzní forum plné blikajících obrázků!

Je tu sice volná diskuze, ale i ta by měla mít úrověň dospělých lidí a kategorii dětských obrázků, které vidíme na blikajících blozích se obloukem vyhnout.

dracek*
hodnocení

Admine ,omlouvám se nebudu je používat ,*hi*

to by bylo fajn, díky *palec*

papene*
20.10.09 13:48

Ano*zed*

dracek*
20.10.09 13:52
hodnocení

*pivo*

papene*

Pro ty kterým to nešlo.Jde to.Ale viz.vzkaz od admina nepřehánět .*hi*

Máš pravdu, tak ode mne naposled! *hi*

Pokud se nemůžete udržet, využijte:
bazina.cz/...

papene*

Strejci a tam se to smí?*nevi*

Tam to přímo patří!

papene*

Aha.A proto se to asi jmenuje bažina.Je to tak?

slonbonjohn*

Admine, DĚKUJI!

pu®
hodnocení

0x

No dobrá, beru vzkaz od admina k srdci, ale i dospělí si rádi hrají, tak proč ne s obrázky - myslím, že kupa obrázků naprosto neshazuje odpověď, která u obrázku je. Náhodou někdy je téma navíc takové, že se tam obrázek kráásně hodí (viz např. jakou kočku). Odpověď je docela oživená, tak se mi zdá, že ničemu neškodí. S adminem tedy nesouhlasím, ale budiž, holt má nějaká pravidla, a tak je respektujme. *nevi*

papene*
20.10.09 16:24

hodnocení

0x

Admine, rovněž děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]