Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Různé zobrazení na mobilu

Od: nicozjb* odpovědí: 2 změna:
Chtěla bych se zeptat jsem tu přes mobil samsung který má javu zobrazuje se to 3 možnými způsoby ať už mám zapnutou mobilní nebo plnou verzi proč? jen že každá se jinak ovládá a v jiné mi vypadají písmenka.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jedno zobrazení bude mobilní, druhé bude normální a to třetí bude normální ale mobilem upravené pro prohlížení v telefonu.

Doporučím Stáhnout operumini v javě a v ni nastrvalo nastavit mobilní zobrazení, budete mít, klid, uspoříte data a web je díky komprimaci v opeře celkově rychlejší navíc dostanete funkce navíc, pokud tedy již opera v telefonu není, otázka zda je aktuální.

doplněno 16.01.13 23:23:

Je ta verze opery aktuální..?

doplněno 17.01.13 12:25:

O je dost divné... tyhle problémy jsem u opery řešil jejím ůplným vymazáním a naistalováním čisté nové opery přimo c prohlížeče mobilu opera.com ... jedinné co mě napadá, aktualizace operu předělala tak že již nebude dělat to co dělala dříve, což není moc praktické ale bohužel se to děje... nicméně opery v jave mohou být v telefonu klidně dvě takže není problém ji znovu stahnou a po boku te použivané vyzkoušet, pokud bude dělat to samé nezbývá než na internetu pohledat původní starší verzi opery...

nicozjb*
hodnocení

Děkuji děje se mi to právě v opera mini mám zaplé mobilní uložené jako trvalý odkaz na poradnu to mám oranžová žlutá černá , druhá zelená žlutá černá modrá ta třetí se mi momentálně nezobrazuje jde mi o to to sjednotit abych se vyznala a ty písmenka?
doplněno 16.01.13 23:30: je bohužel před tím se to nedělo taky už nemůžu po aktualizací přímo volat na vyhledané čísla z různých stránek před tím to plno
doplněno 17.01.13 12:44: Tak já to vyzkouším děkuju .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]