Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odpovědi jako balzám na duši

Od: refik* odpovědí: 4 změna:

Vždy,když si čtu at´ v mých nebo jiných otázkach odpovědí od paní Lidky,jsou vždy tak uklidńujíci,takový balzám na duší i s pohlazením.Vyzařuje takový klídek i přes net. *slunce*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

spivan*
hodnocení

0x

Souhlasim, dekujeme pani Lidko! *jasne*

lidka*
hodnocení

0x

Tak už dost pochval a omluv a šup - šup - do práce, jak říká Vendulka z "nemocnice". :D Díky! *placni*

doplněno 12.10.09 20:32:

Ten klídek přichází s věkem. O práci se už nebojím, důchod mi stačí, děti mám zajištěné, vnoučata a pravnoučata pro radost. Přála bych to každému. I když je samozřejmě, že problémy se nikomu nevyhýbají. Ale když nejde o život ... *tanec*

hodnocení

0x

Též souhlasím,šťastná to vnoučata,která mají takovou babičku!Také jsem takovou měla,ale brzy umřela a nedožila se ani mých dětí...často na její rady vzpomínám,a často si vzpomenu právě při čtení moudrých rad paní Lidky.Jen tak dál,venku už bude,jak nás straší-chumelit...Tak aspoň tady na poradně,ať nám svítí paní Lidka,jako sluníčko!*slunce**slunce*

lidka*

Tak s tím souhlasím. Já opravdu jenom vracím to, co jsem zažila se svou babičkou-kuličkou. Mám ji tady kousek od stolu na fotce a je mi teď trochu slzavě. A nebyla jsem vždycky jenom vzorná vnučka. Také jsem pěkně odmlouvala, i když na mne byla strašně hodná a hasila všechny moje průšvihy. To si člověk uvědomí až časem. Je to asi normální. Doufám, že si z toho zase něco vezmou ti "moji". *srdce**modla*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]