Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Apríl od admina

Od: alileta* odpovědí: 9 změna:

Dobré aprílové ráno všem syslíkům. Tak se pochlubte, kdo a jak vás dnes vyvedl aprílem *hej*

Mne - a nejen mne - hned po ránu admin ;)

Dobrý fór *palec*

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

audinos*
hodnocení

0x

Taky jsem musel přejít z mobilu na počítač, abych se přesvědčil na vlastní oči v lepším browseru a už jsem to málem hlásil jako nedopatření *smich*

Díky.*palec*

hodnocení

0x

Je lehce po deváté a já se už nechal napálit dvakrát :) A nejvíc mě pobavila měnící se cena výrobku na Heuréce :)

hodnocení

0x

Vůbec mi nedošlo, že je dneska Apríla... :) Google mapy jsou také dobré :)

doplněno 01.04.15 11:01:

auto.idnes.cz/...

audinos*

zpravy.aktualne.cz/...

doplněno 01.04.15 10:03:

slevomat.cz/...

Co je s Google mapama? *nevi*

Na Google mapách si můžeš zahrát Pac-mana. Ale myslím, že to s Aprílem nemá nic společného, pže tento "Doodle" nebo jak se tomu říká tam je už minimálně dva dny.

doplněno 01.04.15 11:22:

edit: Tak správný název pro tyhle věci je Easter Egg (velikonoční vajíčko) ;)

hodnocení

0x

No mne teda nenapadlo že je Apríl, ale že se stala někde chyba. Koukla jsem se tedy do statistiky a vidím, že jsme všichni syslové. Tak si povídám, že adminovi asi něco ujelo a chtěla jsem to tady nahlásit. A až teď a v tuto chvíli vidím, že je to Apríííl. :-D

sanyo*

Já to vzal zase jako hotovou věc s tím, že mi asi poklesly hodnocení, kterým však dlouhodobě nepřikládám důležitost, tak jsem to bral tak, že to tak asi má být, že to je tak dané.. tak mne to vůbec nevzrušilo.. A že to je apríl? To mi také nevadí, asi to tak může být také..., alespoň je tady nějaké vzrůšo..

hodnocení

0x

Tohle je pěkný apríl: digineff.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]