Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mizí odpovědi?

Od: iv® odpovědí: 11 změna:

Předmět hovoří za vše. Už delší dobu pozoruji, že jsou v jistých diskuzích odpovědi od jistého uživatele mazány , proč? Tento uživatel odpoví většinou hanlivě, dle mého názoru. Proč se tak děje?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Tak odpověděla jste si sama: odpoví většinou hanlivě - to je Vám jako důvod málo?
doplněno 26.02.15 17:38: Já myslím, že je tu denně takový šrumec, že běžný uživatel nemá šanci postřehnout, co vše bylo smazáno. Občas brzy ráno se mi povedlo narazit na vulgární příspěvek a než jsem ho stihla nahlásit, už byl smazaný.
A všimla jsem si, že skryté příspěvky, po nějaké době zmizí. Alespoň většina.
Máme tu admina a sysly, kteří dohlíží na pořádek a zřejmé to dělají dobře.
iv®
hodnocení

To sice ano, ale jedná se pouze o jednoho uživatele, a nikdy není napsáno že jeho odpověd byla skryta. Spíš mi přišlo na mysl, že dotyčná osoba je "chráněná!.

iv®
hodnocení

Možná ano, možná je to opravdu tak.:)

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, možná je to tak, že první zásah je skrytí obsahu příspěvku. Potom zřejmě je někdo (možná pouze admin), kdo může i celý příspěvek odstranit. Buď později nebo i hned a bez skrytí textu v příspěvku. Zdravím!

ladinpraha*

Bene, doplním tě:
Co je sys. ("sysel") a jaké jsou jeho pravomoci?Sys bylo odvozeno od slova systém a časem se z něj stalo označení "sysel". Jinými slovy je to moderátor, který má dbát na dodržování pravidel serveru. Má některé pravomoci: přesouvání, aktualizování a ukončení otázek, skrýt text příspěvku, umazat hodnocení, obrázek a posuzovat nahlášené příspěvky stejně jako moderovat příspěvky z nedůvěryhodných IP adres. Vše ostatní může jen administrátor (admin).
Viz FAQ.
Důvodem skrytí příspěvku je obvykle porušení Pravidel. Admin samozřejmě nemusí skrývat, ale může rovnou smazat.

hodnocení

0x

Iv, nejen od jednoho rádce. I mi byly v tichosti vymazány některé odpovědi. Když to zjistím, řeknu si: Patří ti to. Neměla jsi být jedovatá. *zed* Jen si někdy neumím pomoci a musím! A pak mě to mrzí a stydím se. V podstatě za vymazání jsem ráda. *zed*

majsterjoe*
hodnocení

0x

To mi připomíná můj námět pro ADMINA.

Nešlo by zajistit, aby v případě smazání příspěvku na to bylo upozorněno stejně, jako v případě skrytého příspěvku? Taky jsem si všiml, že dochází i ke zbytečným smazáním příspěvků a to bez zdůvodnění. A zajímá mě, jestli je mazání příspěvků v režii syslů nebo jen admina.

doplněno 27.02.15 09:09:

otázka se samzat může, stejně tak příspěvek, ale proč neuvést důvod. Nebo oznámení o smazaném příspěvku? Pak je i nepřehledná situace kdy vím, že jsem na něco reagoval, a příspěvek nemohu najít.

Proti pravidlům nic nemám, jen je třeba i hlídat jestli pravidla se pravidla neporušují i z jiné strany.

ben®

Dobrý den, o právu mazat příspěvky je již zde uvedeno. Dle mého postřehu může sys smazat celou otázku, která porušuje pravidla (např. je položena opakovaně). Uvádět důvody, proč byl smazán příspěvek, by mohlo zase vyvolávat diskuze a nesouhlas. Berme to tak, že tu jsou jistá pravidla, někdo má tu pravomoc je vyžadovat a ostatní je mají dodržovat, neporušovat nebo jen mírně a raději neúmyslně (což se stane asi každému v zápalu poradenství). Zdravím!

Já bych moc ráda přivítala, kdyby kdokoliv, kdo pozná a uvidí, upozornil, že tento tazatel se už x krát ptal na totéž nebo má obsesi třeba s vylučováním, jak je to třeba u tazatele na chili. Nerada ze sebe dělám slaboduchou a budu vděčná, když někto napíše, jak to je. Bez servítků! ;) Děkuji předem *pusa*

doplněno 27.02.15 10:47:

Bene, to mám za to, že ironická občas bývám. Patří, patří. Tentokrát to myslím vážně. Vadí mi, když zjistím, že stejný tazatel, pod jiným jménem, se ptá skoro na totéž, pořád dokola. Upozorněte na to vždycky, když to zjistíte. Prosííím. ;)

ben®

Dobrý den, pochopil jsem, že myslíte mě, protože jsem to včera již nevydržel a patnáctiletého notorického stěžovatele na své zdraví (a převážně zažívání) trochu usměrnil nebo odhalil. Buď je opravdu těžce nemocný nebo se jen zcela zbytečně zkoumá a hrabe ve svém "odpadu". Ale, nejsem si jistý z Vašeho příspěvku, zda to myslíte pozitivně nebo ironicky - já si myslím, že by se to "trestat" mělo, aby se tím zabránilo zbytečným odpovědím. Zdravím!

doplněno 27.02.15 11:05:

V pořádku. Nebyl jsem si jen jistý tím tónem, resp. jak to bylo myšleno. Už je to jasné.

majsterjoe*

já takové věci hlásit nemusím, ani se kvůli takovým nerozčiluji, otázku prostě přeskočím a nereaguji. Mám klid.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]