Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, přečetla jsem si Vaši diskuzi o společnosti Asterie, někdo chválí, někdo pomlouvá, já si myslím, že když si někdo nabere hodně půjček a nemůže je splácet, tak se chytá každý šance. A proto je tu Asterie, která pomáhá a pomohla už hodně lidém. Já jsem mzdová účetní a vím, kolik lidí má půjček, a kolik lidí má exekuce, nejhorší jsou Provident a Profireál, chtějí po klientech neuvřitelných 100 procent navíc, a ti lidé jim na to kývají a platí jak mourovatí, pokud neplatí, tak pak mají problémy, bud přijde exekuce na plat, tam úroky ještě stoupnou a nebo exekuce na byt. proto radím, pokud to není nutné, nebrat si půjčky, pokud je to nutné, brát je jen u solidních firem. Našla jsem tu hodně lidiček, kteří hledají pomoc a oddlužení, napište mě na mail, pokusím se Vám pomoct. Majka.
Milá schery. Škoda, že nemůžu posoudit tvůj případ, prtože mi asi neřekneš číslo smlouvy, nebo své jméno, aby jsem mohl z pozice ředitele ASTERIE posoudit tvůj případ. Jedno vím ale uřčitě po mikom nechceme 10 000,- pokutu pokud podal řádnou výpověď. Ba ani pokud dáme klientovi výpověď my pro neplacení, tak se chceme s nm dohodnout na ukoncění, jak píšeme ve výpovědi.
Mrzí mne jen, že tady pomlouváš ASTERII a nechceš se pod to ani podepsat. To svědčí o tvé hodnověrnosti.
Zkus o tom jen přemýšlet...
Zdeněk Bučko
774 809 551
z.bucko@asterie.cz
AKTUÁLNĚ CZ:
Například společnost Asterie žádá od klienta za pouhý slib oddlužení šestitisícový poplatek, pak dalších devatenáct procent z každé splátky. A důvěřivcům hrozí další - až desetitisícové - smluvní poplatky.
Má to háček, dluhy rostouHáček je v tom, že většina věřitelů se společností Asterie, firmou FL Consult či Colos Makler reality a jinými, které oddlužení prodávají, nekomunikují. Věřitel dál vymáhá splátky od toho, komu půjčil.
Mnozí dlužníci už to poznali. "S Asterií nemám dobré zkušenosti.
MILY LIDIČKY TAK NAPIŠTE TEN E-MAIL MAJKO BEZ ADRESY SE NA TEBE NEOBRÁTÍME. TAKTÉŽ MŮŽETE PORADIT NĚCO SOLIDNÍHO NA DLUHY,,,,,,
Dobrý večer, budu se snažit Vám pomoct, třeba jen tím, že mě napíšete na mail, manka65@seznam.cz
Já se bude snažit každému pomoci, třeba s oddlužením, nebo s půjčkou a nebo i jak si nový korunky vydělat. Vím, že dnes je situaace moc špatná, hodně lidí neví kudy kam, já na tom jsem stejně a hledám cestu, jak z tý bídy ven a jak si něco přivydělat. Budu se snažit poradit, co s tím, jak tu situaci řešit a nebo Vám poradím něco jiného.Majka
Dobrý večer, myslím si a vlastně věřím Asterii, je to firma, která pomáhá, a chce pomoct lidem v tísni a neřešitelných situací, jestli tam dochází k nějakým nedorozuměním, není to Asterie, kdo je vinen, jsou to lidé, kteří jsou nesvědomití, kdyby každý aspon z poloviny byl jako ředitel Astorie a tak byl solidní, tak Asterie, je hvězda nejen v oddlužení ale i na celém světě. Já jí věřím, hodně mě pomohla a dál jí budu pomáhat, jak budu moct. pokud máte pochybnosti či stížnosti, nebo něco jiného, napište mě na e-mail manka65@seznam.cz
jinak moc krásný večer a dlužníci at od Vás utíkají a ti co neutečou ty vyřešíme spolu. Vaše majka.
Dobrý den. Potřebuji poradit kde se mám obratit.Můj syn se zadlužil uvice bank a chtěl by to stáhnout do jedne jde asi o 180000kč.Má 3děti 2,10,18,let má akorat přitelkyni.Dlouho neměl práci,ale teď už jezdi kamione 2 měsíce.Majetek nemá žadny a já jsem důchodce a splacím take půjčku.Dobrá ráda nad zlato.Děkuji.
Odpoved pro pana Jiřího Bučka, snad jsem to dobře napsala, napište i na e-mail a já se budu Vám snažit nějak pomoci. Krásný den bez dluhů přeje majka.Vlatně pro všechny lidičky, co mají nesnáze jsem tady a pokud budu moct, moc ráda poradím. manka65@seznam.cz
Dobrý den, píšete tady, že pokud má někdo problém ať Vám napíše.
Ja bych potřebovala nejaké oddlužení mám dva úvery a teď jsem byla 6 měsíců bez práce, takže jsem to neměla jak splacet a už je z toho prúser.
Teď už mám solidní práci s celkem dobrým platem cca 16000 čistého a potřebovala bych poradit jak dál , protože jeden věřitel po mně chce 3x 25 000 a druhý se mi vůbec neozýva a ja uz ani nevim kde se ten uver až dostal, nechodí mi zádne upomínky a nikto mne aninekontaktuje a ja taky nevim kam mam zavolat
Prosím pokud mi umíte nejak poradit ozvěte se nam můj email.
Děkuji
Tinesová
Dopbrý den, budu se snažit vám pomoct, ale napište mě na mail manka65@seznam,cz
a nebo volejte či pište SMS na číslo mobilu 734360024
nebojte se, opravdu se budu snažit Vám pomoct, podvodníků je moct, a já mám zkušenosti s nimi.Také jsem byla v dluzích a velkých, napište mě a já pomůžu Vám.Majka.
Pokud chcete se zbavit půjček, nepište přes poradte, pište rovnou na mail manka65@seznam.cz, jinak Vám nedokážu pomoct. Já nečtu všechno na poradte..cz ale v musíte číst, když chcete něco dělat.Je to důležitě, pište...
asterie je PODVOD vazne lidi nedelejte nic co bi vam mohlo uskodit je to prave tato firma je to nebezpecne,udelejte jedinou vec piste veritelum a dolozte vsechny papiri co mate a piste vsem kterim dluzite veskere splatky dou skrotit jedine co muzete udelat je ze budete psat veritelum a zadat je o svoleni nizsich splatek udelejte to ja timto zakladam na facebook stranku kde je boj proti lichve pokut se chcete pridat piste veskere informace o kterou firmu se jedna a kde sidly uvidi to nekolik tisic lidi a budem bojovat proti lichve staci se jen zapojit vsem lidem kteri se zapojili (cesky receno do sracek bojujte takovedle firmi jak jim rikame podvodnici tu musej skoncit a nenechame je stat na nohou) facebook.com/... ,,,,,,,,,,,, boj proti lichve
Dobrý den, to se nestydíte psát dopisy, když ani neumíte vyjmenovaná slova a hrubice máte skoro v každém slově, a ještě pomlouváte firmu, kterou neznáte?Je mě z Vás zle, to ted nebráním Asterii, ale že Vás někdo pustí na tyto stránky, když neovládáte český jazyk, to ta naše republika dopadne, když se takový podobní lidé jsou i třeba ve vládě. Raději ani nepište, raděj volejte, tam nejsou vidět ani znát hrubky. A mě vůbec nepište, nebo se něco dozvíte, já jsem děsně alergická na lidi, co neumí češtinu. Sbohem.Vy jeden...
Teď jsem se docela zasmál, ačkoliv tohle téma není vůbec k smíchu. Myslím, že zrovna od Tebe není kritika pravopisu na místě. Přečti si po sobě svoje příspěvky. Možná pak budeš alergická i na sebe.
A ještě vzkaz pro adminy: Domnívám se, že hyenám, které využívají cizí neštěstí pro svůj prospěch, by zde neměl být dáván prostor.
jo koukam ze ste nejaka frajerka co se vydava za cloveka jako bi mu nekdo z teto firmi pomohly ale asi tezko jedina vec je ze ste snima spojena aby ste stahovaly klienty na tyhle podvody mam skusenost s touto firmou jelikoz sem tam byl s clovekem ktereho podvedly a ejhle ono se znich vyklubalo ze tou sou bud ukrajinci ci nejaci mongolci, a ejhle jeste mi do voci rekly ze zerou male deti a ze nas oberou a nebudem vedet jak daj vam podepsat prazdnou smenku!tak se proberte a neschovavejte se za cizi nick a vam muze bit jedno jak si pisu ju a hledte si svych veci
asi to ani neví ... zamotává se pěkně,.. jeden podvůdek se zakryje jiným .. jedny sliby jinýma ...hlavně ji pošlete ty peníze, at´ si vydělá na naši naivitě
-
marenko .. nový Avatar?
JJ, mé avatary vyjadřují moji náladu
Jinak tihle šupáci na mě nééééé.. Vždycky se dá dohodnout s bankou, s leasingovou společností, s kámkoliv. Jen se s nima bavit. Na tom profitují právě tyto firmy, že se s bankami baví. Pošlou Vám tam tisícovku a dvě si dají do kapsy. Zajímavé je, že tato paní nabízí práci v kanceláři myslím že v Brně za nehorázné peníze. Kdepak je asi bere? Jo a jestli tu bude zkoušet, že se vdala, tak asi za kočovníka, protože bydliště jsem našla taky asi 4. Já bych udělala něco, aby tyhle "oblbovačky" byly trestné. Ale i s obchodními zástupci, protože mě by hanba fackovala, cíleně držet hlavu pod vodou člověku, který se už topí za nějakou provizi. A pěkně tresty natvrdo i s úhradou škody.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.