Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ermail - nekalá praktika

Od: zahradka01* odpovědí: 14 změna:

Nenapsala bych to líp než smokeflypaper...

eRmail je past na blbce.

Mohu přeposlat na požádání emailovou korespondenci s panem Šmrhou. Arogance sama. Pokud se podíváte na facebook David Beze Jmena, můžete se pokochat, jak si pán za naše peníze užívá :) pokud Vás to nechá chladnými, nechte se zaměstnat jako špalek na sekání polínek.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ifkali*
hodnocení

0x

jak si pán za naše peníze užívá--
za naše...?! Za koho peníze teda?
Můžete to prosím upřesnit konkrétněji, jsem zvědavá, dík.
doplněno 08.10.13 16:13:

Co je eRmail, to vím, ale nechápu výraz za naše peníze.

zahradka01*
hodnocení

Protože jste zvědavá, tak odpovídám. Lidí, co se napálili, je víc, včetně mě, ale bohužel přesný seznam nemám k dispozici. Snad na eRmailu byste ho sehnala.

aradil

Ale vždyť se tam hlásíš zdarma v bláhové představě, že něco vyděláš, tak kde by vzal tvé peníze?

lidus*
hodnocení

0x

Milá "zahrádko" vás někdo nutí být na eRmailu? Také nechápu jak si pán za naše (moje) peníze užívá,já mu neposlala ani kačku.

doplněno 09.10.13 15:57:

"zahrádko" složenky už několik let na poště neplatím, manžel stojí nerad fronty,vše z účtu, na eRmailu mi první 1000 vyplatili bez problémů a nyní je na účtu 1026,65kč eRmaily chodí pravidelně některý den jich příjde i 5, nikdo po mě žádné peníze nechtěl, nikdo mě nenutil, že musím dát adresy lidí co znám, nikdo mě nenutil, že musím z levlu 1 přejít do 2,3 U každého eRmailu je napsané za kolik, vše se přičítá, nečekala jsem miliony, načetla obchodní podmínky. Já fakt nevidím v čem je podvod, logicky zřizovatel z toho musí mít zisk a pokud jste čekala, že měsíčně dostanete kufr peněz tak se nedivím, že vás to zklamalo. Mě tu chybí kolonka jakou mají jinde-převest částku na dobročinnost, jinde to dělám a nechci se zabývat tím,jestli to třeba ohroženým dětem příjde nebo to skončí někomu v kapse. Já se bavím a nenudím se, rozhodně to nedělám abych zbohatla. Nechápu jak jste chtěla kamarádce pomoci, vyplácí se od 1000 a tu máte tak za rok když nezapojíte všechny známé. Taky mám kamarádku samoživitelku, měsíčně má na účtu 26tisíc a k nám důchodcům si chodí půjčit.

zahradka01*
hodnocení

Milý/á/é "lidusi", nikdo mě nenutí, ale něco - jisté okolnosti. Chtěla jsem pomoci jedné blízké osobě v peněžní nouzi, protože je sama s dětmi a nedostává alimenty. Tak buďte ráda, že nejste v podobně tíživé situaci, a s Vaší prozřetelností se tam samozřejmě nemáte ani nárok dostat, že :), a kačky si schováváte pouze na složenky. Někdo nemá totiž ani na ně.

blbablondyna*

Michate dohromady vic veci, ktere spolu nesouvisi! Bud resme ermail, jako takovy, nebo nekoho v tisni. Ermail funguje za jasnych podminek. Nikde neslibuje zazrajy atd. Proste to, co mbozi hledaji jako "domaci praci" atd je bud neco podobneho, nebo podvod. A ano, prace domu existuje, jen pocita s tim, ze clovek ma nejake vzdelani, zkusenosti atd. Ermail atd je beh na dlouhou trat (obdoba klikacich emailu atd.). Nejak jsem nepochopila, proc se k takovym vecem lide vubec hlasu. Kdyz si spocitate vynos (ermail je jeste v pohode) tak si snad spocitate, ze kdyz nevydelate za den ani 50 kc, ze je snad lepsi zehlit okoli atd.

radil*
hodnocení

0x

Možná by stačilo dřív, než se přihlásím do nějaké kraviny, projít na netu fóra. Už nekolik se tady objevují příspěvky specielně o R-mailu a podobných podvodech.

Nevěř všemu co je na netu.

radil*

Tak specielně u tohohle můžeš všem kritikám věřit.

Tchýně mojí dcery už od nich před Vánocema prachy dostala. Viděl jsem to na vlastní oči a těm věřím víc než někomu z netu. Nejsem jejich náborář. Mám jiné starosti a lepší práci než klikat ne ermaily, ale tomuhle věřím. Bohužel cena za tu práci je mizivá. Je to tak pro důchodce co se koušou nudou.

radil*

Nenech se vysmát, byla by první, komu zaplatili. Nevěřím ani tobě, ani tchýni tvojí dcery.

Poptám se, jestli ten ústřižek vyhodila. Ale pochybuju že ho schovává 10 měsíců. A víš co? Je mi fuck jestli mi někdo věří.

zahradka01*
hodnocení

Když jsem do toho vlezla, začínalo to, takže zkušenosti s výplatou či nechozením emailů ještě nebyly. Ale jestli Vám to zalepí hubu a ukojí ego, klidně tady přiznám, že jsem blbá, ok? :)

Jen jsem chtěla varovat ostatní, kteří třeba váhají. Prostě páchat dobro je nesmysl...,kterýmu dneska nikdo nerozumí.

radil*

Buď v pohodě, nikdo si tady ego nehoní. Nemusíš mít strach, že jsi blbá jenom ty, jak myslíš, že jsme ty zkušenosti nabyli my? Úplně stejně, jenom o pár let dřív, takže blbý jsme tady všichni. :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]