Nejste přihlášen/a.
Nenapsala bych to líp než smokeflypaper...
eRmail je past na blbce.
Mohu přeposlat na požádání emailovou korespondenci s panem Šmrhou. Arogance sama. Pokud se podíváte na facebook David Beze Jmena, můžete se pokochat, jak si pán za naše peníze užívá pokud Vás to nechá chladnými, nechte se zaměstnat jako špalek na sekání polínek.
Co je eRmail, to vím, ale nechápu výraz za naše peníze.
Protože jste zvědavá, tak odpovídám. Lidí, co se napálili, je víc, včetně mě, ale bohužel přesný seznam nemám k dispozici. Snad na eRmailu byste ho sehnala.
Milá "zahrádko" vás někdo nutí být na eRmailu? Také nechápu jak si pán za naše (moje) peníze užívá,já mu neposlala ani kačku.
doplněno 09.10.13 15:57:"zahrádko" složenky už několik let na poště neplatím, manžel stojí nerad fronty,vše z účtu, na eRmailu mi první 1000 vyplatili bez problémů a nyní je na účtu 1026,65kč eRmaily chodí pravidelně některý den jich příjde i 5, nikdo po mě žádné peníze nechtěl, nikdo mě nenutil, že musím dát adresy lidí co znám, nikdo mě nenutil, že musím z levlu 1 přejít do 2,3 U každého eRmailu je napsané za kolik, vše se přičítá, nečekala jsem miliony, načetla obchodní podmínky. Já fakt nevidím v čem je podvod, logicky zřizovatel z toho musí mít zisk a pokud jste čekala, že měsíčně dostanete kufr peněz tak se nedivím, že vás to zklamalo. Mě tu chybí kolonka jakou mají jinde-převest částku na dobročinnost, jinde to dělám a nechci se zabývat tím,jestli to třeba ohroženým dětem příjde nebo to skončí někomu v kapse. Já se bavím a nenudím se, rozhodně to nedělám abych zbohatla. Nechápu jak jste chtěla kamarádce pomoci, vyplácí se od 1000 a tu máte tak za rok když nezapojíte všechny známé. Taky mám kamarádku samoživitelku, měsíčně má na účtu 26tisíc a k nám důchodcům si chodí půjčit.
Milý/á/é "lidusi", nikdo mě nenutí, ale něco - jisté okolnosti. Chtěla jsem pomoci jedné blízké osobě v peněžní nouzi, protože je sama s dětmi a nedostává alimenty. Tak buďte ráda, že nejste v podobně tíživé situaci, a s Vaší prozřetelností se tam samozřejmě nemáte ani nárok dostat, že , a kačky si schováváte pouze na složenky. Někdo nemá totiž ani na ně.
Michate dohromady vic veci, ktere spolu nesouvisi! Bud resme ermail, jako takovy, nebo nekoho v tisni. Ermail funguje za jasnych podminek. Nikde neslibuje zazrajy atd. Proste to, co mbozi hledaji jako "domaci praci" atd je bud neco podobneho, nebo podvod. A ano, prace domu existuje, jen pocita s tim, ze clovek ma nejake vzdelani, zkusenosti atd. Ermail atd je beh na dlouhou trat (obdoba klikacich emailu atd.). Nejak jsem nepochopila, proc se k takovym vecem lide vubec hlasu. Kdyz si spocitate vynos (ermail je jeste v pohode) tak si snad spocitate, ze kdyz nevydelate za den ani 50 kc, ze je snad lepsi zehlit okoli atd.
Možná by stačilo dřív, než se přihlásím do nějaké kraviny, projít na netu fóra. Už nekolik se tady objevují příspěvky specielně o R-mailu a podobných podvodech.
Tchýně mojí dcery už od nich před Vánocema prachy dostala. Viděl jsem to na vlastní oči a těm věřím víc než někomu z netu. Nejsem jejich náborář. Mám jiné starosti a lepší práci než klikat ne ermaily, ale tomuhle věřím. Bohužel cena za tu práci je mizivá. Je to tak pro důchodce co se koušou nudou.
Poptám se, jestli ten ústřižek vyhodila. Ale pochybuju že ho schovává 10 měsíců. A víš co? Je mi fuck jestli mi někdo věří.
Když jsem do toho vlezla, začínalo to, takže zkušenosti s výplatou či nechozením emailů ještě nebyly. Ale jestli Vám to zalepí hubu a ukojí ego, klidně tady přiznám, že jsem blbá, ok?
Jen jsem chtěla varovat ostatní, kteří třeba váhají. Prostě páchat dobro je nesmysl...,kterýmu dneska nikdo nerozumí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.