Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
když se do Poradny vrátilo staronové přidávání smajlíků, viděla jsem, že dva smajlíci jsou tam noví. Jeden v červené šále - Zima a druhého si už nepamatuji.
Dneska už je tam nevidím. Kde ti noví "kluci" jsou? Jaga.
Možná dal admin Zimu pryč, protože si myslí, že už nebude potřeba, už čeká jaro!
Ten černoušek tam už byl i dřív.
Jinak mám k dispozici 45 smajlíků, Zima mezi nimi není. Admin asi přišel na to, že mám počítač u topení a že bych tohoto smajlíka nevyužila! Jaga
Tak to ti chybí pouze zima já jich mám 46.A adminovi řekni že se to nedělá,když ho mají i ostatní tak že ty taky chceš i kdybyjsi měla PC v pekle u
Dobrý den, také mám v editoru těch 46 žlutých potvor. Ale, žádné dětinské nadšení z toho nepociťuji. Zkuste si otevřít editor a zmáčkněte 2x klávesu F5 - možná se sada zkompletuje.
Zdravím!
doplněno 20.02.15 10:15:clayman - no, zkusit se to může. V mém Firefoxu se to takto aktualizovat povedlo.
doplněno 20.02.15 19:27:lujs - slovem editor označuji to okénko, do kterého je možno psát, nahoře je lišta např. s volbou písma nebo vložením odkazu a také ta ikonka pro výběr smajlíků. Říkám tomu editor, protože se tam může vkládat, zapisovat a upravovat text příspěvku nebo odpovědi na otázku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.