Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde jsou noví smajlíci?

Od: babajaga® odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

když se do Poradny vrátilo staronové přidávání smajlíků, viděla jsem, že dva smajlíci jsou tam noví. Jeden v červené šále - Zima a druhého si už nepamatuji.

Dneska už je tam nevidím. Kde ti noví "kluci" jsou? Jaga.

Možná dal admin Zimu pryč, protože si myslí, že už nebude potřeba, už čeká jaro! ;)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavkazji*
hodnocení

0x

*zima*zimu tu mám stále a to druhé je afro?Toho jsem si tu nikdy nevšiml.*afro*

*zima*

je tam,

jen mi chybí poklona..

hodnocení

Ten černoušek tam už byl i dřív.

Jinak mám k dispozici 45 smajlíků, Zima mezi nimi není. Admin asi přišel na to, že mám počítač u topení a že bych tohoto smajlíka nevyužila! *smich* Jaga

pavkazji*

Tak to ti chybí pouze zima já jich mám 46.A adminovi řekni že se to nedělá,když ho mají i ostatní tak že ty taky chceš i kdybyjsi měla PC v pekle u *cert*

mám též 46 smajlíků, včetně zimy

*zima*

Zima byla nově přidána, takže stačí vymazat cache prohlížeče a donutit ho brát aktuální verzi.
doplněno 20.02.15 10:10: F5 asi nepomůže, jde o stránku v editoru tu nejde jen tak snadno refreshnout.
doplněno 20.02.15 11:13: Pokud to stačí tak super, můj FF je zkrátka beran :)
majsterjoe*

Mně to rozhodně pomohlo.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, také mám v editoru těch 46 žlutých potvor. Ale, žádné dětinské nadšení z toho nepociťuji. Zkuste si otevřít editor a zmáčkněte 2x klávesu F5 - možná se sada zkompletuje.

Zdravím!

doplněno 20.02.15 10:15:

clayman - no, zkusit se to může. V mém Firefoxu se to takto aktualizovat povedlo.

doplněno 20.02.15 19:27:

lujs - slovem editor označuji to okénko, do kterého je možno psát, nahoře je lišta např. s volbou písma nebo vložením odkazu a také ta ikonka pro výběr smajlíků. Říkám tomu editor, protože se tam může vkládat, zapisovat a upravovat text příspěvku nebo odpovědi na otázku.

Asi bude moje otázka hloupá. Co je to ten editor?.?.? *nevi*

Ve FAQ nebo v CoJeCo sem se toho moc nedozvěděl.

Tzv. "utajení" smajlíci tu asi fungovat nebudou...

Zkusím: (cat)

Tak nejdou...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]