Nejste přihlášen/a.
Milý admine,
mockrát děkuju za tričko Byla jsem při jeho objednávání tak natěšená, že mi vůbec nevadilo, že je na výběr jen z jedné možnosti :D (ženské bledě modré polo tričko XL). Velikost je podle mě spíš XM, mamince bude úplně akorát
, mně by bylo pořád velké
. Tak jenom naopak zase děkuju já, že je tady taková poradna. Člověk se občas i jen odreaguje a rozhodně je to poučnější čtení a kvalitněji strávený čas než na kolikrát stupidních diskuzních fórech pod novinami apod. Hodně zdaru do dalších let
Provokovat jsem určitě neměla v plánu, Tesyku! Já na ně taky čekala dlouho, ale nakonec přišlo, takže Vám určitě přijde také, nebojte
Ale že to tomu Vašemu synkovi opravdu sluší! Však on do toho doroste. Milý klučina - určitě po tatínkovi a nebo po mamince?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.