Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Děkuji za tričko!

Od: pu® odpovědí: 10 změna:

Milý admine,

mockrát děkuju za tričko *palec* Byla jsem při jeho objednávání tak natěšená, že mi vůbec nevadilo, že je na výběr jen z jedné možnosti :D (ženské bledě modré polo tričko XL). Velikost je podle mě spíš XM, mamince bude úplně akorát ;) , mně by bylo pořád velké *hi* . Tak jenom naopak zase děkuju já, že je tady taková poradna. Člověk se občas i jen odreaguje a rozhodně je to poučnější čtení a kvalitněji strávený čas než na kolikrát stupidních diskuzních fórech pod novinami apod. Hodně zdaru do dalších let *hej*

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tesyk*
hodnocení

0x

Zase nějaká provokace. Já na tričko čekám už pěkně dlouho a furt nic...

pu®
hodnocení

Provokovat jsem určitě neměla v plánu, Tesyku! *smich* Já na ně taky čekala dlouho, ale nakonec přišlo, takže Vám určitě přijde také, nebojte ;)

technikjirik*
hodnocení

0x

na ty velikosti pozor...

Děkuji za tričko!
lidka*

Ale že to tomu Vašemu synkovi opravdu sluší! *palec* Však on do toho doroste. Milý klučina - určitě po tatínkovi a nebo po mamince? ;)

technikjirik*

Děkujeme za pochvalu... když je hodný, milý a přátelský tak je určitě po mě... *slunce*

jé, to jste mi skutečně udělali radost... tak snad se dokopu konečně dojít o pár ulic dál a zadat výrobu nových triček :) Pořád na to myslím, ale k ničemu se nemám... sám si na to netroufám a žena má teď plné ruce Matěje, ale my to dokážem! *hi*

amlim*
hodnocení

0x

No a já mám smůlu...trička zatím došly...ale to neva , nepřidala jsem se kvůli tričku i když každé ocenění potěší.Krásný slunečný den přeje amlim.

hodnocení

0x

díky. Že bylo velké? To tedy koukám, zatím všichni spíše naříkali, že je moc malé :-D

sasdax*
hodnocení

0x

No minulý týden po přihlášení na mě taky vyskočilo, že mám nárok na tričko. Byl jsem trošku překvapen, protože jsem o nich ani nevěděl. Jen ta objednávka ne a ne udělat, takže vůči vám budu dále radit v košili a kravatě :)

mil®

Je teda fakt, že v tričku se mi radí líp, než v kravátli. *ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]