Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vzkaz pro p. Lidku,Malvinku,Cotedu,Pepanu

Od: refik* odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer,tak to mám za sebou,trvalo to jen 15 minut a otec je zapsán.Potřebovali jsme jen doklady,rodné listy a pak ještě,že souhlasí aby dítě mělo příjmení po mě jsme museli podepsat.Nechtěla jsem aby dítě mělo jiné než já a mu to taky vyhovovalo.Pak ale nastal pro něho šok a to když se ujištoval,že musí zachovat mlčenlivost,tak mu ta paní řekla:ano jen se s našeho města posílají tyto papíry i do města jeho trvalého pobytu na matriku.A on řekl,že tam pracuje od jeho manželky spolužačka.On kecá,nevěřím tomu.Jinak jsme se vůbec nebavili,jen mi řekl,že se ozve.Ted´si říkam,že jsem tyto stránky neznala dříve a taky Vás všechny-no já Vás vlastně neznám,ale jsem ráda za rady,podporu a díky vám jsem dostala odvahu a neucukla jsem zpět.Ani si nedovedete představit jak jsem ráda,že jsem si mohla s vámi o všem popovídat,svěřit se a hlavně,že jste mi pomohli a mému dítěti pro které dýcham a žiju jen pro něj.Jste pro mě cizí a pomohli jste mi nejvíc už jen tou podporou a vy paní Lidko obzvlášt´.Neznám Vás a nikdy na Vás nezapomenu.Já to musím ještě všechno vstřebat i ty urážky včera.Vykouřila jsem 10 cigaret večer a ráno taky pár.Včera jsem ani nevěřila,že mluvím s ním,kde se to v něm vzalo,tolik zla.Já jsem ho za 9 let vlastně ani neznala a to jsem pořád brala ohledy na něho opravdu,no člověk se učí pořád,neříká se nadarmo život je svińa-pardon.Mějte se moc krásně a moc a moc děkuji.Všichni musí být moc rádi,že Vás tady mají.

výtka
Upozornění od sys strejc 30. 09. 2009 20:24:07
Využijte k těmto sdělením raději vnitřní pošty! Pro ostatní účastníky toto sdělení jaksi nemá souvislost s čímkoliv... *nevi*

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jsem rád, že to dopadlo a že vy a chlapec máte ten černý stín za sebou. Hodně štěstí

lidka*
hodnocení

0x

Dobrý večer! Moc jsem čekala, jesli napíšete, jak to dopadlo. Doufám a moc Vám to přeji, aby dnešní den byl pro Vás a Vašeho synka opravdu dobrý. Možná, že občas i zalitujete, že jste se rozhodla tak, jak to dneska proběhlo. Náš názor jsme všichni řekli, ale to hlavní rozhodnutí zůstalo na Vás. Zkuste mu odpustit to jeho nevhodné chování vůči Vám. On byl Vaším rozhodnutím určitě překvapen a tak trochu zahnán do kouta. Ale to ho samozřejmě neomlouvá. Zatím asi o všem rozhodoval jenom on a Vy jste se víceméně jeho rozhodnutí podřizovala. Bylo by dobře, aby se situace zklidnila a nenarušila vztah otec - syn. Věřím, že to všechno dobře dopadne, i když mezi Vámi to asi už nebude takové, jako to bylo dřív. Ale jste mladá a on není jediný na světě. Možná, že bez tohoto aktu byste byla stále jenom ta druhá a synek byl úředně stále bez táty. A co by bylo platné, že mu říká táto. Holčičko zlatá, pády k životu také patří. Důležité je zase vstát, oklepat se a jít dál. To není fráze, to je běžný život. A každý občas zakopne, něco zvoře, někomu ublíží, aniž by chtěl. Ani můj život nebyl jiný. Možná i proto lépe chápu problémy jiných a opravdu se snažím nikoho neodsuzovat. Já Vám budu moc držet palce a přát, abyste tohoto rozhodnutí nemusela litovat. A když budete potřebovat s něčím poradit, určitě jste zde na správném místě a vždy se najde někdo, kdo pomůže. Hodně štěstí! *placni*

doplněno 30.09.09 20:40:

A určitě, jak doporučuje strejc - klidně se ozvěte přes vnitřní poštu, když bude třeba. To jsou už informace, které potěší nás, kteří jsme s Vámi řešili Vaši situaci, ale už nejsou zajímavé pro další uživatele poradny. Dobrý večer!

pu®
hodnocení

0x

Já bych měla jenom malou poznámku na okraj, ale ze všeho nejdřív - moc gratuluju, že to dobře dopadlo. A k té poznámce - já myslím, že i když se více rádců do nějaké diskuze nezapojí, tak ji sledují (jako třeba já tuto) a také se rádi dozvědí, jak to celé dopadlo. To, že člověk nemá jak poradit, ještě neznamená, že problém nečte a napjatě nečeká, jak to dopadne (a samozřejmě při tom drží pěsti). Takže za sebe jsem ráda, že paní či slečna Refik dala vědět vlastně "všem", jak se věc vyvinula, a přimlouvala bych se za to, aby to napříště nevadilo :) Tak ještě jednou gratuluji ke "šťastnému" konci, je bezva, že jste to nevzdala, a přes to všechno musíte mít moc dobrý pocit. A alespoň lépe víte, na čem jste. Přeji vše dobré *slunce*

papene*
hodnocení

0x

Vše Vám bylo napsáno.*klik*

Tak jen blahopřeji.*palec*

Hlavně že to máte už za s sebou.*uspech*

Hezký večer

malvinka*
hodnocení

0x

Mno koukám, že mám spoždění. :)Byla jsem dlouho v zaměstnání konec měsíce.Refi upřímně mě těší, že jste celou událost ustála.Musím se doznat, že jsem v životě taky okusila být samoživitelkou takže vím moc dobře jak to chodí. Bohužel jsem neměla s kým se poradit tak jsem čerpala ze svých možností a vlastních zkušeností a věru nebylo to happy.*nevi* Ono někdy stačí trošku více sebejistoty a žďabík popostrčit.Jistě po dnešku možná již dnes nebo až zítra pocítíte obrovské uvolnění a užijete si jej.

Taky Vás to stalo zmobilizovat spoustu sil uteklo Vám spoustu času a roků života. Já z celého srdíčka přeji co nejrychleji poznat někoho, milého zlatého, kdo Vás bude milovat a činit Vás šťastnou. *vtip*

*slunce*

refik*
hodnocení

Čtu si vaše odpovědi,gratulace a přitom pláču,jsem dojatá,´štastná a ráda,že jste byli se mnou.Dnes mi je fajn,cítim se klidná a snad to tak bude pořád.Krásný den všem přeji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]