Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje mi správně Poraďte.cz

Od: humbucker* odpovědí: 5 změna:

Ahoj.

Stále mi na poradně nefungují: Seznam rubrik, Moje poraďte, Registrace. Při najetí na ně, je na nich stále šipka kurzoru a žádná reakce. To ostatní funguje a reaguje. Nevím co s tím. Poradí někdo? Odhlásil jsem se i přihlásil a nic.

doplněno 18.02.15 19:06:

CTRL+F5 a F5 nefungují. A v Mozile se nepohybuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste zmáčknout 2x klávesu F5. Zdravím!

doplněno 18.02.15 19:08:

Jaký máte prohlížeč, když to není oblíbený Firefox?

joudic*
18.02.15 18:48

Ctrl+f5 ;)

hodnocení

0x

nic se neměnilo, zřejmě chvilková slabost prohlížeče: support.mozilla.org/...

doplněno 18.02.15 19:17:

no já nevím, pohybuju se na 3 počítačích v celkem cca 5-ti prohlížečích a všude to funguje. Výjimkou jsou ultra staré prohlížeče. Tím myslím IE 7 možná 8, prostě Win XP. Win XP nevadí, ale musí v nich být třeba Firefox nebo Chrome atd.

lidus*
hodnocení

0x

Nefunguje to i mě, udělala jsem vše co mi admin poradil, nefunguje mi to od doby kdy se zde dělala jakási úprava co prý ale tento problém nemohla zapříčinit. Já už si prostě zykla ale pokud odhalíte příčinu, budu ráda.

doplněno 09.03.15 16:25:

Musím vyčkat až bude doma sousedův kluk co s počítačem umí, zatím si vše najdu tak, že kliknu na dárky...

humbucker*
hodnocení

Ahoj. Tak jsem si konečně pozval kámoše, co dělá Iťáka v Praze a nějak mi to tady opravil v nějakém nastavení. Když byl u PC, tak to všechno fungovalo. Něco pozměnil v nastavení. Pamatuji si jen to, že přesunul zátržku z Exploreru 7 na Ex.8. Už jenom vím, že to mělo být nějaké nastavení pro servismany. Když jsem sem zase vlezl, je to zase špatně. A já si to nezapsal a tak zase vím PRD. Je na veekend tady a tak ho zase zlákám k nové úpravě. Slibuji, že si to popíšu po jednotlivých krocích.

doplněno 07.03.15 20:52:

Ahoj. Tak ještě jednou. Jestli ten návod někomu pomůže, tak se tenhle problém dá řešit takhle. V exploreru klikni na nástroje na pravé straně. Nabídne se volba Nástroje pro vývojáře F12. Bude nabídnuto: Režim dokumentu: standardy pro IE8. A zatrhnu IE8. Já to měl na IE7. Pak už to zase jede. Sice mi to bliklo zase zpátky na 7, a nevím proč. Ale, tím to postupem, to zase jde vrátit. Napište, jestli se to někomu k něčemu hodilo. Ahoj.

doplněno 09.03.15 16:22:

Dneska jem to tu zase zapnul a zase to bylo překlaplý na tu 7mičku. Ještě, že je ta náprava jednoduchá.

doplněno 15.03.15 12:51:

Ahoj. Včera jsem byl za mladýma a tak jsem synkovi popsal tento problém a jak ho vyřešil ITák. Trošku ho schodil. Prý ho může dělat skoro každý. Ten IE7 byl v počítači asi jako původní a aktualizacemi se posunul do tý 8ičky. A teď se to tluče. Pak do toho vstoupila vnučka a já se zapomněl zeptat, jestli se dá ta 7ička bez potíží odstranit?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]