Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam zmizela návaznost odpovědí?

Od: martinaa* odpovědí: 11 změna:

Pěkný den, možná se to už zmínilo (nenašla jsem), ale zmizela v poradně návaznost reakcí na sebe, takové to 2x, 3x, 4x... doufám, že to opisuji pochopitelně *smich*.

Je to teď takové nepřehledné, nezdá se vám?

doplněno 18.02.15 16:38:

Našla jsem to přesunuté do schématu, ale dřív to bývalo normálně u odpovědí, nebo se fakt pletu?

Kam zmizela návaznost odpovědí?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pěkný den Martino, u mě se vůbec nic nezměnilo. Očíslované "2x, 3x" atd. byly jen ohodnocené odpovědi, číslo znamenalo počet ohodnocení. Jinak návaznost je dána odsazením příspěvku od levé části obrazovky, to mi funguje pořád stejně ;)

A nebo tu bylo ještě něco, čeho jsem si ani nikdy nevšiml a teď mi to nechybí *smich*

martinaa*
hodnocení

Miki, hodnocení znáš, to je jasný ;).

Tohle bylo něco jiného, kdo odpověděl pouze na původní otázku, neměl u toho žádné číslo. Kdo ale reagoval dále na tatyo původní odpovědi, měl 2x, 3x a tak dále, prostě šlo vidět, kdo na co reagoval, i když bylo reakcí plno.

Zkusila jsem napsat schéma, bohužel se zařazuje do bloku.

audinos*
Me to kdysi matlo. Až to zmizelo, teprve jsem měl odvahu se registrovat :)
Nebo jsem to jen přestal vidět? ;)

hodnocení

0x
Taktéž jsem si žádné změny nevšiml. A ani nevím o tom, že by byla v posledních letech v tomto nějaká změna.
martinaa*
hodnocení

Že bych byla až tak mimo dneska?*nevi**klik*

doplněno 18.02.15 16:50:

Bimbam - ano, to je přesně ono!, děkuji.

Amper - zkusím pohledat, vysvětlil to admin nějak, proč to zmizelo? bylo to teda o dost přehlednější.

Nejste mimo, Martino. Vím, na co se ptáte. A také mi původní informace 2 x, 3 x... o členění obsáhlých odpovědí s mnoha reakcemi jednotlivých rádců chybí.

Nee. Zmizelo to relativně nedávno, páč tak dlouho tu zas nejsem a původní RE (nx) pamatuju. Tuším se to tu narozdíl od jiných úprav i probíralo...

doplněno 18.02.15 16:55:

Mám pocit, že to bylo uvedeno nějak tak: "Jo, a zároveň s tím jsem odstranil...". Ale jak píšu tuším a mám dojem, 100% jistý si nejsem.

Aha, už vidím. Tak tohle jsem - upřímně řečeno - nikdy nepoužíval. Bohatě mě dostačuje vzájemné odsazování přímo jednotlivých příspěvků.

hodnocení

0x
To už je asi i 3 měsíce, u každé odpovědi byl duplicicitne předmět otázky s počtem RE podle toho kolikata to byla úroveň. V čem byla užitečnost? *nevi*
martinaa*
hodnocení

Právě v řazení těch úrovní. Když jsou dlouhé příspěvky a je jich hodně, bez řazení je složitější orientace, kdo na koho reaguje - zvlášť, pokud na příspěvek x2 reagují x3 - x9, a pak zase nějaký x3 o dvě obrazovky níže...

Užitečné a dobře informativní jsem to považovala u otázek s větším množstvím odpovědí, kde se podle toho starého značení pod sebou objevovaly reakce rádců na sebe navzájem. Rozhodně bylo rychlejší zjistit, k čemu patří odpověď např. 3x, když přímo nad ní byly třeba dvě odpovědi 4x.

Ale tato nepřehlednost byla (myslím) zejména u otázek vyvolávajících neshody až hádky, takže to odstranění i trochu chápu.

V každém příadě byla orientace v odpovědích rychlejší podle onoho x než podle vzdálenosti odpovědi od levého okraje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]