Nejste přihlášen/a.
Dobrý podvečer, ráda bych poděkovala adminovi a všem kteří tu odpovídají na otázky.Jsem ráda že tu tyhle stránky jsou mnohokrát mi pomohli když jsem něco nevěděla.Mockrát děkuji a přeji všem at se vám daří.Šárka
Využívám této pěkné příležitosti a chtěl bych poděkovat také všem kolegům, ale nedá mě to, abych posadil na špičku díků naší paní Lidušku, která tu odvedla obrovský kus práce. Smekám a obdivuji.
Každý z nás věnuje poradně tolik času, co může. U mne už je to jasné, nemám žádné pracovní povinnosti a tak se mi to pěkně radí. :D Snažím se být užitečná. Ale naopak já obdivuji ty, kteří ještě po práci si vyšetří chvilku na poradně. No zkrátka, je mi tady s Vámi všemi moc hezky! Díky za tu parádní "partu" obětavých a moudrých lidí!
A navíc se toho tady člověk hodně nového dozví a takže je to i velký přínos pro rádce. Člověk se někdy opravdu diví, jaké má ještě mezery. :D
Myslím, že hlavní poděkování a uznání si zaslouží paní Lidka. Umí odpovědět téměř na vše a že odpovídá dobře a správně je vidět hned vedle na TOP 15, kde stabilně okupuje s velkým předstihem první příčku. Tak že, pokud neovládáte participiální polovětné vazby či verbonominální konstrukce tak jak máte, obraťte se na paní Lidku - ví všechno!Klobouk dolů!
No já mám zkušenost, že když se lidi mají moc rádi, tak z toho kouká vždycky průser...
doplněno 01.10.09 18:07:...a ted vypadám jak pesimista...
doplněno 01.10.09 18:07:tak asi jsem pesimista...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.