Nejste přihlášen/a.
Všem Vám děkuji za rady k oslavě 65tin mojí mamči,
To nám zbylo
Zdravím papene! Tak to je moc dobře, že se oslava povedla. To poslední stehno dostal přítel, že? Ale to asi ne, ten by tam jistě nenechal tu opečenou kůžičku, když miluje bůček. Určitě bude mít mamča krásné vzpomínky. Myslím, že jsi to pojala jako nejdůležitější úkol letošního roku, viď. Pěkné - moc chválím a určitě musí být mamča na takovou dceru moc pyšná. Určitě ji musíš mít moc ráda a máš ji asi co vracet. Hezký večer!
To nás pěkně houpeš - to nejsou cíga. To bych se snad i vsadila jako bývalá kuřačka. Jednak bych je nešoupla k těm dobrotám, ale spíš je to nějaká pomazánka v trubičkách. Tys to sem dala jako hádanku, že?
Zdravím trochu opožděně, Papene, a gratuluji k oslavě! Super, jsem ráda, že jste dala vědět, jak se vyvedla - kytka z buřtíků je nááádhernááá, , chjo, hned bych se zakousla :D Já mám taky dojem, že se o tu mámu moc pěkně staráte - pořád něco. Hry, foťák... bezvadný. Jo a mimochodem, foťák byl tedy dobrá volba? Měla maminka radost? A fotky pořizovala ona novým aparátkem?
Tak hlavně že jste si to užili a že jste to tak parádně zvládla
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.