Nejste přihlášen/a.
Často si čtu Poradte.cz na mobilu. Mám hodně malý displej, ale někdy se podaří i odpovědět
Nyní jsem viděl dva dobré dotazy, ke kterým jsem chtěl něco dodat, proto jsem si zapnul počítač - avšak ouha, v mobilní verzi (browser Opera Mini, systém Android) jsem je viděl, avšak ve Windows tu nejsou vidět - tzn. budou v dávné historii, nejsou aktuální.
Je to chyba jen v mém mobilu? Díky.
to bude určitě přepnutá záložka. jste např na straně 5, v mobilu v záložce POSLEDNÍ ODPOVĚDI a v pc POSLEDNÍ OTÁZKY. To je poměrně časté než na to přijdete.
Obě verze čerpají ze stejné databáze a je vyloučeno, aby jedna otázka nebyla v druhé verzi
Nemyslel jsem to ve zlém, ani jako stížnost. Ano, ty dvě záložky jsem si už rozlišil, právě skrze mobilní a desktopovou verzi.
Tak jsem si vlezl do mobilu, je tam dotaz z dnešního rána 7:20, není to tedy starej dotaz, jsem ho jen v PC nenašel. Je to "Překlad do angličtiny" - a už je to tady, OMLOUVÁM SE!
Ono to bylo ve Volný diskusi a ne v Cizích jazycích. A už to vidím. Dobrý. To je rubrika, kterou nemám v PC zaškrtlou, prostě ji nesleduji, bývá to tam moc dlouhé a já mám radši ty kratší dotazy, co jsou "řešitelné"
Tak ať se daří, admine!
Ani např. Rostliny nemám zaškrtlé, těm nerozumím
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.