Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Staré dotazy při brouzdání na mobilu?

Od: audinos* odpovědí: 4 změna:

Často si čtu Poradte.cz na mobilu. Mám hodně malý displej, ale někdy se podaří i odpovědět:)

Nyní jsem viděl dva dobré dotazy, ke kterým jsem chtěl něco dodat, proto jsem si zapnul počítač - avšak ouha, v mobilní verzi (browser Opera Mini, systém Android) jsem je viděl, avšak ve Windows tu nejsou vidět - tzn. budou v dávné historii, nejsou aktuální.

Je to chyba jen v mém mobilu? Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

to bude určitě přepnutá záložka. jste např na straně 5, v mobilu v záložce POSLEDNÍ ODPOVĚDI a v pc POSLEDNÍ OTÁZKY. To je poměrně časté než na to přijdete.

Obě verze čerpají ze stejné databáze a je vyloučeno, aby jedna otázka nebyla v druhé verzi :)

audinos*
hodnocení

Nemyslel jsem to ve zlém, ani jako stížnost. Ano, ty dvě záložky jsem si už rozlišil, právě skrze mobilní a desktopovou verzi.

Tak jsem si vlezl do mobilu, je tam dotaz z dnešního rána 7:20, není to tedy starej dotaz, jsem ho jen v PC nenašel. Je to "Překlad do angličtiny" - a už je to tady, OMLOUVÁM SE! *zed*

Ono to bylo ve Volný diskusi a ne v Cizích jazycích. A už to vidím. Dobrý. To je rubrika, kterou nemám v PC zaškrtlou, prostě ji nesleduji, bývá to tam moc dlouhé a já mám radši ty kratší dotazy, co jsou "řešitelné" :)

Tak ať se daří, admine! *pivo*

doplněno 17.02.15 22:50:

Ani např. Rostliny nemám zaškrtlé, těm nerozumím :)

Dík za info,... já to taky nebral jako stížnost :)
audinos*
hodnocení

Jsem tu jen pár týdnů a pár minut denně, učím se pomalu. Dík

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]