Nejste přihlášen/a.
Proc neni hledani na poradne razeno podle casu? Jsem posledni clovek, ktery by mel nejaky problem neco najit nebo zvolit spravne heslo hledani, at uz kdekoliv... Ale abych nedokazal najit vcerejsi nebo dokonce dnesni otazku, ikdyz vim jak znela nebo jaka klicova slova v ni byla? To je na houby... Stava se mi to casto, a vetsinou to ve vysledcich z 2010 2011 proste vzdam a kaslu na to...
doplněno 15.05.15 01:43:ono by to ani snad nemuselo byt cele podle casu, nicmene by melo byt nejake casove rozmezi, kdy by otazky (aktualni) mely mit prioritu/prednost, treba kdyz to nasadim na muj pripad, tak alespon 2015 by melo byt serazeno podle casu nahore a pak uz padni komu padni, aby zase relevantni dotazy a odpovedi nezanikly v "casovem pasmu"
Hledám strašně nerada. Kdysi jsem se dlouho hlásila o to, aby v diskuzi bylo něco nehmatného. Jako diskuze o nesmrtelnosti, třeba. Jakmile jde o hmotnou záležitost, mělo by to být ve své rubrice. Tak bych mohla hubení blech najít pouze ve zvířatech a ne v diskuzi nebo v domácnosti. Neměla jsem úspěch. Teď, když hledám, tak většinou tam, kde jsem odpovídala, v "Moje poradna".
K hledání na stránce (libovolné) se dá s výhodou použít google, například dotazem:
Kočka site:poradte.cz
vyhledáte výraz kočka na tomto webu, výsledekje zde následně je možné výsledky filtrovat, například podle stáří poslední hodinu, 24 hodin, týden atp. Existuje mnoho skvělých funkcí vyhledávání od google.
Proč není vyhledávání pořádné? Asi to autorovi webu za to nestojí,nebo mu to třeba i vyhovuje... Těžko říct.
no pridat razeni podle data znamena pripsat jen par znaku "ORDER BY time DESC" alespon jako checkbox by to bylo fajn
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.