Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blahopřání k výročí

Od: hejkal® odpovědí: 8 změna:

Koukněte na statistiku..

14.9. uplyne 5 let od registrace claymana.

Zaslouží si to potlesk od všech, kterým bylo poraděno a potlesk od všech, kteří se jako rádci v poradně našli.

Blahopřejeme!

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

0x

Vážení, co k tomu dodat? I když "pětiletky" se již nenosí - tahle se prostě povedla. A já si myslím, že má tak dobrý základ, že nás bude těšit ještě hodně dlouho. Každý další uživatel sebou vždy přinese něco nového. *klik* Díky za šanci být tu s vámi všemi - přineslo mi to spoustu radosti a i nových přátel! *placni* Hezký večer!

hodnocení

0x

Připojuji se ke gratulaci,alespoň dalších 5 let rad,jestli tato rubrika bude existovat...ale určitě ano,je tady takových spřízněných duší,že se sem vždy těším..Tak hodně dobrých odpovědí Claymane...A oslavte to...*pivo**pivo*

katerina*
hodnocení

0x

tak tedy vše nej nej... claymane *pivo**placni*

mil®
hodnocení

0x

Pět let, to už je kus života.*pivo*

papene*
hodnocení

0x

*slunce*Vzhůru do dalších let*pivo*

claire*
hodnocení

0x

*hej*Jedééém! Poraďte je nejlepší, otázky v nás utiší! Dobrá každá porada, tohle je fakt paráda!*ua*

hodnocení

0x

velmi opožděně díky všem, jak se nám narodil Matýsek je nějak méně času a teď to teprve doháním :)

Jsem rád, že Vám tu líbí a doufám, že se bude líbit čím dál víc. Přijde mi úžasné, že si lidé mezi sebou radí a když od někoho občas slyším, že mu poradili právě u nás, tak jsem nadšený :) Díky všem!

lidka*

*slunce*To je přeci jasné - hlavně, když rodičům dělá Matýsek radost - to je to nejkrásnější na světě! *houpy* Poradnu jsi perfektně rozjel a už je na nás všech, abychom se snažili Ti nedělat ostudu. :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]