Nejste přihlášen/a.
Koukněte na statistiku..
14.9. uplyne 5 let od registrace claymana.
Zaslouží si to potlesk od všech, kterým bylo poraděno a potlesk od všech, kteří se jako rádci v poradně našli.
Blahopřejeme!
Vážení, co k tomu dodat? I když "pětiletky" se již nenosí - tahle se prostě povedla. A já si myslím, že má tak dobrý základ, že nás bude těšit ještě hodně dlouho. Každý další uživatel sebou vždy přinese něco nového. Díky za šanci být tu s vámi všemi - přineslo mi to spoustu radosti a i nových přátel!
Hezký večer!
velmi opožděně díky všem, jak se nám narodil Matýsek je nějak méně času a teď to teprve doháním
Jsem rád, že Vám tu líbí a doufám, že se bude líbit čím dál víc. Přijde mi úžasné, že si lidé mezi sebou radí a když od někoho občas slyším, že mu poradili právě u nás, tak jsem nadšený Díky všem!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.